Ne bi valjalo da kup izgubite..Aerials je napisao/la:ako protiv Radnika budu igrali k'o juče..
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zasto?MortemHz je napisao/la:Ne bi valjalo da kup izgubite..Aerials je napisao/la:ako protiv Radnika budu igrali k'o juče..
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 01 maj 2016, 14:11, ukupno mijenjano 1 put.
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
tata ti poltron, *ebo te covic.High je napisao/la: Možda biste nam bili trn u oku za jedno 5-6 godina kad biste sve poosvajali, a ni tad ne bi bilo potrebe za mržnjom. Ovako jok. Nastranu ove provokacije, bolje vi da osvojite Ligu, nego Čovićevi poltroni i protagonisti NDH lige.
Mislim da nam titulu donosi sirina kadra ovaj put , Sloboda to nije mogla pratit sa svojih 13 igraca .
Dovoljno je pogledat ovu polusezonu , protiv Sarajeva vuce Todorovic, utakmicu na Sirokom s klupe lome Filipovic i Arezina , kasnije par utakmica briljira Zakaric , mozda nam napad malo kaska ali u veznom redu definitivno uvijek neko mora iskocit . Tu sirinu nema ni jedan klub u ligi .
I sam sam na pocetku sezone kritizirao gomilanje igarca , vjerovatno zaduzivanje za placanje mase veznjaka , ali izgleda da su Sulenta i kompanija pogodili. Koliko god kostali , nisu 550.000 eura koliko nam donosi titula odmah u startu .
Eto formula svima za ubuduce .
CItam temu slobode , malo mi zao ovih normalnih momaka
Ma daleko od mrznje,cast izuzetcima al brate ima vas katastrofalnih kao kemo,helo,solinas itd.i jbg i tebi nisu trebale one rijeci na vasoj temi juce,logicno da ce doci i zajebavati,al dostojanstveno,al vidite i sami da smo bas svi navijali za vas,dobili aplauz kad ste nas dernuli,nema potrebe za mrznjom,govorim u svoje ime,al moras ga nekad i primiti jbg,kad mozes zezati tako i primi zajebancijupinoglavi je napisao/la:Zajebancija, sve uredu, ali nema potrebe prosipati neku pricu o iskonskoj mrznji prema FK Sarajevu, dovoljno je pogledati samo razmisljanja navijaca Slobode prosle sezone i vasa razmisljanja ove. Kada uporedimo mogao bi se izvesti suprotan zakljucak.RedEvil je napisao/la:Mojne srat Tz,svi smo navijali za vas za osvojite titulu,niko vam nije kriv sto ste je izgubili i sad morate malo proci zaje.banciju,od gotovog ste napravili veresiju,al mojne sikiriki vas je Kup garant,jbg bolje ista nego nista,Kup i Europa puna kapa,mi se zadovoljavamo samo Europom,skontajte sami![]()
Normala, rivali, zajebancija medjusobno, ali nema potrebe da se pise o nekoj iskonskoj mrznji
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trenutno mi je svejedno ali posto liga jos nije zavrsilaSkver je napisao/la:Zasto?MortemHz je napisao/la:Ne bi valjalo da kup izgubite..Aerials je napisao/la:ako protiv Radnika budu igrali k'o juče..Zbog koga???
@FaustinoAsprilla,
prestani mi tako siromašno i jadno odgovarati.
prestani mi tako siromašno i jadno odgovarati.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Zaboravi , svim pravoslavcima sretan Vaskrs.

Kako sami sebe pokopavaju ovi mostarci,umjesto da se zajebaju sad kad su prvaci oni ulaze u neke rasprave bespotrebne,mene bi bolio qrac da je Saraj'vo prvak i kako je prvak,samo uzivao u toj cinjenici

grb sto kuca,umjesto srca
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Najcudnija je ona kad su ultrasi bacali šalove i napuštali stadion zbog dogovorene tekme sa širokim....onomadgramparada je napisao/la:Evo jedno pitanje za Fukare,da li je cudnija pobjeda Drine koja je davno ispala protiv Slobode koja se bori za prvu titulu u Historiji na svom stadionu,il ona pobjeda Leotara koji se borio za opstanak protiv Želje koji je objezbjedio titulu par kola prije kraja?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
I na tome im se trebaš pokloniti.staragarda je napisao/la:Najcudnija je ona kad su ultrasi bacali šalove i napuštali stadion zbog dogovorene tekme sa širokim....onomadgramparada je napisao/la:Evo jedno pitanje za Fukare,da li je cudnija pobjeda Drine koja je davno ispala protiv Slobode koja se bori za prvu titulu u Historiji na svom stadionu,il ona pobjeda Leotara koji se borio za opstanak protiv Želje koji je objezbjedio titulu par kola prije kraja?
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Jest,jest... To je ta slika fukaravirtuoz je napisao/la:rodrigo87 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Čega se pametan stidi,budala se ponosi... Inače,protiv Viteza KUCI 100 LJUDI U KOPU (slovima :stotinu)... vozdricaMMM je napisao/la:I na tome im se trebaš pokloniti.staragarda je napisao/la:Najcudnija je ona kad su ultrasi bacali šalove i napuštali stadion zbog dogovorene tekme sa širokim....onomadgramparada je napisao/la:Evo jedno pitanje za Fukare,da li je cudnija pobjeda Drine koja je davno ispala protiv Slobode koja se bori za prvu titulu u Historiji na svom stadionu,il ona pobjeda Leotara koji se borio za opstanak protiv Želje koji je objezbjedio titulu par kola prije kraja?
