NK Široki Brijeg

brigsiroki
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la brigsiroki » 01 maj 2016, 21:59

jozo121 je napisao/la:Kakva vam je ovo priča !?!? Pa ta "nacionalistička" uprava napravila je jedan od najljepših stadiona, kamp kakav nema nijedan klub na ovim prostorima, sva dugovanja prema igračima se izmiruju, duga prema državi NEMA, sve se na vrijeme plati, prvi dobiju licencu. Ja ih ne branim, ali su ovo činjenice, mada su i oni imali kardinalnih grešaka u dovodjenju igrača, biranju stručnog stožera, itd. Nama ovdje predavanje drže pojedinci kojima klubovi imaju dugove od nekoliko miliona KM, ne plaćaju igrače, nemaju nikakvu infrastrukturu, i uvijek prosipaju priču o nekom "nacionalističkom" Širokom koji ne voli ovu državu, pa tko je lud ovdje, Široki koji sve plaća ili ovi "velikani" !? A jedno pitanje za navijače Širokog, zar vi stvarno mislite da su redovi za ulazak u upravu Širokog !? Vidjet će te na skupštini KK Široki 20.05. kakvih će problema biti, samo me strah da se to ne desi i sa NK.
slažem se stobom i upravo zato što ćemo završiti kao HKK mi bi morali neke svježine unjeti neke promjene,znamo da je ova uprava sve stvorila ali po mom mišljenju trebat će svježine i ideje pa i nekih promjena o dovođenju igrača itd. europu ćemo teško dohvatiti i zato ćemo morati prodati nekog da namirimo pare izgubljene od europe,bar ja tako mislim. reče mi jučer jedan čovjek da nam je neki dan elektroprivreda uplatila pare,a mislili smo da ih nećemo dobiti,tako da po mom mišljenju treba naći zamjenu miji a i umjesto šilića u klubu ima većih legendi koji su ostvarili bolje karijere po svijetu i imaju više znanja...itd

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 01 maj 2016, 22:01

sb1996 je napisao/la:Realno: Eh da HKK ima novce ovakve kao i NK pa bili bi u Europi... Ovdje donositelje love treba ostavit al potrebno je uzeti trenera koji se razumije u nogomet i ne mješat mu se u posao i imat pravu skaut službu
gluposti
da je HKK što NK, da je ovo da je ono..imao je i HKK nekad lovu pa šta bi? gdje su sad oni vatreni i vjerni navijači u dvorani?

toni1996
Kontakt:

Post Postao/la toni1996 » 01 maj 2016, 22:04

Upravi jedino zamjeram sto se mjesaju trenerim u sastav ostalo sve 5! Koje mjenjanje uprave sta vam je... I nisu oni krivi sto Musa ne zna motivirat igrace u najvaznijoj utakmici sez. svi ismijevaju Mulalica sto svaku utakmicu ginu ali oni zato imaju rezultate koje trenutno imaju
.

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 01 maj 2016, 22:09

U našem gradu nema interesa da se preuzme širokobriješki sport osim ovih ljudi koji su sada na čelu klubova, HKK uprava ne može više sama što je i logično u ovakvo vrijeme, a ne izlazak na euro scenu je skoro pa isto kao ne igranje ABA lige... U nogometu je konkurencija malo jača u BiH ligi ali moglo bi se dogoditi da i NK zavrsi kao HKK pogotovo nakon ovog vjerovatnog ne nastupa u Europi ovo ljeto

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 01 maj 2016, 22:18

sb1996 je napisao/la:U našem gradu nema interesa da se preuzme širokobriješki sport osim ovih ljudi koji su sada na čelu klubova, HKK uprava ne može više sama što je i logično u ovakvo vrijeme, a ne izlazak na euro scenu je skoro pa isto kao ne igranje ABA lige... U nogometu je konkurencija malo jača u BiH ligi ali moglo bi se dogoditi da i NK zavrsi kao HKK pogotovo nakon ovog vjerovatnog ne nastupa u Europi ovo ljeto
feal je htio ući u HKK i donijeti svoje pare ali da se i oni pitaju nešto,pa su ih odbili i tu su gdje jesu,širokom je najgore ako otkažu sponzori zbog neigranja europe a ako ne otkažu,pare od europe se mogu nadoknadit prodajom igrača,recimo kožulja,menala itd

