Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
A osvajanjem titule bi zaadio min 1,5 mil KM (nagrada od uefe,ulaznice,tv prava reklame..).
Da je to tako kako ti govoriš i pričaš uvijek protiv Širokog onda bi se davno izgasio..Široki je osnovan 1948. godine, a ne kao što većina zamišlja '95. Da je sve to tako kako ti pričaš ugasili bi se a ne bi i dan danas bili vrh bh nogometa čovječe..sa modernim kampom, odličnim stadionom o kojem vi samo sanjat možete itd itd Pusti da klub stvara svoju povijest, da gradi bazu navijača itd, a ne da ispada da po vama ko je imao bazu prije 50 godina jedini može biti klub i imati tradiciju..klubovi rastu iz dana u dan (neki i padaju), a posjeta na Pecari govori da ipak to nije tako kako ti pišeš i pričaš..za grad ove veličine imamo odličnu posjetu..imamo odlične uvjete, klub bez dugova, sređen, organiziran itd dok vi recimo stolice skupljate na sve strane da ih postavite, Široki ih sam kao klub postavi komplet stadion pretprošle godine, uradi teren, natkrije tribinu i to sve u sezoni bez Europe kad ste svi najavili da ćemo se raspasti.. neke stvari se trebaju poštovati i cijeniti..Virtu4l je napisao/la:Realno Borac je jedini klub koji ima potencijal za nešto više, ali neke stvari su se vremenom izgubile, izgubila se vrijednost i tradicija SD Borac, kolektiva koji je jedan od najuspješnijih u državi.NeshaFCB je napisao/la:Na onu mi stvar ide ono toliko ustaljeno pljuvanje po Banjaluci u fazonu Banjaluka nije grad Borčevaca i to od istih onih koji stadion u gradu u kome žive vide jednom ili dva puta godišnje.
Naravno da je lakše probuditi čovjeka iz Zenice i natjerati da ode na stadion, nego onog u Bijeljini ili onog u Širokom ili Livnu. Nemamo se šta lagati, to je tako. Uostalom to su potvrdili i Manijaci prije par sedmica sa onim transparentom gdje su jasno stavili do znanja kako vide Željezničar.
Generalno, izuzev Borca, djelimično Doboja i Teslića, te mizerno IS-a i Zvornika, ostale sredine iz RS i klubovi nemaju bazu i onda je neumjesno praviti bilo kakvo poređenje.
Ne možeš ti čovjeka iz Bijeljine, Livna ili Širokog probuditi, natjerati ga da ode na stadion, jer oni to nemaju u sebi. Potrebne su godine da se stvori takav vid kulture. Smiješno je pričati o nekom Širokom Brijegu iliti FK Mladost Lištica za kojeg da nije bilo rata nikad ne bi znali da postoji.
Borac i Banja Luka su nešto drugo, tamo bi se publika vrlo lako vratila na tribine, samo kada bi grad stao iza svog kluba.
osvajanjem titule bi rizikovao da mu uefa malo ne proceslja papire..a lopovima i prevarantima to i nije bas u interesuclub21 je napisao/la:A osvajanjem titule bi zaadio min 1,5 mil KM (nagrada od uefe,ulaznice,tv prava reklame..).
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Mislio sam da si ozbiljan i da raspravljamo normalno a ti se zaj.ebajesRinuka je napisao/la:osvajanjem titule bi rizikovao da mu uefa malo ne proceslja papire..a lopovima i prevarantima to i nije bas u interesuclub21 je napisao/la:A osvajanjem titule bi zaadio min 1,5 mil KM (nagrada od uefe,ulaznice,tv prava reklame..).
i ja sam ozbiljan..znas li koliko duguju bivsim uposlenicima? kad bi osvojili titulu, trebalo bi im 500k samo za dozvolu da nastupaju u europi, jer bi im ovi to odma trazili..club21 je napisao/la:Mislio sam da si ozbiljan i da raspravljamo normalno a ti se zaj.ebajesRinuka je napisao/la:osvajanjem titule bi rizikovao da mu uefa malo ne proceslja papire..a lopovima i prevarantima to i nije bas u interesuclub21 je napisao/la:A osvajanjem titule bi zaadio min 1,5 mil KM (nagrada od uefe,ulaznice,tv prava reklame..)..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Moram te razočarati al' liga i dalje tapka u mjestu kad je u pitanju namještanje rezultata.club21 je napisao/la:Liga se popravila za 300% . U proslosti se ovo nije moglo zamisliti. Zašto u prošlosti nisu oni koji se bore za titulu gubili na svom terenu, mogli su i tada kao sto ti kazes prodati utakmicu i zaraditi na kladionisi zasto nisu ??? Daj i jedan logičan argument ako pratis ligu znas kakvi su rezultati bili u proslosti.Saurman je napisao/la:Sloboda na ofiran način prodaje utakmice, jel' im stalo do borbe za titulu ili za par hiljada sa kladionice.
Na Drinu kvota 20 i ko je li slučajnosti naprave "iznenađenje" na Tušnju, u ovo "iznenađenje" mogu povjerovati samo naivci.Njihov predsjednik se busa u prsa kako je sve po zakonu te kako Sloboda ne prodaje utakmice i još ima obraza da sere Selimoviću da kupuje/prodaje utakmice ko o čemu **** o poštenju.
