Pa zar to nije bilo finale?AnkleBreaker je napisao/la:Nema. Polufinale Casablance i poraz od Klizana mu je najbolji rezultat na ATP touru.Tracy3McGrady je napisao/la:Koliko me e sjećanje služi, Damir ima jedno ATP finaleAnkleBreaker je napisao/la:Sad mi je jos zalije jucerasnjeg poraza. Schwartzman preokrenuo rezultat protiv Delbonisa, bila je ovo odlicna sansa za prvo ATP finale.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: BiH Tenis
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: BiH Tenis
Kasnije je Klizan u finalu dobio Gimeno-Travera.Tracy3McGrady je napisao/la: Pa zar to nije bilo finale?
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: BiH Tenis
Ah ok, do mene je ondaAnkleBreaker je napisao/la:Kasnije je Klizan u finalu dobio Gimeno-Travera.Tracy3McGrady je napisao/la: Pa zar to nije bilo finale?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Re: BiH Tenis
Gdje dzumi igra iduci turnir,madrid preskace jel prijavio masters u rimu?
Kvale Rima
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Uze Schwartzman titulu. Ovo si ti Damire morao uzeti. Tek mi je sad krivo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Schwartzman je imao veliku dozu srece kroz ovaj turnir, od meca sa Damirom pa do danas gdje je Dimitrov ispustio 5:2 30:15 u drugom setu.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Čovjek iskoristio ono što njegovi protivnici nisu. Diego je strašan igrač, šteta što je ovako nizak ali vrlo je brz, odlično se brani. Damir mora poraditi na selekciji udaraca, mora znati kad koji udarac odigrati, smanjiti broj DSova, treba ih igrati ali u nekom racionalnom broju. Kako god, ima dovoljno vremena do sljedećeg turnira da se sabere i odmori i odigra onako kako zna.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nije mogo uzeti.Pobjedio bi njega ili Delbonis il Dimitrov.Unofficialpage je napisao/la:Uze Schwartzman titulu. Ovo si ti Damire morao uzeti. Tek mi je sad krivo.
Neki su prekjuce govotili da je Damir duplo bolji od Schwartzmana. Stvarno nam cesto nedostaje objektivnosti...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Možda i bi ali definitvno ako je Diego mogao može i Damir.BosnaSTL je napisao/la:Nije mogo uzeti.Pobjedio bi njega ili Delbonis il Dimitrov.Unofficialpage je napisao/la:Uze Schwartzman titulu. Ovo si ti Damire morao uzeti. Tek mi je sad krivo.
Damir nije duplo bolji ali je bolji teniser, kompletniji.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Kad ga pobijedi slijedeca dva puta onda mozemo reci da je bolji. Da je kompletniji, iskoristio bi onu mec loptu i dobio bi ga prekjuce.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Apsolutno da je kompletniji, pa vidjelo se i u meču da je bolji i da je samo svojim greškama meč odveo prvo u egal a poslije i do poraza. Za skoro svaki poen se pitao Damir ili će biti winner Damira ili UE njegova, malo toga je mogao Diego. Damir i sa čak onolikim broje neprisiljenih, po mojoj procjeni ih je bilo preko 70, je imao meč u svojim rukama. Damir ima više varijacija u igri, više elemenata s kojima može napasti ili odbraniti se od protivnika.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Vidjeli smo da je izgubio, i to je ono najvaznije. Nazalost, Damir je ponovo pao na ispitu zrelosti, upravo kad smo pomislili, nakon prethodnih dobrih igara i pobjeda, da ovaj mec ne moze i ne smije izgubiti. Ako si gledao danasnji mec mogao si vidjeti koliko znaci psiha, dzaba Damiru sto mislimo da je bolji i kompletniji, kad je Diego hladan ko spricer, a istovremeno Dimitrov razbi tri-cetiri reketa...Unofficialpage je napisao/la:Apsolutno da je kompletniji, pa vidjelo se i u meču da je bolji i da je samo svojim greškama meč odveo prvo u egal a poslije i do poraza. Za skoro svaki poen se pitao Damir ili će biti winner Damira ili UE njegova, malo toga je mogao Diego. Damir i sa čak onolikim broje neprisiljenih, po mojoj procjeni ih je bilo preko 70, je imao meč u svojim rukama. Damir ima više varijacija u igri, više elemenata s kojima može napasti ili odbraniti se od protivnika.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
To i jest nažalost problem. Damir je izgubio još jedan meč u kojem je bio bolji i imao je sve u svojim rukama. To zamalo nije uradio i protiv Marchenka. Damir mora biti onakav kao u meču sa Berdychom, tad je bio potpuno hladan, u meču 100%, znam da je to teško postići protiv slabijih igrača ali ka tome mora težiti. Mislim da će i Damir uskoro dostići taj nivo u kojem se neće ljutiti, i gdje će pobjeđivat u mečevima koje ima već dobivene.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Kako se to polaže test zrelosti xD
zamisli da ovo napravi, u Jagomir bi ga poslali
Ti to znas bolje od meneshminka je napisao/la:Kako se to polaže test zrelosti xD
Neće on to nikad položiti po standardima prosječnog navijača, uvijek će se tražiti više, da je ovdje uzeo titulu, pa zijanio u prvom meču kvalifikacija Rima, opet ne bi valjao xD 
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Al razlika Dimitrova i ovog naseg je u tome da se Dimitrov na sebe ljuti i svoj bijes na reketu istrese , dok nas psiho se obraca sudiji i cak tenniseru sa kojim igra sto je nevjerovatno , ili kad lik pogodi dzumhur omalozava svojim pokretima ruku ili prica i td , jednom je boga opsovao onom hrvatu , mislim da je mekticu i td ,,,
Pa vecina se dotice nekog igrackog aspekta a tu onda nema veze odakle je,svi vidimo potencijal koji ima,pogotovo na sporijim podlogama pa zbog toga valjda i razocarenje nakon ovakvih poraza,.Mislim,to je trenutacni osjecaj,prvi utisak na odigrani mec da je mogao i morao bolje,nema tu loše namjere i ne sumnjam da i sam Damir slicno razmišlja,.
Pljuvati momka sa Grbavice koji je furao tenis i uspio u tome je nebulozno,njemu svakako kapa dole,.
Pljuvati momka sa Grbavice koji je furao tenis i uspio u tome je nebulozno,njemu svakako kapa dole,.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.