Valjda nije zalijetanje... prosao neki tiket veceras 54 KM...50 KM na ovo dvoje, da pokusamo sa " duplanjem ".....pa da vidimo
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Trebalo bi da prodje
Ma **** ga...prodje prodje....ne mogu vise, 4 dana padam tenis na po jednom paru.....skinem po 6-7 tenisa na tiketu i uvijek jedan sjebe....ovako je manja sansa da ce me sta sjebat xD pa sta bude xD
Pratimadis30 je napisao/la:
jel i tebi love pocrvenio iako je ostao na 17?adis30 je napisao/la:
Thiem, Monfils i Bay-Atl kartoni 4.5 viseslavenp je napisao/la:Moze l' danas zenit i khimky na neke vece pare?
Ako ne imal neko prijedlog za duplanje?

Kvota u Premieru 1.65, izgleda sigurica.shakalll je napisao/la:Ne igraju Randolph i Delaney za Lokose danas, probati Khimki sa hedikepom da ce uzet.
Sve je moguce, ali ovo...Willy je napisao/la:Bayern 0:0, kvota 8 Wwin
Pa moguce je i ovomuhamedhulk je napisao/la:Sve je moguce, ali ovo...Willy je napisao/la:Bayern 0:0, kvota 8 Wwin
Bayern prolazi aBda
Pa kolega gdje si ti? Fali kvalitetnih tipova ovdje i btw cestitam na dobitku sinocbodi123 je napisao/la:Lillard 26,5 OVER - proslu igrao 40+ minuta imao katastrofalne procente suta i opet dao 30 poena, ne vidim nacina da veceras ostane ispod ove granice jer ce opet igrati 40+ minuta i uzeti svojih 25+ suteva...
DeRozan 21,5 OVER - 3 puta igrali ove sezone DeMar im zabijao redom 30, 33 i 38 poena. Ocigledno se napali igrati protiv Wadea i voli ga natrpati pa sto ne bismo i veceras ocekivali nesto slicno pa da prebaci s lakocom ovaj pisljivi 21 poen..
Buraz moj dragi, evo me vala egzistiram nekako.jopaa7 je napisao/la: Pa kolega gdje si ti? Fali kvalitetnih tipova ovdje i btw cestitam na dobitku sinoc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.