Jao koliko gluposti u ovliko malo recenica.....Ne pises o tome kakav sjajan performans je pruzio taj strastveni napadac sa tvoje slike, tvoj idol, koji je rusio protivnicku odbranu kao kulu od karata....Principatus je napisao/la:Tako i ja to vidim, napad je najbolja odbrana. Pokazi strah protiv velike ekipe i oni ce te pojesti. Bosni je u Portugalu Hasagic bio playmaker, jer se Ciro bojao da postavi ofanzivno sa Pjanicem pored Misketa, ovi zatvorise Misketa i to je to. A cim ovaj udje odmah sanse nastadose i Portugalcima prvi put u citavoj utakmici gace se napunise. Sam sebe sakatiti je najgore.Mladen je napisao/la:....ma napadni sve nek puca pa sta ti Bog da....
Problem vidim u tome sto Srbija sa napadacima ima taj problem, nisam znao da je Pantelic toliko los u reprezentaciji. Isto tako me interesuje kako ce Njemacka poceti igru, ili ce pustiti Srbiju da krene naprijed, jer Srbiji treba ustvari pobjeda, ili ce odmah preuzeti inicijativu i odigrati od prve do zadnje dominantno, igrace za to Elf ima.
Kako cemo igrati napadacki, covjek na teren izveo "napadaca" a ispostavilo se da je kloc...Pa pametnije bi bilo da smo dvenu banderu postavili umjesto njega, barem ne bi odbranio onaj gol koji bi nas sigurno odveo u Afriku...