Jel te stid ?Rinuka je napisao/la: Niste ga izborili nego kupili
Jesmo li vas kupili na Kosevo, ili Zelju onih par puta ?
Nemoj se brukat covjece.

Jel te stid ?Rinuka je napisao/la: Niste ga izborili nego kupili
Amidža.Skver je napisao/la:Ko ce vam sad nasteliti Evropu, vi sami sebi ili? Zeljo i Siroki ce sjediti skrstenih ruku, jel' decak?PitarBordo je napisao/la:Ja zaboravio da je ovaj Skver istog mentalnog kalupa kao bečlija. Učinio mi se neko drugi.
niste nas kupili nego ste nam platili da vas pustimoVolimTz je napisao/la:Jel te stid ?Rinuka je napisao/la: Niste ga izborili nego kupili
Nemoj se brukat covjece.
Rinuka je napisao/la:niste nas kupili nego ste nam platili da vas pustimoVolimTz je napisao/la:Jel te stid ?Rinuka je napisao/la: Niste ga izborili nego kupili
Nemoj se brukat covjece.
Rinuka je napisao/la:niste nas kupili nego ste nam platili da vas pustimoVolimTz je napisao/la:Jel te stid ?Rinuka je napisao/la: Niste ga izborili nego kupili
Nemoj se brukat covjece.
Neka te jos malo, mi ovdje volimo tuzlankeVolimTz je napisao/la:Rinuka je napisao/la: niste nas kupili nego ste nam platili da vas pustimo![]()
![]()
Napustam temu, minutu nakon sto sam usao.
Bola sta je ovo grob te yeboLakoste je napisao/la:
İmao sam jednu "prijateljicu" iz Banovica, trenutno studira u Sarajevu. Na facebook-u joj stoji iz "Tuzla" zivi u "Sarajevo". Malo su vas zajebale te vase "tuzlanke".Rinuka je napisao/la:Neka te jos malo, mi ovdje volimo tuzlankeVolimTz je napisao/la:Rinuka je napisao/la: niste nas kupili nego ste nam platili da vas pustimo![]()
![]()
Napustam temu, minutu nakon sto sam usao.
Mozda si i ti jedna od njih, cim ti odma bjezis sa teme..Hajd uslikaj licnu da vidimo odakle siVolimTz je napisao/la: İmao sam jednu "prijateljicu" iz Banovica, trenutno studira u Sarajevu. Na facebook-u joj stoji iz "Tuzla" zivi u "Sarajevo". Malo su vas zajebale te vase "tuzlanke".
Nema potrebe prijatelju, uzivajte u "tuzlankama" iz TK vukojebina.Rinuka je napisao/la:Mozda si i ti jedna od njih, cim ti odma bjezis sa teme..Hajd uslikaj licnu da vidimo odakle siVolimTz je napisao/la: İmao sam jednu "prijateljicu" iz Banovica, trenutno studira u Sarajevu. Na facebook-u joj stoji iz "Tuzla" zivi u "Sarajevo". Malo su vas zajebale te vase "tuzlanke".
Odkud ti to da je TK vukojebina?VolimTz je napisao/la:Nema potrebe prijatelju, uzivajte u "tuzlankama" iz TK vukojebina.
Upotrijebio sam mnozinu sarajevski akademice, dakle neka probrana podrucja sa naseg divnog kantona. S kim se ja raspravljam, ajde spusti jace, da bar bude interesantno.PitarBordo je napisao/la:Odkud ti to da je TK vukojebina?VolimTz je napisao/la:Nema potrebe prijatelju, uzivajte u "tuzlankama" iz TK vukojebina.
Tito dragi koliko si neinteresantan dječak. Izgubio sam volju da te percipiram.VolimTz je napisao/la:Upotrijebio sam mnozinu sarajevski akademice, dakle neka probrana podrucja sa naseg divnog kantona. S kim se ja raspravljam, ajde spusti jace, da bar bude interesantno.PitarBordo je napisao/la:Odkud ti to da je TK vukojebina?VolimTz je napisao/la:Nema potrebe prijatelju, uzivajte u "tuzlankama" iz TK vukojebina.
Kako me gadno uvrijedi. Odoh, nemoj vise molim te.PitarBordo je napisao/la:
Tito dragi koliko si neinteresantan dječak. Izgubio sam volju da te percipiram.
Ne znaš se nositi sa vukovima.VolimTz je napisao/la:Kako me gadno uvrijedi. Odoh, nemoj vise molim te.PitarBordo je napisao/la:
Tito dragi koliko si neinteresantan dječak. Izgubio sam volju da te percipiram.
cuj nema potrebe..pa po tome se odma vidi da nisi ni blizu tuzle..sigurno si ljubomorna na prave tuzlanke kao slinas, samir, chingalia itd..pokazi licnu ako smijesVolimTz je napisao/la:Nema potrebe prijatelju, uzivajte u "tuzlankama" iz TK vukojebina.Rinuka je napisao/la:Mozda si i ti jedna od njih, cim ti odma bjezis sa teme..Hajd uslikaj licnu da vidimo odakle siVolimTz je napisao/la: İmao sam jednu "prijateljicu" iz Banovica, trenutno studira u Sarajevu. Na facebook-u joj stoji iz "Tuzla" zivi u "Sarajevo". Malo su vas zajebale te vase "tuzlanke".
Kad malo bolje razmislim sandzaklije, "sarajlijice" iz Trnova, Hadzica ili Visokog nece nikad ni provaliti gradsku pricu. Zato vas i levate.
a znaci ti si ta tuzlanka iz banovica o kojoj @volimtz prica..samirr je napisao/la:Rinuka nisam ja pravi tuzlak bas suprotno.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Burberry46, Vanja8 i 38 gostiju.