ultrasegamega je napisao/la:Dobili su nas ove godine i Travnik i Slavija i Mladost DK, tako da ti to nije nesto posebno.wobly92 je napisao/la:Opet, ponizi vas ta niža klasa fudbala ko niko do sad. Sve što kažeš je odraz na vas. Nemoj više da ponižavaš svoje divove.High je napisao/la:Pomiri se s tim da ste bosanskohcergevački Liliputanci, niža klasa fudbala i pajaci za onaniju koja traje 97 godina.
Svaka cast za citavu sezonu, realno razvalili ste nas u dvije utakmice kupa, ali mi smo vas redovno dobijali i kuci i na strani, pobjedjivali u finalu kupa, a ove godine je dosao vas red i postujem to.
Vecina pitara je navijala za vas i zbog cinjenice da bi to vama bio prvi trofej, za razliku od Zrinjskog, Zeljeznicara i Sirokog, pa bolje vi prvi, nego ova tri tima cetvrtu, petu, sestu titulu da uzimaju, a, naravno, i zbog Husrefa legende.
Medjutim bespotrebne tenzije nakon prve utakmice kupa su vjerovatno okrenule malo situaciju.
A sto se tice proslogodisnjeg navijanja Tuzlaka da Sarajevo osvoji titulu i to je bilo zbog mrznje prema Zeljeznicaru, zbog toga sto smatrate da su oni krivi za vase ispadanje iz lige.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Osttribine
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
-
PiazzaGrande
FaustinoAsprilla je napisao/la:tata ti poltron, *ebo te covic.High je napisao/la: Možda biste nam bili trn u oku za jedno 5-6 godina kad biste sve poosvajali, a ni tad ne bi bilo potrebe za mržnjom. Ovako jok. Nastranu ove provokacije, bolje vi da osvojite Ligu, nego Čovićevi poltroni i protagonisti NDH lige.
Mislim da nam titulu donosi sirina kadra ovaj put , Sloboda to nije mogla pratit sa svojih 13 igraca .
Dovoljno je pogledat ovu polusezonu , protiv Sarajeva vuce Todorovic, utakmicu na Sirokom s klupe lome Filipovic i Arezina , kasnije par utakmica briljira Zakaric , mozda nam napad malo kaska ali u veznom redu definitivno uvijek neko mora iskocit . Tu sirinu nema ni jedan klub u ligi .
I sam sam na pocetku sezone kritizirao gomilanje igarca , vjerovatno zaduzivanje za placanje mase veznjaka , ali izgleda da su Sulenta i kompanija pogodili. Koliko god kostali , nisu 550.000 eura koliko nam donosi titula odmah u startu .
Eto formula svima za ubuduce .
CItam temu slobode , malo mi zao ovih normalnih momaka, mada im je mentalitet globalno na stadionu seoski. Valjda odete u europu , zasluzili ste vise i od Zelje i od Sarajeva
@napušenog....zaboravio si još spomenuti i svoga profesora Rasčupića i mađarskog junaka Zrinskya...Šta je reć, demencija ili nešto drugo...Nemoj da ti se ovakvi propusti više dešavaju....
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 01 maj 2016, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Dobro je pa učiš.
Navikao sam te na racio. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
PiazzaGrande
Napravićemo od tebe pravog Ultrasa, počeo si već pohoditi mostarsko sveučilište a stadion je odmah tu preko puta...Kad nas već ne možeš pobjediti izvoli nam se pridružiti....
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
GradKamena1
- Kontakt:
Najjace je kad se ostali javljaju na posjetu Zrinje,pa kad uzmes velicinu grada,i spoznaju da su tu dva kluba,i koliko imamo natkriveni mjesta posjeta nam je dobra,ne kazem da ne moze bolje al je dobra. Mi da imamo natkriven onaj zapad u nas bi bilo 4-5 tisuca da je neznam kakvo vrijeme,nadam se da cemo to docekat brzo.
Sto se tice ostalih stvari npr.titula pa mi smo za 10-11 godina uzeli eo ako Bog da 4 titule,i rastemo iz godine u godinu ako ste realni koliko nas god ne volili priznat cete da radimo strasan poso !
Sto se tice ostalih stvari npr.titula pa mi smo za 10-11 godina uzeli eo ako Bog da 4 titule,i rastemo iz godine u godinu ako ste realni koliko nas god ne volili priznat cete da radimo strasan poso !
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Sreca Kosevo natkriveno, u Sarajevu divna klima, pa mi nemamo tih problema. 
A sto se tice posla, radite dobro, nema govora. Imate postovanje i moram reci da volim utakmice protiv Zrinjskog. Igra se dobro, otvoreno, za gol vise, bez udaranja i valjanja nekog pretjeranog i bespotrebnog, pa ko koga...
