Džanan Musa
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Džanan Musa
Prva četvrtina
11 poena , 1/1 za 2, 3/3 za 3, 1 ukradena, 2 asistencije
11 poena , 1/1 za 2, 3/3 za 3, 1 ukradena, 2 asistencije
- King_James
- Kontakt:
Musa 11p za sada 

“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
sta bi sa streamom?
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
bolje je da ne igra sa ovom djecom....
- King_James
- Kontakt:
http://195.56.77.56/n4/?cro_13582 ovdje mozete statistiku pratiti.
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
umjesto da daju loptu u ruke muse da ostalima namjesta zicere, njima perkovic i jordano pimplaju loptu po 20 sek...iq u minusu, nisu ni svjesni koliko su limitirani...ne zele bacit loptu u kontru za polaganje, radije cekaju faul...uzasna ekipa...najbolji igrac u svom godistu, mvp eura sutne samo 14 lopti medju ovakvom kramom od suigraca
evo dobice jedva nekako...sutra im je pusiona

evo dobice jedva nekako...sutra im je pusiona
nadam se da dogodine tedesi nece tjerat musu da igra za juniore s ovom grupom antitalenata, za koje ne znas jesu li limitiraniji u glavi ili izvedbom i mogucnostima...pa ovaj jordano je najveci primjer stetotocine da prema njemu zahiragic djeluje kao all star i igrac visokog bbiq-a....jadnik se vodi kao play a ne moze nista kreirat da se posadi na glavu, niti moze zabit, gubi loptu na sve strane....pod kosem sve same volusine...odlicno je selimovic utrapio onog baju koliko god da je uzeo, uzasno se razvija...nema nista za oslonit se u igri
musa bi u ovoj ekipi trebao uzimat 20 suteva, i to minimum...i da mu daju loptu da kreira...jer samo kad je lopta u njegovim rukama desavaju se korisne stvari...vidjeti pod reprezentacija BiH i zlato.
ali jbg, vamo ne moze jer ce mu se suigraci naljutit
...
ako dogodine ne bude aba lige, na njegovom mjesto bih otisao ...vjerovatno preko bare
musa bi u ovoj ekipi trebao uzimat 20 suteva, i to minimum...i da mu daju loptu da kreira...jer samo kad je lopta u njegovim rukama desavaju se korisne stvari...vidjeti pod reprezentacija BiH i zlato.

ako dogodine ne bude aba lige, na njegovom mjesto bih otisao ...vjerovatno preko bare
Ma i Musa totalno nezainteresovano djeluje na momente, mada je ovu utakmicu i vise nego pozrtvovan. Bolje cuva visoke Cibonine nego i Bajo i Barisic, koji su napunjeni faulovima. Krade lopte, asistira, kreira sanse, ali dzaba kad igra sa tolikim tokmacima koji sve gledaju, osim da dodaju najboljem mladom igracu Evrope. Da nema njega, garantujem da bi sad bilo u 20+ za Cibonu. Eto Jordano masa oba slobodna u najvaznijem momentu... evo i Perkovic, tuga.
Heeej, nek se stide seljacine kad ne mogu da iskoriste ovakvog terminatora. Najveci krivac trener, yebali mu i Jordano i Perkovic i Bajo i Barisic po mater, pa jel on corav i ne vidi kako ko igra?! Najbolji mladi igrac Evrope ne rjesava utakmicu, iako je iz igre gotovo bez promasaja, a tamo neki qrcevi sto ni slobodno ne mogu da daju sutiraju sa osam metara, strasno! Bolje sto ovo nisu dobili.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
32 poena, 8/8 za 2, 3/5 za 3, 9 skokova i 4 asistencije. 57 valorizacija
Upratio zadnju cetvrtinu i vidio sa kakvim levatima je Musa primoran igrati. Da je vise loptu dobivao u zadnjoj, mozda bi ovu hrpu starog zeljeza i uspio odvesti do titule. Ej, playmaker promasuje dva slobodna i kod pokusaja ofanzivnog skoka pravi faul i protivnik daje dva slobodna na drugoj strani.
Nadam se da mu je ovo zadnja utakmica u ovim juniorima. Nisu ga vrijedni, budimo realni.