Realno yebeš ligu gdje se prave dogovori po kafanama ko će biti prvak i ko će u Evropu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- PitarBordo
- Kontakt:
Niko nije zaboravio na koji je način Sloboda ušla u PL. To je dovoljno. To i činjenica da je kvota na Drinu bila tih lijepih 20.
Samo Saraj'vo.
Jao al' pitare boli to sto je Azmir naceo istinu oko toga kako su osvojili titulu, ne mogu sa vjerujem...
Nad tobom sunce najljepše sja
Samo me interesuje kako svi ne uzeste silnu lovu na tu kvotu 20 kad je vec namjestena.
Bosanska paradigma sve je kupljeno/namjesteno.
Dajte rezultate iduceg kola, koja je namjestena da svi uzmemo lovu
Zar stvarno mislite da kladionice ne blokiraju takve parove i da prodje koja slucajno u svim svjetskim medijima bi bukvalno brujilo.
Dajte rezultate iduceg kola, koja je namjestena da svi uzmemo lovu
Zar stvarno mislite da kladionice ne blokiraju takve parove i da prodje koja slucajno u svim svjetskim medijima bi bukvalno brujilo.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- PitarBordo
- Kontakt:
jel vi stvarno mislite nekog zanima sta neki tamo azmir iz nekog potpuno nevaznog i anonimnog klubcica prica i baljezga?pinoglavi je napisao/la:Jao al' pitare boli taki to sto je Azmir naceo istinu oko toga kako su osvojili titulu, ne mogu sa vjerujem...
Osvojili smo titulu tako što smo Zrinjskom uzeli 4 od 6 bodova, Željezničaru 4 od 6 bodova, Širokom 3 od 6, Slobodi 6 od 6, Olimpicu 6 od 6... Mi smo osvojili 5 titula za 70 godina, a vi ?pinoglavi je napisao/la:Jao al' pitare boli to sto je Azmir naceo istinu oko toga kako su osvojili titulu, ne mogu sa vjerujem...
SARAJEVO
E moji Tuzlaci prodace vas ona vugla za saku dolara.Pitar je to zesci.Tesko ce te i kup osvojit umorni ste igraci jedva hodaju a klupa tanka ko grisini.
Na pocetku sezone ganjao se opstanak tako da Tuzla ako izbori evropu ovo ce biti preuspjesna sezona a kamoli jos kup da osvoje... Tako da iako malo razocaran svaki navijac Slobode bi trebao biti ponosan na ekipu koja je sve to izgurala sa tako tankom klupom.
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Jasta. Drina je bila bolja ekipa i to je to. U Sloveniji Maribor i Olimpija kiksali prethodna dva kola slicno Slobodi. Seljacka posla.propuh je napisao/la:Samo me interesuje kako svi ne uzeste silnu lovu na tu kvotu 20 kad je vec namjestena.
Dajte rezultate iduceg kola, koja je namjestena da svi uzmemo lovu![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
JerryLouis
- Kontakt:
U koliko sati je pregled kola veceras na BHT? Ili cemo morati ponovo gledati one kineze do pola 12
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Azmir Husic je kao najposteniji nikad nije kupio utakmicu a Ciro kad je vodii Slobodu pola utakmica kupljeno,u Banovicina sam bio svjedok cirkusa pa ljudi su se valjali od smijeha kako ofirno pustaju,a inace moj prijatelj je igrao za Buducnost tada inace bivsi igrac Slobode kaze uzeli po 300 km premije od SlobodePitarBordo je napisao/la:Niko nije zaboravio na koji je način Sloboda ušla u PL. To je dovoljno. To i činjenica da je kvota na Drinu bila tih lijepih 20.
Samo Sarajevo
Rinuka je napisao/la:vlasnik malo zesci lopina i vise voli zaraditi 10k na kladari nego da mu ekipa nesto osvoji
- PitarBordo
- Kontakt:
Sve znam, tragom posla sam bio u blizini cijele priče... Kako se od Branitelja uzelo tada (jer Branitelj ih dobio na Tušnju), pa Branitelju obezbjedili bod u Lukavcu, a Lukavcu sredili da već ispalo Bugojno nezapinje za mir u kući... Mislim da to proljeće nisu odigrali 2 tekme regularne, a da ne pričamo koliko su zatvorili protiv Bihaća, koji je igrom zaslužio tada ulazak u PL... A onda sa Slogom po kantonalcu, te drugoj federalnoj... Smiješno.kanarinac je napisao/la:Azmir Husic je kao najposteniji nikad nije kupio utakmicu a Ciro kad je vodii Slobodu pola utakmica kupljeno,u Banovicina sam bio svjedok cirkusa pa ljudi su se valjali od smijeha kako ofirno pustaju,a inace moj prijatelj je igrao za Buducnost tada inace bivsi igrac Slobode kaze uzeli po 300 km premije od SlobodePitarBordo je napisao/la:Niko nije zaboravio na koji je način Sloboda ušla u PL. To je dovoljno. To i činjenica da je kvota na Drinu bila tih lijepih 20.
Samo Saraj'vo.
jos kazu da je bio spreman i ajfon rizikovati samo da zaradi za avionasku kartu kako bi se vratio nazad u usa gdje se mora javiti sudu zbog neisplacenih dugova za dijelove od kamiona koje je digao na kredit pa zayebo ziranta i pobjego u tuzlukrmpotich je napisao/la:Rinuka je napisao/la:vlasnik malo zesci lopina i vise voli zaraditi 10k na kladari nego da mu ekipa nesto osvoji![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.