Razjebao bi ono jedinstvo i atmosferu u timu za dva treninga.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Majstor je nogometa al daleko mu kuca od Torina
Ma majstor poteza, covjek koji ne vrijedi ni jednoj ekipi, dokazao je to nebrojeno puta!
Max Allegri
Je.bo majku kod nas se Ibraga nije uzdizao i glumio velicinu... bio je samo jedan od igraca... i općenito o Juveu nikad lose nije rekao... ne znam sta bi rekao o njemu... i dalje je sigurno top 3 napadač svijeta... bolji od svih nasih i to podobro bolji...
Ali taj prelazak u Inter mu nije trebao... da je otišao bilo gdje van Serie A ja bi mu i halalio i prizeljkivao da se vrati nekad jer je veliki majstor, ali u tom trenutku jednostavno nije smio otici u Inter...
Pa zato emocije su podijeljene... igracki definitivno ima mjesta, karakterom tesko...
Ali taj prelazak u Inter mu nije trebao... da je otišao bilo gdje van Serie A ja bi mu i halalio i prizeljkivao da se vrati nekad jer je veliki majstor, ali u tom trenutku jednostavno nije smio otici u Inter...
Pa zato emocije su podijeljene... igracki definitivno ima mjesta, karakterom tesko...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Ne treba nam sad Ibrahimovic, on bi trazio 10mil po sezoni,ide u 35u godinu,bahatiji je nego ikada u karijeri,a klubove mjenja ko carape i uglavnom se tako i odnosi prena bivsim klubovima. To smo jednom osjetili na sopstvenoj kozi,ubijedjen sam da Agnelli nema neke simpatije sada prema njemu i to je to.
Plus,covjek je maler za ligu sampiona,daleko mu kuca,hahahaha
Forza Juve
Plus,covjek je maler za ligu sampiona,daleko mu kuca,hahahaha
Forza Juve
Vucevic

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Bas htio da postavim..
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 61082.html
Nizam znao za hardena [emoji1]
Sent from my Nokia 3310
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 61082.html
Nizam znao za hardena [emoji1]
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
- bianconeros
- Kontakt:
-
JuventinoVero
- Kontakt:
- bianconeros
- Kontakt:
-
gojzerica
- Kontakt:
Prije 3-4 sezone kad smo bili impotentni u napadu bio sam za Zlatana, sada je totalno nepotreban.
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Bonny i brkovi..mora da je neka opklada u pitanju
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
-
gojzerica
- Kontakt:
Zaza bolje igra bez brade 
edit: zabi ga čim napisa
edit: zabi ga čim napisa
- akisarajevo92
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
12 u ligi i 2 u ligi prvaka ove sezone. Nevjerovatan niz asistencija u zadnjih desetak kola.Paul Labile Pogba is the youngest player in Europe's top five leagues to have made 10 or more assists this season
Da je išao do 15-tak golova, a što je trebao i može te da smo prošli Bayern vjerovatno bi bio u užem krugu za zlatnu loptu.
Marotta veli da se traži iskustan stoper, pored Barzaglia (81'), Evre (81'), Chiella i Lichta (84') i Bonnucia kojem je danas 29 ne vidim kako je to dobra ideja. Recimo da je Benatia koji ima 29 prihvatljivo rješenje, a dolaskom Hummelsa sigurno da će željeti promijeniti sredinu.
Za Veronu suspendovani Mandžo, Hernanes, Pogba.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- bianconeros
- Kontakt:
Meni se cini da je ovo bila 10 utakmica po redu kod kuce gdje nismo primili gola
Jaki smo ko beton.
Sto se tice danasnje tekme, 3 boda su tu kao sto se ocekivali a igra manje vise. Vidise da su igraci vise opustenji nakon 5e titule zaredom
Zaza brat jak ko stijena. Mandzukic onako slidno nit tamo ni vamo.
Hernanesova golcina
Sto se tice danasnje tekme, 3 boda su tu kao sto se ocekivali a igra manje vise. Vidise da su igraci vise opustenji nakon 5e titule zaredom
Zaza brat jak ko stijena. Mandzukic onako slidno nit tamo ni vamo.
Hernanesova golcina
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Jeste deseta bez primljenog..imamo dvije utakmice da se ne povrijedimo i uigramo za kupa.
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
"Ako ću morati napustiti Bayern na kraju sezone, onda će tako i biti. Ali trenutno mi je na pameti samo završiti ovu sezonu dobro jer imamo veliku priliku u prvenstvu, kupu i Ligi prvaka. U karijeri igrača ovo su vrlo važni trenuci velikih emocija." - Ovo je rekao Benatia povodom spekulacija o dolasku Hummelsa u Bayern, mislim da je Benatia ipak vaš, a ne Hummels, a i tim transferom bi se nastavila odlična suradnja Juvetove i Bayernove uprave.
Niko nije ni napisao da je Hummels nas.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.