SP - Grupa D

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko ide dalje?

Njemačka
241
44%
Srbija
136
25%
Gana
129
24%
Australija
37
7%

Ukupno glasova: 543

analiticar_
Kontakt:

Re: SP - Grupa D

Post Postao/la analiticar_ » 16 jun 2010, 12:36

Principatus je napisao/la:
Mladen je napisao/la:....ma napadni sve nek puca pa sta ti Bog da....
Tako i ja to vidim, napad je najbolja odbrana. Pokazi strah protiv velike ekipe i oni ce te pojesti. Bosni je u Portugalu Hasagic bio playmaker, jer se Ciro bojao da postavi ofanzivno sa Pjanicem pored Misketa, ovi zatvorise Misketa i to je to. A cim ovaj udje odmah sanse nastadose i Portugalcima prvi put u citavoj utakmici gace se napunise. Sam sebe sakatiti je najgore.

Problem vidim u tome sto Srbija sa napadacima ima taj problem, nisam znao da je Pantelic toliko los u reprezentaciji. Isto tako me interesuje kako ce Njemacka poceti igru, ili ce pustiti Srbiju da krene naprijed, jer Srbiji treba ustvari pobjeda, ili ce odmah preuzeti inicijativu i odigrati od prve do zadnje dominantno, igrace za to Elf ima.
Jao koliko gluposti u ovliko malo recenica.....Ne pises o tome kakav sjajan performans je pruzio taj strastveni napadac sa tvoje slike, tvoj idol, koji je rusio protivnicku odbranu kao kulu od karata....

Kako cemo igrati napadacki, covjek na teren izveo "napadaca" a ispostavilo se da je kloc...Pa pametnije bi bilo da smo dvenu banderu postavili umjesto njega, barem ne bi odbranio onaj gol koji bi nas sigurno odveo u Afriku...
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jun 2010, 12:39

Mnogo si naporan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 jun 2010, 12:45

@ANAL-iticar

Troll, ne ocekuj da cu tebe i tvoje postove uzimati za ozbiljne.
Dobar savjet: Trazi nervnu kliniku.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 jun 2010, 12:53

@Virtu4l

Ili ovako protiv Turske, od 5:40 u HD. Prije utakmice sam Turcima govorio, da ce protiv Njemacke vidjeti ko stvarno igra do kraja i ko je stvarno last minute pobjednik, bio sam u pravu.

Tad je Lahm uzeo loptu, dribling, pas, poceo trcati i derao se "Leeooo!" sto je code Elfa i znaci "Moja lopta!". :D

[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jun 2010, 12:55

Ma joj, ja bih ga odmah u Chelsea doveo, ima li neko mail Romana Abramovica? Mislim da bi mi Paja mogao pomoći. :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 jun 2010, 12:57

Ako ti neko moze pomoci onda on. :D

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 16 jun 2010, 13:16

evo konačno znamo zašto je naš "špic" u tridesetak kvalifikacionih utakmica za Srbiju postigao samo jedan gol.On je igračina ali krivi smo mi koji komentarišemo po forumima! Sebe smatram lično prozvanim,i ponosim se time, jer na svim mogućim forumima već 4 godine od osamostaljenja Srbije i njegovog igranja za reprezentaciju,pišem sve najgore o tom folirantu,šminkeru i nikakvom igraču a još slabijem čovjeku. on da 5 golova u sezoni za Hertu i glumi facu,a Dzeko da 27,i sad u holandskoj ligi gdje Ajax pobjedjuje razne Volendame,Wiljeme,Excelsiore i sl po 7-0,on da 9 golova u sezoni i glumi igrača,a lijeva noga mu je kao drvena!Ako sutra opet zaigra,moraću popiti ili tabletu za smirenje ili desetak piva za pola sata da bih ostao normalan,a ako se to desi nek se gone i on i Antić u trideset hiljada P.M.!

Naš reprezentativac ogorčen komentarima posle meča sa Ganom i kaže da su u pitanju negativni i zaludni ljudi koji sede u fotelji i kritikuju.
Marko Pantelić ne može da shvati negativne komentare na forumima i omalovažavanje reprezentativaca. On je danas u "Sportskom Žurnalu" odgovorio kritičarima.

"Ti komentari pokazuju negativnu energiju onih koji ih šalju, Kakav si i šta pišeš, takav ti je karakter, Ne može da ti se dogodi ništa dobro u životu ako sediš u fotelji i osuđuješ ljude koji rade", poručuje Pantelić.

On kaže da je fudbal odricanje.

"Dok oni koji nas omalovažavaju u porukama uživaju, sunčaju se i odmaraju, mi smo prolivali znoj od osme godine. Kada su spavali u toplim krevetima, igrači su trčali po zimi", konstatuje Pantelić.

Na kraju je i zaključio da je čitanje komentara na forumima besmislica jer to čine dokoni...

