ovo pitanje je za mene velika uvreda casti..ja sam posten insan i naravno da je moj odgovor NEclub21 je napisao/la:Bil ti volio imati vlaastiti stadion stadion fks pa makar na račun ostalih u sportskom društvu sarajevo, aj reci iskreno pa da zavrsimo raspravu ? Odgovori sa DA ili NE .Rinuka je napisao/la:ne mijesaj ostale u ove prljave raboteclub21 je napisao/la:Svaki navijač svakog kluba u bosni se može prepoznati u ovoj zeljinoj priči odnosno može prepoznati te igre jer su se desile u svakom klubu. Htjeli to neki priznati ili ne u svakom klubu postoje uhljupi koji zive na račun kluba. Ne ulazceti u temu ko je kriv odnosno ko ima interes u ovoj prici, Ima li i jedan navijač koji ne bi volio da se napravi stadion vlastiti pa makar na štetu opcine, sportskog drustva (npr. sloboda,zeljezničar,čelik itd...)... aj nek se javi ?
Treba biti malo objektivan a ne subjektivan i mrznju ispoljavati prema nekom klubu.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Pošteno.
Onda nastavi zajebavati manijake.
ne zajebavam ih, nego im otvaram ociclub21 je napisao/la:Pošteno.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ne znam sta to tebe zanima kad molis Boga da je opet spaleEvander je napisao/la:Fakat ovdje ni na cijoj nisam strani. I SD i FK su Zeljeznicar, zar ne?Virtu4l je napisao/la:A ti se po defaultu stavljas na stranu kontra FK Zeljeznicar, iako nista ne znas?Evander je napisao/la: Dobili dozvillu nisu. Na osnovu toga mogu samo vidjeti da nije sve cisto.
Vise od toga niko od nas ne zna.
A transparentna je jedna strana, onoliko koliko zeli biti i koliko njima odgovara.
Nismo djeca
Nismo djeca, naravno.
Pokusavam realno sagledati situaciju.
Vecina vas je subjektivna i to razumijem.
Sve da je SD 100 posto u pravu, vama ne bi smetalo da ih opstina zahebe, zar ne?
-
gramparada
- Kontakt:
Sta ocekivati od lika s imenom rinaka!Rinuka je napisao/la:ne zajebavam ih, nego im otvaram ociclub21 je napisao/la:Pošteno.
Onda se cudimo sto nam je bio rat, mozda nas je Bog kaznio sto samo za mrznju znamo I nista drugo.
Rivali ok, prepucavanja ok ali tolika radost zbog jednog konjoze I onog drugog lipicanera pa gdje to ima **** te lipa.
Rivali ok, prepucavanja ok ali tolika radost zbog jednog konjoze I onog drugog lipicanera pa gdje to ima **** te lipa.
Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 02 maj 2016, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
ne zajebavaj se samnom, procu kroz tebegramparada je napisao/la: Sta ocekivati od lika s imenom rinaka!
Al' volite srati, kad je pljuvati po Slobodi, Tuzli i tuzlacima nema granica, kad se zajebavam za Koldzu odma glumite moraliste. Već sam napisao, i evo opet ću, idiot je ko god je kriv što se Grbavica ne može graditi i još jedan dokaz da živimo u qurcu.club21 je napisao/la:Svaki navijač svakog kluba u bosni se može prepoznati u ovoj zeljinoj priči odnosno može prepoznati te igre jer su se desile u svakom klubu. Htjeli to neki priznati ili ne u svakom klubu postoje uhljupi koji zive na račun kluba. Ne ulazceti u temu ko je kriv odnosno ko ima interes u ovoj prici, Ima li i jedan navijač koji ne bi volio da se napravi stadion vlastiti pa makar na štetu opcine, sportskog drustva (npr. sloboda,zeljezničar,čelik itd...)... aj nek se javi ?
Treba biti malo objektivan a ne subjektivan i mrznju ispoljavati prema nekom klubu.
Nad tobom sunce najljepše sja
Drug sad bez zajebancije al ti previše aludiraš na te ped.erluke. Grob te yebo imamo i ped.era na temiRinuka je napisao/la:ne zajebavaj se samnom, procu kroz tebegramparada je napisao/la: Sta ocekivati od lika s imenom rinaka!![]()
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
jesi ti davaoc il primaoc?newborn je napisao/la:Drug sad bez zajebancije al ti previše aludiraš na te ped.erluke. Grob te yebo imamo i ped.era na temiRinuka je napisao/la:ne zajebavaj se samnom, procu kroz tebegramparada je napisao/la: Sta ocekivati od lika s imenom rinaka!![]()
Kakav ba pedherluk, pa zar vi niste pichkenewborn je napisao/la:Drug sad bez zajebancije al ti previše aludiraš na te ped.erluke. Grob te yebo imamo i ped.era na temiRinuka je napisao/la:ne zajebavaj se samnom, procu kroz tebegramparada je napisao/la: Sta ocekivati od lika s imenom rinaka!![]()
Zadnja izmjena: Rinuka, dana/u 02 maj 2016, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Eno Krleza i po fb stranici Slobode bogara raji sa zeninog profila..PipiDugaCarapa je napisao/la:Gledaj bogaranja na temi Slobode.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
frajer prvo psuje Boga pa onda 2 recenica poslije pise kako vas nije stid Boga?

E majko mila sto se ismijah na njihovoj temi tamo!
Pobit ce ih Krleza sto ne brisu postove! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Eno Krleza i po fb stranici Slobode bogara raji sa zeninog profila..PipiDugaCarapa je napisao/la:Gledaj bogaranja na temi Slobode.
Dan mi poprave, uvijek !
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jbt ledaraLakoste je napisao/la:frajer prvo psuje Boga pa onda 2 recenica poslije pise kako vas nije stid Boga?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
gramparada
- Kontakt:
Rinaka je halkasnewborn je napisao/la:Drug sad bez zajebancije al ti previše aludiraš na te ped.erluke. Grob te yebo imamo i ped.era na temiRinuka je napisao/la:ne zajebavaj se samnom, procu kroz tebegramparada je napisao/la: Sta ocekivati od lika s imenom rinaka!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.