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 01 maj 2016, 22:19

sb1996 je napisao/la:U našem gradu nema interesa da se preuzme širokobriješki sport osim ovih ljudi koji su sada na čelu klubova, HKK uprava ne može više sama što je i logično u ovakvo vrijeme, a ne izlazak na euro scenu je skoro pa isto kao ne igranje ABA lige... U nogometu je konkurencija malo jača u BiH ligi ali moglo bi se dogoditi da i NK zavrsi kao HKK pogotovo nakon ovog vjerovatnog ne nastupa u Europi ovo ljeto
pa o tome ja i pišem..jedini problem HKK je što nema opcija izlaska u Europu koja donosi dobit..a to onda više nije problem HKK nego košarke i natjecanja kao takvog..to i jest problem..tu nemaš dobiti osim ako će netko uložiti i da se sponzora skupi..zato mi je glupo da pričate i uspoređujete NK i HKK i da pišete da je HKK love kao NK..

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 01 maj 2016, 22:22

toni1996 je napisao/la:Upravi jedino zamjeram sto se mjesaju trenerim u sastav ostalo sve 5! Koje mjenjanje uprave sta vam je... I nisu oni krivi sto Musa ne zna motivirat igrace u najvaznijoj utakmici sez. svi ismijevaju Mulalica sto svaku utakmicu ginu ali oni zato imaju rezultate koje trenutno imaju
.
odakle ti znaš tko se kome miješa? znači po tvome uprava se miješa i stavlja na klupu Menala, Markovića, Bralića i ostale koji su mlađi i koje možeš prodat a da igraju Joja i ostali? Znači uprava miksa svako malo sastav i odlučuje tko će igrat kup a tko prvenstvo i da na kraju ostanemo bez Eu?

Smiješno mi je to i ne vjerujem u to ni sekunde

jozo121
Kontakt:

Post Postao/la jozo121 » 01 maj 2016, 22:30

"Brig" je upravu 100 %, svaka ti je na mjestu. U košarci nemaš izlaska u Europu ( za klubove iz BiH) tako da tu nema finacijske ispativosti, KK je imao i dugove, zadnjih sezona ni plaće igračima nisu dolazile na vrijeme tako da su pojedine igrači odlazili sa slobodnim papirima uz "opraštanje" nekoliko plaća klubu ( Domo, Bili, Faber, Novačić, i mnogi još). Nismo zaradili poštene pare još od Stanka, i donekle Planinića. U nogometu je drugačije, dobijaš novce od UEFA-e, veće su i odštete prilkom prodaje igrača (bar je trenutno tako).
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 01 maj 2016, 22:35

brigsiroki je napisao/la:
feal je htio ući u HKK i donijeti svoje pare ali da se i oni pitaju nešto,pa su ih odbili i tu su gdje jesu,širokom je najgore ako otkažu sponzori zbog neigranja europe a ako ne otkažu,pare od europe se mogu nadoknadit prodajom igrača,recimo kožulja,menala itd
Hahah, niko sretniji od mene ako jedan takav sponzor udje, ali ako je to istina evo im 20.05. prilika pa neka udju... A ne da to ostane samo na pričama nekih...

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 01 maj 2016, 22:35

Ma daj te ljudi sta vam je. Necemo propasti. Zdrav smo projekat, bez dugova. Samo smo ove godine totalno promasili sa pojacanjima, pa i lani. Sa ovim igrackim kadrom nemozemo vise. Mnogi su smatrali, pa i od konkurencije da imamo najjaci igracki kadar ali to ni priblizno nike istina. Po meni jedini koji vrijedi para je Kozulj i to momak prikazuje, Krstanovic, Crnov i Pehar kada imaju "volje"za igrom i to je to. Nema tu puno mudrosti. Zrinjski ima toliko siroku ekipu da drzi Nikolica na ttibinama. Sirinu nenormalnu kao i Zeljo. Bilo tko da im se oulijedi drugi moze upasti. Sloboda je isto kvalitetnija ali kao i mi nema sirinu kadra i da je ostalo jos mjesec visw do kraja prvenstva zavrsili bi 7.po meni. Mislim da smo ove godine zu negdje sa Sarajevom, ali su oni puno zaštićeniji. I to je to. Nije nam "pasao" Arezina,Tomić. Katanec je vrijedio za nas para. Ali eto. Sezona za promasaj i gotovo.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 01 maj 2016, 22:44

sb1996 je napisao/la:
brigsiroki je napisao/la:
Hahah, niko sretniji od mene ako jedan takav sponzor udje, ali ako je to istina evo im 20.05. prilika pa neka udju... A ne da to ostane samo na pričama nekih...
prošla baba sa kolačima (čitaj feal) dok je bilo interesa i ABA lige, sad ni jednog ni drugog

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 01 maj 2016, 22:46

Realno tko bi zelio ulagati u klub sa dugovima, a koliko sam ja cuo i nisu bas mali...

