SP - Grupa H
Moderator/ica: admin
Re: SP - Grupa H
Jao furije, sto je '' furiozna ''
Trebali bi, ko mi sa tri spica protiv Spanaca u Zenici.drop je napisao/la:Ne predlažem ništa, vec samo komentarišem kao i što i svi rade na ovom forumu...jel to zabranjeno??lejla je napisao/la:Ti predlazes nesto drugacije protiv Spanaca ??drop je napisao/la:Švica parkirala autobus u svom 16-ercu i ne zanima ih igra prema naprijed apsolutno, vec samo udri u kosti.

Nije svako hablek ko' Ciro.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 16 jun 2010, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bravo Chile, zasluzena pobjeda. Draga mi je ekipa zbog Jare iz WBA koji je dosta dao doprinosa za Chile kako prije tako i na ovoj tekmi.
jao jao sta radi svicarska...kako samo imaju opasne kontre, a o tome kako se dobro brane je za proucavat
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Eh da je nama kvalitetan trener kao Hitzfeld.19TM87 je napisao/la:jao jao sta radi svicarska...kako samo imaju opasne kontre, a o tome kako se dobro brane je za proucavat
SARAJEVO=Evropski Jerusalem 

Nije problem,devizni racun na banci.BegA_SA je napisao/la:Eh da je nama kvalitetan trener kao Hitzfeld.19TM87 je napisao/la:jao jao sta radi svicarska...kako samo imaju opasne kontre, a o tome kako se dobro brane je za proucavat
Nesto nulcica ili nesto vise na taj racun.Ali poocetna cifra mora biti veca od nule.
I eto Hizfe pjeske,dolazi.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hitzfeld dominira!!!
A sta ce Suljo i Iljo ?harishp je napisao/la:Nije problem,devizni racun na banci.BegA_SA je napisao/la:Eh da je nama kvalitetan trener kao Hitzfeld.19TM87 je napisao/la:jao jao sta radi svicarska...kako samo imaju opasne kontre, a o tome kako se dobro brane je za proucavat
Nesto nulcica ili nesto vise na taj racun.Ali poocetna cifra mora biti veca od nule.
I eto Hizfe pjeske,dolazi.

SARAJEVO=Evropski Jerusalem 

Nista,sto i dosad.
Primati platu,putovati djabe po svjetu i ubirati kajmak.
Primati platu,putovati djabe po svjetu i ubirati kajmak.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
da igra BiH protiv Svicarseke bilo bi 2 min sudijske nadoknade ako i tolko
ocekivano navlacenje pred kraj tekme za furiju
Ja sudije i go-vana.19TM87 je napisao/la:da igra BiH protiv Svicarseke bilo bi 2 min sudijske nadoknade ako i tolko

Trebao je covjek jos se iskeziti da ga lopta zvekne u tintaru.

Bravo Milka,bravo Hitzfo.Najbolja takticka igra jedne repke za sad.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- bistrikboy
- Kontakt:
Mogli su igrat' jos pola godine ne bi gola dali,ubise se od ljepote i pas igre19TM87 je napisao/la:da igra BiH protiv Svicarseke bilo bi 2 min sudijske nadoknade ako i tolko
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
5 minuta i 45 sekundi ... malo je falilo kao protiv nas na 7 minuta produzetka da navuku 

Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
A ti si nama sve podkrijepio argumentima nema sta to se pokazalo evo i na terenu. Furiozno nema sta.Cartman je napisao/la:Pa nije ni Poljska pa su im uvalili 6 komada, nama 5, Francuskoj 2, Engleskoj 2 i Argentini isto tako cini mi se. Spanija je apsolutni favorit sutra, i ti nemas nikakve argumente sto ce Svicarska dobit bod, na osnovu cega? A napadas ljude sto ocekuju pobjedu Spanije.CollegeGunner je napisao/la:I Svicarska je nesto drugo nego Koreja.Cartman je napisao/la: Spanija je nesto drugo nego Brazil. Brazil pod Dungom je dosta oprezna ekipa, i ovo nije neko iznenadjenje. Dadnu dovoljno golova i to je to. Spanija je apsolutni favorit, a eto na osnovu cega ti mislis da ce Svicarska izborit remi? Ljudi su u fantasticnoj formi vec dvije godine, uvjek igraju dobro u grupnoj fazi i uvjek traze gol vise. Ocekujem spansku pobjedu od 3:0.![]()
Dosta mi je vise gluposti tipa ovih. Ne kazem da Spanci sigurno nece pobjediti, al kakav je tok ovog takmicenja tesko da cemo se nagledati puno golova. Svaki dan citam komentare tipa; Sutra ce Holandija/Engleska/Italija/ Brazil razmontirati protivnika, napokon cemo gledati pravi fudbal, a ono nista.![]()
Naravno da su Spanci favoriti, al jbt nije ni Svicarska neka tamo lijeva repka.
svaka cast svicarcima...koja disciplina u odbrani
hop schweiz! stari je to lisac, zna hitzfeld kako i sta 

Sta se zalite na nadoknadu? Pa jesul dva puta igraci lezali na podu zbog povrede? Da je kojim slucajem produzio 3 minute, onaj bi golman rastezao dvije minute kao i u ovom slucaju i onda ne bi bilo naknade nego minutu
ode ovaj fudbal u **** krasni..dosad sam bio optimista glede ovog prvenstva al sad vidim da stvarno nema smisla gledati vise..ubijena je bit fudbala kao sporta,kao zabave,kao neke uzivancije,nesto sto se jedva ceka..sad je sve u parama,reklamama,tv pravima,i slicnim sranjima..sad mi je i jasno zasto je dunga dolaskom u brazil preuzeo ovaj novi novcani sistem igre..nekasasnji fudbal za gol vise je prosao..sad se 90% tekmi svodi na bunker 90 minuta i ako uleti uleti..ne osudujem svicarsku svaka njima cast..al meni je ovo postalo totalno bezveze..nit mogu vise uzivati gledajuci brazil nit spaniju,sve zbog ovih bunkerdzija koji na guzove dodju na svjetsko prvenstvo i onda se uzdaju u boga i los dan jacih repki uz obavezan bunker..
-PAJA Fan Club!!
- roy_makaay
- Kontakt:

Mourinho i svi ostali na koljena.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Nek su izgubili nije mi zao,levati Fabregas im sjedi na klupi cccc
Svica Dominira!
Svica Dominira!
Rođen s tobom da budem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.