NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Evo ga Leicester osvoji Englesku...klub sa jakoo malim budzetom a mi nemozemo ni Europu.tuga i jad.
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
Dobrodošao!
Neka nas ima sve više
Neka nas ima sve više
Hvala
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
Nemojte se predavat momci Europa se još može uhvatiti i Željo i Sarajevo imaju teške utakmice i siguran sam da neće izvući 9 bodova. Veći mi je problem hoćemo li mi izvući 9 bodova iako imamo najlakši raspored.
audere est facere!
- Evolve
- Kontakt:
- franklampard8
- Kontakt:
Za njega je gotova sezona već neko vrijeme.Strob1996 je napisao/la:Jedna dobra vijest:sutra za borac ne igra Jović
Pozdrav za novajliju. Jovic je gotov za cijelu sezonu. Vec zadnja 2,3 kola nije igrao. Zna li netko slučajno jeli semafor popravljen i sta je s njim, buduci da nisam bio u mogucnosti doci protiv Slavije pa neznam jesu ga sredili. Netko je vec pitao to ali bez odgovora je bio pa me zivo zanima. Vidio sam protiv Radnika da je bio mali zamjenski.Strob1996 je napisao/la:Jedna dobra vijest:sutra za borac ne igra Jović
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Sumnjam da će ga popraviti do kraja sezone. Ovi ide na Blato a vamo će novi doc. Tako je pisano po forumuPERO1234 je napisao/la:
Pozdrav za novajliju. Jovic je gotov za cijelu sezonu. Vec zadnja 2,3 kola nije igrao. Zna li netko slučajno jeli semafor popravljen i sta je s njim, buduci da nisam bio u mogucnosti doci protiv Slavije pa neznam jesu ga sredili. Netko je vec pitao to ali bez odgovora je bio pa me zivo zanima. Vidio sam protiv Radnika da je bio mali zamjenski.Strob1996 je napisao/la:Jedna dobra vijest:sutra za borac ne igra Jović
Dobrodosao @Strob 
Mali semafor je bio i na Slaviji. A moram priznati da mi se vise svidja nego onaj veliki, onaj je vec zastario hah
I na Grbavici je bio isti kao kod nas, pa su na njegovu konstrukciju stavili ovaj novi LED semafor, mozda ce i ovdje tako?
Mali semafor je bio i na Slaviji. A moram priznati da mi se vise svidja nego onaj veliki, onaj je vec zastario hah
I na Grbavici je bio isti kao kod nas, pa su na njegovu konstrukciju stavili ovaj novi LED semafor, mozda ce i ovdje tako?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
A vjerojatno to ovisi i od Europe. Valjalo bi da nije totalno riknuo. Bilo bi ga lijepo vidjeti u kampu.toni1996 je napisao/la:Sumnjam da će ga popraviti do kraja sezone. Ovi ide na Blato a vamo će novi doc. Tako je pisano po forumuPERO1234 je napisao/la:
Meni je ono ružno što su na Grbavici uradili. Što su stavili na staru konstrukciju...Android je napisao/la:Dobrodosao @Strob
A je malo ruzno kod njih ali kod nas ne bi uopce bilo lose, ljepsa je kontrukcija
. Ne isplati se prenositi na Blato onoliku gromadu, prije ce mali dole...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
**** semafor kakav je god.samo nek na njem pise Široki 3-0 Borac.
Ma mene prika jednako raduje gradnja neceg na stadionu kao rezultat. Jesva sam cekao krov na sjeveru, kao i nove stolice, kao sto jedva cekam led displaye. Rezultati i jesu o trebali bi biti poticaj nekog razvitka. Kluba prvenstveno. Cijela sezona u BiH premier ligi se prakticki svodi na to da izboris Europu, zaradis milioncek, i da mozes relativno normalno funkcionirati, ali i uloziti u nesto. Tipa stadion, ili kamp Musa-Karacic. A to prvenstveno i privlaci gledatelje, iako nebi trebalo samo to. Vidljivo je da se sa krovom na sjevernoj tribini povecao broj gledatelja u odnosu na prije i sa svakim novim sadrzajem taj broj moze samo ici gore. Ne previse jer smo mali grad. Stvarno je infrastrukturno dosad dobar posao napravljen, a ja se nadam u buducnosti da cemo jos bolje stvari uraditi, i na taj nacin mozda privuci i ljude iz drugih krajeva Hercegovine, i povecati navijacku bazu. Ali da semafor i ostalo nisu bitni-JesuStrob1996 je napisao/la:**** semafor kakav je god.samo nek na njem pise Široki 3-0 Borac.
Širokobriježani su definitivno najsmješnija momčad lige na čelu sa svojom Upravom, pa bez obzira na sve te skupocjene zvijezde u njihovim redovima Europa im i ove sezone polagano izmiče iz ruku. Najprije im se u Kupu dogodio Radnik, zatim u Prvenstvu Olimpic, a sada im u goste stiže Borac. Banjalučani vode veliku borbu za opstanak, te u toj borbi i oni upravo ovu utakmicu vide kao presudnu.Dobro je portal dnevno.ba napisao ovo
Taj sa dnevno.ba sere na koga god stigne... Da nema videa sa nekih utakmica (vecina ih budu izbaceni na sirokibrijeg.info) nebi ni pratio tog "pametnog"
Prijatelju znam ja itekako dobro da seru ali moram priznat da su ovo dobro napisali,nisu nista slagali.nazalost.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.