@ljiljane šta je problem?
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Čestitike na pobjedi, nadam se da ćete izboriti opstanak 
Nad tobom sunce najljepše sja
Dobro je, nek ugljesa zabija samo
- JohnCleese
- Kontakt:
Ne treba jarane, ti samo svoj pos'oBosniacum Lilium je napisao/la:Tristan je napisao/la:Propast nam uglavnom zeli najljigavija vrsta ljudi, ove danasnje Sarajlije. Ne znam da li si primjetio da "ubij Turcina'' u BL nikad nije skandirano protiv Slobode ili Celika, nego gotovo iskljucivo protiv Sarajeva/Zeljeznicara.JohnCleese je napisao/la:Sretno Banjalucani do opstanka. Zamijenite se sa Slavijom ili Vitezom. Dovoljno je sto liga ostaje bez jednog velikana Veleza (mada ni Velez nije Velez dokle god igra domace u Vrapcicma) ispadanje drugog bi bila tragedija za ovu nasu ligu.
Ne znam da li ste primjetili ali kako vidim vas ostanak zele mahom Tuzlaci i Zenicani...jos vam Sarajlije trebaju isporuciti sleper vazelina kad se vec toliko trpateJohnCleese je napisao/la:Pa takvi su kakvi su, jedino je njima zao sto Olimpic ispada
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Sad se lakse dise. Istina da sada jos ova 3 kola treba privesti kraju sa povoljnim rezultatima da bi sigurno opstali, ali nadam se minimalno 4 boda, i tad bi opstali, mada vjerujem da mozemo i Radnika da pobjedimo
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
najbitnije u ovom trenutku je to da mi sad ovisimo sami o sebiPiromanBL je napisao/la:Sad se lakse dise. Istina da sada jos ova 3 kola treba privesti kraju sa povoljnim rezultatima da bi sigurno opstali, ali nadam se minimalno 4 boda, i tad bi opstali, mada vjerujem da mozemo i Radnika da pobjedimo
Olimpik ili mi, nema treceg .
FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
Mi,slavija,vi i olimpik smo tu negdje,sve se moze promijeniti vrlo lako.. Gledajuci raspored olimpik ima drinu u gostima,koja zna odigrati fantasticno,a zna i podbaciti,travnika koji je ispao,i idu na Kosevo gdje ako sarajevo ne bude medu prva tri,100% gube ,inace im je gasenje klubabluearmy je napisao/la:Olimpik ili mi, nema treceg .
TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
ČESTITAM VAM NA IZLASKU IZ "ZONE ISPADANJA".NE VRAĆAJTE SE TAMO NI ZA ŽIVU GLAVU.SRETNO.
Ja volim FK Tuzla City
-
VelikiKemo
- Kontakt:
podrska klubu velikanu od raje iz Tz.Nadam se da Borac ostaje u Pl pa da zajedno karamo sarajlijice 
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
Olimpik ima vjerovatno najlaksi raspored od svih u zoni ispadanja ali ni nas nije tako los - posebno iz razloga sto postoji mogucnost da zadnje kolo protiv Viteza u direktnoj borbi odlucimo u onom koji ostaje u ligi. Cini mi se da Slavija posustaje (1 bod iz 5 zadnjih utakmica) ali sve je moguce jos do kraja 
Hvala Tuzlacima na velikoj podrsci
Nadam se da osvajate titulu a ako ne onda i liga evrope kroz kup bi bila dobra
Sloboda to zasluzuje sigurno, cijelu sezonu ste bili odlicni - malo posustajanje na kraju ne bi smjelo da vam pokvari bar jedan trofej ove sezone !!
Samo jako 
Hvala Tuzlacima na velikoj podrsci
Nadam se da osvajate titulu a ako ne onda i liga evrope kroz kup bi bila dobra
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prvo na sta pomislis kada se probudisVelikiKemo je napisao/la:podrska klubu velikanu od raje iz Tz.Nadam se da Borac ostaje u Pl pa da zajedno karamo sarajlijice
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zao mi je momci ali vas Borac sutra nema nikakve sanse na
Pecari
.Iskreno vam zelim da Borac ostane u ligi ali sutra ce pobjedit Široki.Pozdrav i puunoo srece u borbi za ostanak.

Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
Pa... Od tri preostale, najteza utakmica, ali vidjecemo. Ja pretpostavljam da bi remi bio najocekivaniji, ali...Strob1996 je napisao/la:Zao mi je momci ali vas Borac sutra nema nikakve sanse naPecari
.Iskreno vam zelim da Borac ostane u ligi ali sutra ce pobjedit Široki.Pozdrav i puunoo srece u borbi za ostanak.
![]()
Takodje, da se zahvalim Tuzlacima na zeljama i pridruzim zeljama u osvajanju titule za koje imate sanse i kupa
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
I ja zelim da karamo pitare i strumfove ali danas necete osvojit ni boda na pecari.Sretno u borbi za ostanak
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
Zaobidjite temu Borca. Imatu onu drugu.
Bilo bi lijepo vratiti se iz ŠB-a neporažen.
Bilo bi lijepo vratiti se iz ŠB-a neporažen.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Sretno danas Borcu! Nadam se da ostajete u ligi!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Re: RE: Re: FK Borac - Banja Luka
Znas kad tako pises samouvjereno cesto se desi iznenadjenje. Mozda vi ipak ne odete u Evropu zbog nas ko znaStrob1996 je napisao/la:I ja zelim da karamo pitare i strumfove ali danas necete osvojit ni boda na pecari.Sretno u borbi za ostanak
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel to borac opet gostuje... Ide radniku ili...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Volio bih da izborite opstanak jer to zaslužujete, juče je rezultat mogao otići i na vašu i na našu stranu (srećom smo dobili). Javio sam se na vašoj temi radi navijača koji su došli u Široki u odličnom broju (više od 100 ljudi), navijanje i sa vaše strane i od naših bez ikakvog vrijeđanja svih 90 min, svaka čast još jednom i sretno u nastavku !!!
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Uzeti radnika u gostima i vitez kuci i moliti se bogu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.