Upratio zadnju cetvrtinu i vidio sa kakvim levatima je Musa primoran igrati. Da je vise loptu dobivao u zadnjoj, mozda bi ovu hrpu starog zeljeza i uspio odvesti do titule. Ej, playmaker promasuje dva slobodna i kod pokusaja ofanzivnog skoka pravi faul i protivnik daje dva slobodna na drugoj strani.
Nadam se da mu je ovo zadnja utakmica u ovim juniorima. Nisu ga vrijedni, budimo realni.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Evidentno je da je Musa daleko ispred ostalih ali to Cedevita ne zna iskoristit. Koliko napada prođe a da loptu ne dobije. Ignorišu ga, pogotovo play Jordano. Nadam se da više neće igrati ovo glupo takmičenje za juniore jer je to davno prevazišao.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
MVP turnira !
jos jedna cudesna partija Muse , o kojoj sve govori valorizacija 56 ...uz svega 13 uzetih suteva(jucer cak 14). nisu dobili jer imaju trenera debila koji ne zna iskoristit najboljeg kadeta-juniora europe...na kraju ona trica u stilu currya
...ukupno ih gadjao u ove dvije tekme 8/14 (57%)...strahovito je napredovao i u tom segmentu...a znamo kakve poteze, nijedna nije otvorena...onako mrsav zavrsavat na obrucu pod kontaktom, svaka cast...sta ce tek biti kad nabaci misice (a treba vec od narednog ljeta)
nadam se da nece imat traume od ovih diletanata koji su imali cast da igraju s njim...ono bi i neke djevojke omlatile
ceka se U17
valjda sikiras mogne igrat barem 15-20 minuta..

nadam se da nece imat traume od ovih diletanata koji su imali cast da igraju s njim...ono bi i neke djevojke omlatile
ceka se U17

MVP!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Neki dan Musa se licno zahvali zbog donacije Anela Hadzica. Svaka cast.
Iz pouzdanih izvora sam cuo da je veoma popularan kod brace Turaka. Mnogi kazu da ce biti tajni gost na koncertu Dine Merlina u Turskoj. Pricali vi sta hocete, Hadzic je cijenjen gdje god stigne. U Bundesligi, u turskoj ligi, u mladim reprezentacijama Austrije, u reprezentaciji BiH. Ma jednostavno gdje god dodje navijaci, saigraci i treneri ga zavole. Cak je postao popularan kod zlatne kosarkaske kadetske reprezentacije sto je dobro jer mladima treba sportski uzor. Mislim da u kvalama za SP konacno zasluzuje pravu sansu da pokaze sta zna, jednostavno mora biti prvotimac.

Iz pouzdanih izvora sam cuo da je veoma popularan kod brace Turaka. Mnogi kazu da ce biti tajni gost na koncertu Dine Merlina u Turskoj. Pricali vi sta hocete, Hadzic je cijenjen gdje god stigne. U Bundesligi, u turskoj ligi, u mladim reprezentacijama Austrije, u reprezentaciji BiH. Ma jednostavno gdje god dodje navijaci, saigraci i treneri ga zavole. Cak je postao popularan kod zlatne kosarkaske kadetske reprezentacije sto je dobro jer mladima treba sportski uzor. Mislim da u kvalama za SP konacno zasluzuje pravu sansu da pokaze sta zna, jednostavno mora biti prvotimac.

PapeSusic je napisao/la:Neki dan Musa se licno zahvali zbog donacije Anela Hadzica. Svaka cast.
Trajni, dosta te...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
uzeo si mi rijec sa tastatureCashMan je napisao/la:PapeSusic je napisao/la:Neki dan Musa se licno zahvali zbog donacije Anela Hadzica. Svaka cast.
Trajni, dosta te...

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.