Ne isplati se bas, nema igraca ni u mladjim kategorijama na kojem mozes zaraditi, prije su bili Darko, Boris, Stanko, Domagoj...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 01 maj 2016, 22:51

prošla baba sa kolačima (čitaj feal) dok je bilo interesa i ABA lige, sad ni jednog ni drugog[/quote]

Sad se i trebaju pokazat a ne onda kad znaju da je cvijetalo, i da niko to tada nebi pustio, oni ko htjeli uc, okani mi se te priče... Dugovi nisu veliki i uprava to vraća, davno bi otišli ali žele što više računa isplatit...

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 01 maj 2016, 22:56

ma košarka je propala i sad je kasno,a i normalno je da netko želi ulagati dok je tu publika euro utakmice itd sad je kasno....

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 01 maj 2016, 23:08

Sve se to može vratiti na staro...

toni1996
Kontakt:

Post Postao/la toni1996 » 01 maj 2016, 23:37

brig je napisao/la:
toni1996 je napisao/la:Upravi jedino zamjeram sto se mjesaju trenerim u sastav ostalo sve 5! Koje mjenjanje uprave sta vam je... I nisu oni krivi sto Musa ne zna motivirat igrace u najvaznijoj utakmici sez. svi ismijevaju Mulalica sto svaku utakmicu ginu ali oni zato imaju rezultate koje trenutno imaju
.
odakle ti znaš tko se kome miješa? znači po tvome uprava se miješa i stavlja na klupu Menala, Markovića, Bralića i ostale koji su mlađi i koje možeš prodat a da igraju Joja i ostali? Znači uprava miksa svako malo sastav i odlučuje tko će igrat kup a tko prvenstvo i da na kraju ostanemo bez Eu?

Znas li zbog cega je Branko dobio nogu?

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 01 maj 2016, 23:46

toni1996 je napisao/la:
brig je napisao/la:
.

Znas li zbog cega je Branko dobio nogu?
Ne znam, pretpostavljam zbog ovog:
NK Široki Brijeg - HŠK Zrinjski 1:1
FK Olimpic - NK Široki Brijeg 0:0
FK Željezničar- NK Široki Brijeg 1:0
NK Široki Brijeg - NK Zvijezda 0:0
Ne vjerujem u te priče oko krojenja sastava. Možda se varam ali sumnjam da je to baš tako

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 01 maj 2016, 23:53

U mojoj ulici kad smo kao djeca se igrali lopte ili kosarke ako bude kakav slobodnjak odmah bi rekli hrvoje herceg :D ili kad neki stariji igra sa nama kosarke smijemo mu se i govorimo stipe sarjlija hehe sarjlija do 40-te igrao i to dobro za siroki :D imal ko sliku od hercega ili ercega zaboravio sam tacno :D da vidim kakav je sad..

toni1996
Kontakt:

Post Postao/la toni1996 » 01 maj 2016, 23:53

Prva dva rezultata nisu tolko ni losa... A ako je dobio nogu zbog ova zadnja dva rezultata onda je Musa davno trebao bit bivsi... Sto se tice krojenja sastava znao sam i cifru al sam zaboravio koliko je Jurin stari davao Miji da igra Jure. Ovo za Juru je znalo pola grada ja mislim

Carles
Kontakt:

Post Postao/la Carles » 02 maj 2016, 13:27

Valja se opet malo pokrenit nakon subote. Sad bar nema velike filozofije do kraja, pokusat dobit sve tri pa ako bude dovoljno bude, ako ne onda pisi jos jednu propali sezonu i rjesavaj financijsku i igracku krizaljku za sljedecu sezonu. Financijski ce biti nezgodno bez europskih para, al valjda ce se nac neko rjesenje. Na Zvoni bi se mogla uzet fina cifra.

Srijeda, Borac. Nece bit nimalo lagan zadatak, em sto se bore za ostanak em nasa trenutna forma i igra i obrana ne obecavaju.
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: fks74 i 20 gostiju.