A sto se tice posla, radite dobro, nema govora. Imate postovanje i moram reci da volim utakmice protiv Zrinjskog. Igra se dobro, otvoreno, za gol vise, bez udaranja i valjanja nekog pretjeranog i bespotrebnog, pa ko koga...
Joj kad se ljudi počnu preseravati sa ciframa, sa tribinama i grupama i uz sve to omalovažavati druge i pričati bajke...
Pri tome zadnji put je stadion u PL napunila Modriča na proslavi titule...
Kvalitet je go ku.ac. Kvalitet života u ovoj jbnoj državi je go ku.ac. Ključ društva omladina bježi odavde ko muva bez glave. Penzioneri su prestali ići na utakmice prije 20 godina, pola njih još uvijek živi u zabludi da je Jugoslavija čitava...
Dodamo li svemu tome očaj od uslova i očaj od onoga što će vidjeti tih 90 minuta, većinom unaprijed dogovorene utakmice, imamo to što danas imamo.
Na onu mi stvar ide ono toliko ustaljeno pljuvanje po Banjaluci u fazonu Banjaluka nije grad Borčevaca i to od istih onih koji stadion u gradu u kome žive vide jednom ili dva puta godišnje.
Naravno da je lakše probuditi čovjeka iz Zenice i natjerati da ode na stadion, nego onog u Bijeljini ili onog u Širokom ili Livnu. Nemamo se šta lagati, to je tako. Uostalom to su potvrdili i Manijaci prije par sedmica sa onim transparentom gdje su jasno stavili do znanja kako vide Željezničar.
Generalno, izuzev Borca, djelimično Doboja i Teslića, te mizerno IS-a i Zvornika, ostale sredine iz RS i klubovi nemaju bazu i onda je neumjesno praviti bilo kakvo poređenje.
Što se tiče Federacije, vidim na temi jednog kluba koji je ispao, Veleža, se pišu hvalospjevi o ne znam ti kakvoj podršci klubu. Gledam preglede, zadnjih 7-8 utakmica nije bilo više od 500 ljudi koji podržavaju taj Velež - ime u bivšoj Jugi...
Pri tome zadnji put je stadion u PL napunila Modriča na proslavi titule...
Kvalitet je go ku.ac. Kvalitet života u ovoj jbnoj državi je go ku.ac. Ključ društva omladina bježi odavde ko muva bez glave. Penzioneri su prestali ići na utakmice prije 20 godina, pola njih još uvijek živi u zabludi da je Jugoslavija čitava...
Dodamo li svemu tome očaj od uslova i očaj od onoga što će vidjeti tih 90 minuta, većinom unaprijed dogovorene utakmice, imamo to što danas imamo.
Na onu mi stvar ide ono toliko ustaljeno pljuvanje po Banjaluci u fazonu Banjaluka nije grad Borčevaca i to od istih onih koji stadion u gradu u kome žive vide jednom ili dva puta godišnje.
Naravno da je lakše probuditi čovjeka iz Zenice i natjerati da ode na stadion, nego onog u Bijeljini ili onog u Širokom ili Livnu. Nemamo se šta lagati, to je tako. Uostalom to su potvrdili i Manijaci prije par sedmica sa onim transparentom gdje su jasno stavili do znanja kako vide Željezničar.
Generalno, izuzev Borca, djelimično Doboja i Teslića, te mizerno IS-a i Zvornika, ostale sredine iz RS i klubovi nemaju bazu i onda je neumjesno praviti bilo kakvo poređenje.
Što se tiče Federacije, vidim na temi jednog kluba koji je ispao, Veleža, se pišu hvalospjevi o ne znam ti kakvoj podršci klubu. Gledam preglede, zadnjih 7-8 utakmica nije bilo više od 500 ljudi koji podržavaju taj Velež - ime u bivšoj Jugi...
- hskzmostar
- Kontakt:
Prijatelju,Ultrasi su tog clana uprave otjerali i po cijenu druge lige,svoje sinove je odveo na Siroki kasnije jer ovdje nije mogao raditi sto hoce,koliko mu je Zrinjski bitan pokazuje cinjenica da je neki dan u Mostaru taj isti poslijeratni profiter otvarao sportski centar i nitko mu iz Mostara nije dosao sem Bake kockara i NK Sirokog,valjda se takvi nadju po ruku,sutra bi opet bacali salove da takvo **** dodje u klub,od kad nema dogovora sa njima vidis i sam da im nabijamo komplekse a njima ostavljamo mostarski olos da posluju sa njima,zato i jesu ovako uspijesni!staragarda je napisao/la:Najcudnija je ona kad su ultrasi bacali šalove i napuštali stadion zbog dogovorene tekme sa širokim....onomadgramparada je napisao/la:Evo jedno pitanje za Fukare,da li je cudnija pobjeda Drine koja je davno ispala protiv Slobode koja se bori za prvu titulu u Historiji na svom stadionu,il ona pobjeda Leotara koji se borio za opstanak protiv Želje koji je objezbjedio titulu par kola prije kraja?