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Dobili su nas ove godine i Travnik i Slavija i Mladost DK, tako da ti to nije nesto posebno.wobly92 je napisao/la:Opet, ponizi vas ta niža klasa fudbala ko niko do sad. Sve što kažeš je odraz na vas. Nemoj više da ponižavaš svoje divove.High je napisao/la:Pomiri se s tim da ste bosanskohcergevački Liliputanci, niža klasa fudbala i pajaci za onaniju koja traje 97 godina.
Svaka cast za citavu sezonu, realno razvalili ste nas u dvije utakmice kupa, ali mi smo vas redovno dobijali i kuci i na strani, pobjedjivali u finalu kupa, a ove godine je dosao vas red i postujem to.
Vecina pitara je navijala za vas i zbog cinjenice da bi to vama bio prvi trofej, za razliku od Zrinjskog, Zeljeznicara i Sirokog, pa bolje vi prvi, nego ova tri tima cetvrtu, petu, sestu titulu da uzimaju, a, naravno, i zbog Husrefa legende.
Medjutim bespotrebne tenzije nakon prve utakmice kupa su vjerovatno okrenule malo situaciju.
A sto se tice proslogodisnjeg navijanja Tuzlaka da Sarajevo osvoji titulu i to je bilo zbog mrznje prema Zeljeznicaru, zbog toga sto smatrate da su oni krivi za vase ispadanje iz lige.
Neko je s lokacijom na forumskom profilu Iran napisao da smo trebali pustiti Olimpicu pa sam ga poslao u Teheran, valjda niste pogresno shvatili, a "pozdrave" sam uputio onima koji su pisali "ahhahahahahahahahaha" na temi za nase navijace.RedEvil je napisao/la: Ma daleko od mrznje,cast izuzetcima al brate ima vas katastrofalnih kao kemo,helo,solinas itd.i jbg i tebi nisu trebale one rijeci na vasoj temi juce,logicno da ce doci i zajebavati,al dostojanstveno,al vidite i sami da smo bas svi navijali za vas,dobili aplauz kad ste nas dernuli,nema potrebe za mrznjom,govorim u svoje ime,al moras ga nekad i primiti jbg,kad mozes zezati
tako i primi zajebanciju![]()
@ultrasmega dobijali ste dosta normalnih komentara i kada ste se za titulu borili sa Sirokim a ne sa Zeljom. Jednostavno su postovali ljudi ulaganje u sport koje ste imali. Uglavnom kako god bilo, necemo se voliti sigurno, ipak smo rivali, ali nema smisla a ni osnove pisati o iskonskoj mrznji tuzlaka.
Nad tobom sunce najljepše sja
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sto bi to neko pogresno shvatio? Salji ljude u Dubai, Teheran, Rim, Madrid ili Jeruzalem ako hoces, do tebe jepinoglavi je napisao/la:Neko je s lokacijom na forumskom profilu Iran napisao da smo trebali pustiti Olimpicu pa sam ga poslao u Teheran, valjda niste pogresno shvatili, a "pozdrave" sam uputio onima koji su pisali "ahhahahahahahahahaha" na temi za nase navijace.RedEvil je napisao/la: Ma daleko od mrznje,cast izuzetcima al brate ima vas katastrofalnih kao kemo,helo,solinas itd.i jbg i tebi nisu trebale one rijeci na vasoj temi juce,logicno da ce doci i zajebavati,al dostojanstveno,al vidite i sami da smo bas svi navijali za vas,dobili aplauz kad ste nas dernuli,nema potrebe za mrznjom,govorim u svoje ime,al moras ga nekad i primiti jbg,kad mozes zezati
tako i primi zajebanciju![]()
@ultrasmega dobijali ste dosta normalnih komentara i kada ste se za titulu borili sa Sirokim a ne sa Zeljom. Jednostavno su postovali ljudi ulaganje u sport koje ste imali. Uglavnom kako god bilo, necemo se voliti sigurno, ipak smo rivali, ali nema smisla a ni osnove pisati o iskonskoj mrznji tuzlaka.
Pipi se pronasao, i meni nije logicno da neko pogresno shvati.MortemHz je napisao/la: Sto bi to neko pogresno shvatio? Salji ljude u Dubai, Teheran, Rim, Madrid ili Jeruzalem ako hoces, do tebe je
Nad tobom sunce najljepše sja
kakve su ovo psovke tuzlaka jučer? fgr
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Onda nisam u tokupinoglavi je napisao/la:Pipi se pronasao, i meni nije logicno da neko pogresno shvati.MortemHz je napisao/la: Sto bi to neko pogresno shvatio? Salji ljude u Dubai, Teheran, Rim, Madrid ili Jeruzalem ako hoces, do tebe je
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
od vas uvijek uspjesniji... i bili i ostali, i bicemo dok je svijeta...MortemHz je napisao/la:Je l' 14-6jovanmaksimovic je napisao/la:zrinjski, ukoliko osvoji titulu, opasno se priblizava zelji po trofejima u bh prvenstvu... cinjenica koja zasluzuje respekt svim objektivnih navijaca... sa moje strane, respekt i nikad vise necu reci nesto lose o vama kao klubu...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Historija i cinjenice se ne slazu sa tobom ali nije da nisi navikaojovanmaksimovic je napisao/la:od vas uvijek uspjesniji... i bili i ostali, i bicemo dok je svijeta...MortemHz je napisao/la:Je l' 14-6jovanmaksimovic je napisao/la:zrinjski, ukoliko osvoji titulu, opasno se priblizava zelji po trofejima u bh prvenstvu... cinjenica koja zasluzuje respekt svim objektivnih navijaca... sa moje strane, respekt i nikad vise necu reci nesto lose o vama kao klubu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.