Agamemnon je napisao/la:Chinaglija daj mi gdje taj komentar sacu mu yebat famaliju gdje tacno ispod kojeg linka da ne trazim vazdan
sad ce da grmi sto ga citiram ovde
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Agamemnon je napisao/la:Chinaglija daj mi gdje taj komentar sacu mu yebat famaliju gdje tacno ispod kojeg linka da ne trazim vazdan
Koji ku*ac citiras nesto sto je sa nase temeZip je napisao/la:Agamemnon je napisao/la:Chinaglija daj mi gdje taj komentar sacu mu yebat famaliju gdje tacno ispod kojeg linka da ne trazim vazdan![]()
Moze mu se, vozi sa teme.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Koji ku*ac citiras nesto sto je sa nase temeZip je napisao/la:
![]()
Ti si jedan od rijetkih koji je iole normalan tamo ocmNYKnicks Fan je napisao/la:![]()
nisam svjestan jos uvijek sta se desilo ostao sam poslije utakmice plakao na tribinama izasao napolje zaboravio gdje sam parkirao auto nesvjestan dosao kuci i nisam vjerovao da smo izgubili vratio se na tribine opet oplakao i sjeo na stolicu na stadionu i razmislio pa sta cu ja opet volim FK Sloboda Tuzla Kako god da je bilo opet vjerujem da ce se desiti nesto lijepo na kraju niko niko samo FK Sloboda Tuzla
newborn je napisao/la:nisam svjestan jos uvijek sta se desilo ostao sam poslije utakmice plakao na tribinama izasao napolje zaboravio gdje sam parkirao auto nesvjestan dosao kuci i nisam vjerovao da smo izgubili vratio se na tribine opet oplakao i sjeo na stolicu na stadionu i razmislio pa sta cu ja opet volim FK Sloboda Tuzla Kako god da je bilo opet vjerujem da ce se desiti nesto lijepo na kraju niko niko samo FK Sloboda Tuzla
Hvala na komplimentuFrancescoTotti je napisao/la:Ti si jedan od rijetkih koji je iole normalan tamo ocmNYKnicks Fan je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jesi li cuo za zarez ljudinonewborn je napisao/la:nisam svjestan jos uvijek sta se desilo ostao sam poslije utakmice plakao na tribinama izasao napolje zaboravio gdje sam parkirao auto nesvjestan dosao kuci i nisam vjerovao da smo izgubili vratio se na tribine opet oplakao i sjeo na stolicu na stadionu i razmislio pa sta cu ja opet volim FK Sloboda Tuzla Kako god da je bilo opet vjerujem da ce se desiti nesto lijepo na kraju niko niko samo FK Sloboda Tuzla
jesam li ja toliko zglajzo za prvi maj da su oni u međuvremenu igrali finale LP ili nešto tako?
newborn je napisao/la:nisam svjestan jos uvijek sta se desilo ostao sam poslije utakmice plakao na tribinama izasao napolje zaboravio gdje sam parkirao auto nesvjestan dosao kuci i nisam vjerovao da smo izgubili vratio se na tribine opet oplakao i sjeo na stolicu na stadionu i razmislio pa sta cu ja opet volim FK Sloboda Tuzla Kako god da je bilo opet vjerujem da ce se desiti nesto lijepo na kraju niko niko samo FK Sloboda Tuzla
jesam li ja toliko zglajzo za prvi maj da su oni u međuvremenu igrali finale LP ili nešto tako?
.nisam svjestan jos uvijek sta se desilo ostao sam poslije utakmice plakao na tribinama izasao napolje zaboravio gdje sam parkirao auto nesvjestan dosao kuci i nisam vjerovao da smo izgubili vratio se na tribine opet oplakao i sjeo na stolicu na stadionu i razmislio pa sta cu ja opet volim FK Sloboda Tuzla Kako god da je bilo opet vjerujem da ce se desiti nesto lijepo na kraju niko niko samo FK Sloboda Tuzla
a vi meni niste vjerovali da je sisoje ulozio tamica i 3 kozeSloboda mora vratiti dug koji ima da bi igrala evropu koji iznosi oko 2 miliona. Posto znamo da je koeficijent na pobjedu drine bio 15, samo se namece da se iz uprave namjerno igralo u kladionicama 2. Time je lahko zakljuciti za ulog od 130 hiljada dobije se cirka 2 miliona potrebni za evropu.
Lezi dole i budi miran SandžaklijaZip je napisao/la:cuj sto ga citiram, pa treba malo ovom napacenom narodu da se opusti i dobro nasmije seljacima kao sto su tuzlaci...![]()
![]()
joj pacenikaaa![]()
Al' kad uleti sa ''Dobar dan''Besic je napisao/la:Očekujem epski ulazak Krmka na ovaj topic .
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.