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kako god, sjetite se da ovo nije bilo tako davno....
Obratite paznju na sliku iz svlacionice
http://sportsport.ba/bh_fudbal/modrica- ... -klub/3065
Voajerizam?SlevinKelevra je napisao/la:Kako god, sjetite se da ovo nije bilo tako davno....Obratite paznju na sliku iz svlacionice
![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Trebamo otvoriti temu Sjecanja iz Premier lige
Reakcija iza kamere na 1:30
[youtube][/youtube]
Reakcija iza kamere na 1:30
[youtube][/youtube]
Domaćinska liga, od 4. do 14. samo 8 bodova razlike. 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
ultrasegamega
- Kontakt:
"Da vas dodje 10 hiljadaaa, sa svih polja i svih livadaaa,
Ne damo vam titulu, tu na Kosevu, idite u pi*ku maternuuuu..."
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Smijesna pjesma, nastala pred tu utakmicu sarajevo-Čelik. Utakmica bila dogovorena putem Čele, ali nasima to nije odgovaralo radi raznim malverzacija u klubu pa je Zaim Mujezinovic odbio to. izlaskom u evropu, uefa ceslja papire klubova. Te godine je Čelik ispao od Grbalja u prvom kolu...ultrasegamega je napisao/la:"Da vas dodje 10 hiljadaaa, sa svih polja i svih livadaaa,
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Jbg ovo je put koji moramo preći. Dobro je da se nije nastavilo po starom običaju stvaranja još većeg duga. Ovako smo u redu najmanje zaduženih timova i ne plašimo se tužbi nakon ere idiota koji su vodili klub.drinamen je napisao/la:E da smo imali ovaku upravu od početka. Ali kasno je sads. Bitno da se udare temelji za budućnost. I ovo ispadnje trećine lige je teška budalaština ali eto.hayden je napisao/la:Vratićemo se jednog dana. Kad tad. S puno boljim uslovima u svakom smislu.
Do tada, uživamo u ovim danima neizmjerne sreće koju nam momci sa nikad manjim budžetom priuštiše. Mnogi bi se mogli ugledati na Drinu i fer utakmice ovog proljeća, podsjećam ispali smo u 11-om kolu. Razmislite.
Realno Borac je jedini klub koji ima potencijal za nešto više, ali neke stvari su se vremenom izgubile, izgubila se vrijednost i tradicija SD Borac, kolektiva koji je jedan od najuspješnijih u državi.NeshaFCB je napisao/la:Na onu mi stvar ide ono toliko ustaljeno pljuvanje po Banjaluci u fazonu Banjaluka nije grad Borčevaca i to od istih onih koji stadion u gradu u kome žive vide jednom ili dva puta godišnje.
Ne možeš ti čovjeka iz Bijeljine, Livna ili Širokog probuditi, natjerati ga da ode na stadion, jer oni to nemaju u sebi. Potrebne su godine da se stvori takav vid kulture. Smiješno je pričati o nekom Širokom Brijegu iliti FK Mladost Lištica za kojeg da nije bilo rata nikad ne bi znali da postoji.
Borac i Banja Luka su nešto drugo, tamo bi se publika vrlo lako vratila na tribine, samo kada bi grad stao iza svog kluba.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sloboda na ofiran način prodaje utakmice, jel' im stalo do borbe za titulu ili za par hiljada sa kladionice.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Liga se popravila za 300% . U proslosti se ovo nije moglo zamisliti. Zašto u prošlosti nisu oni koji se bore za titulu gubili na svom terenu, mogli su i tada kao sto ti kazes prodati utakmicu i zaraditi na kladionisi zasto nisu ??? Daj i jedan logičan argument ako pratis ligu znas kakvi su rezultati bili u proslosti.Saurman je napisao/la:Sloboda na ofiran način prodaje utakmice, jel' im stalo do borbe za titulu ili za par hiljada sa kladionice.
zato sto se u proslosti za titulu nisu borile ekipe kojima je vlasnik malo zesci lopina i vise voli zaraditi 10k na kladari nego da mu ekipa nesto osvojiclub21 je napisao/la:Liga se popravila za 300% . U proslosti se ovo nije moglo zamisliti. Zašto u prošlosti nisu oni koji se bore za titulu gubili na svom terenu, mogli su i tada kao sto ti kazes prodati utakmicu i zaraditi na kladionisi zasto nisu ??? Daj i jedan logičan argument ako pratis ligu znas kakvi su rezultati bili u proslosti.Saurman je napisao/la:Sloboda na ofiran način prodaje utakmice, jel' im stalo do borbe za titulu ili za par hiljada sa kladionice.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.