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 16 jun 2010, 13:31

Ma ovaj Pantelic je " obicna!
Treci put castimo

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 16 jun 2010, 13:42

Koje djubre...Kakva izjava nekog profesionalca..U stvari kakva izjava ovakvog levata...Pa on je kao i Ibisevic, covjek za termina.... :D
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 16 jun 2010, 13:44

Izgleda da su fudbaleri neka vrsta special forces...

mozda upravo to objasnjava njihove "van svake pameti" svote novca koje primaju.

misolino
Kontakt:

Post Postao/la misolino » 16 jun 2010, 18:05

Sta tek reći na ovaj rezultat: Spanija - Svicarska 0-1. Poslije ovog rezultata sve je moguće na ovom prvenstvu.
Robijaši - Zenica

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 jun 2010, 18:27

Kako se osecate poslije prve utakmice na SP?

Kuzmanovic: Ganuto!
:D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 16 jun 2010, 18:36

od svih favorita na tron, jedino je njemacka pokazala igru i rezultat... ;)

to mi daje nadu da cemo ipak na kraju biti prvi!!! 8-)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 16 jun 2010, 18:47

tm84 je napisao/la:od svih favorita na tron, jedino je njemacka pokazala igru i rezultat... ;)

to mi daje nadu da cemo ipak na kraju biti prvi!!! 8-)
Ma Njemacka ne moze osvojit, nema sanse.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 16 jun 2010, 20:25

Izgleda da ni Vidic vise nije mogao podnijeti Pantelicevo kurchenje i da je isamarao majmuna 8-)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 jun 2010, 20:27

Ja se nadam da ce navijaci i strucni stabovi drugih zemalja sto duze ostati misljenja, da Njemacka nema sanse na ista. Poslije ovih prvih utakmica, koje mogu biti nikakav, ali i nekakav indikator za ostatak prvenstva, ja mislim da ce prvaci biti Spanci ako ne sretnu ponovo na Svicu ( :D ), ne ne prije da ce to biti Brazilci ( :D ) koji su stvarno pretrali Sjevernu Koreju, ustvari ne, kad razmislim mozda ipak francuski rukometasi (sala mala) koji se vuku po terenu, Englezi mozda ( :roll: ), jaki i motivirani su bili protiv USA. Ili pak Italija. Argentina je solidna, ali to im nece biti dovoljno, iako ih toliko ljudi vide kao prvake. Sta hocu da kazem, uopste je tesko predviditi prvaka, zasad su Njemacka i Holandija bili ubjedljivi, ostali moraju pri sebi doci. Neznam zasto Njemacka nema sanse da bude u finalu, sanse su najmanje jednake kao kod drugih.

Prije nekoliko nedelja se ovdje razglabalo kako su Nijemci nenormalno slabi, kako slabiji nikad nisu bili itd, prica se polako okrece. Kako kaze Herbert Grönemeyer, vrijeme je da se nesto okrene (Zeit dass sich was dreht). :D

[youtube][/youtube]

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 16 jun 2010, 20:30

Sacekajmo eliminacionu fazu,pa da vidimo pravu snagu Svaba kad je borba za sami vrh u pitanju.Neozbiljno je za bilo kakav zakljucak nakon jedne utakmice.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 jun 2010, 20:33

Schlager je napisao/la:Izgleda da ni Vidic vise nije mogao podnijeti Pantelicevo kurchenje i da je isamarao majmuna 8-)
Njemacke novine kazu da to nije istina, da novost dolazi od novine "Svet", i da se to kao desilo pred SP. Pantelic i Vidic ce vjerovatno preko suda tuziti novine.

http://www.rp-online.de/sport/fussball/ ... 70028.html

Sto se tice finala i KO faze. Svi mi znamo da tu svako moze izletiti kad se najaci sudare. To je tesko predviditi. Sjecam jos kad je Holandija razbila Francusku i Italiju na EP, vec su bili favorit za titulu, pa ih Rusi razbise. Tu ipak vidim snagu Njemacke, jer su psihicki uvjek jaki, koncentrisani i nisu tremasi. Kako god da se ovo zavrsi, ova veoma mlada reprezentacija ce najkasnije na EP 2012 poharati sve zivo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 jun 2010, 20:35

Schlager je napisao/la:Sacekajmo eliminacionu fazu,pa da vidimo pravu snagu Svaba kad je borba za sami vrh u pitanju.Rano je za bilo kakav zakljucak.
Vazda ista prica u vezi svaba.
Sacekajmo eliminacione,ofo,ono a ljudi na kraju i polufinale tih takmicenja ocjene kao neuspjeh.
Dok bi ostala vecina, to prokomentarisali kao veliki uspjeh od postanka.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 16 jun 2010, 20:37

hoce da zakuvaju novinari, a tek je krenulo prvenstvo...neka ih puste na miru....

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.