NK Široki Brijeg

toni1996
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la toni1996 » 03 maj 2016, 14:17

Android je napisao/la:Dobrodosao @Strob :)

Mali semafor je bio i na Slaviji. A moram priznati da mi se vise svidja nego onaj veliki, onaj je vec zastario hah

I na Grbavici je bio isti kao kod nas, pa su na njegovu konstrukciju stavili ovaj novi LED semafor, mozda ce i ovdje tako?
Meni je ono ružno što su na Grbavici uradili. Što su stavili na staru konstrukciju...

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 03 maj 2016, 14:20

A je malo ruzno kod njih ali kod nas ne bi uopce bilo lose, ljepsa je kontrukcija :D. Ne isplati se prenositi na Blato onoliku gromadu, prije ce mali dole...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Strob1996
Kontakt:

Post Postao/la Strob1996 » 03 maj 2016, 14:21

**** semafor kakav je god.samo nek na njem pise Široki 3-0 Borac.
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 03 maj 2016, 15:12

Strob1996 je napisao/la:**** semafor kakav je god.samo nek na njem pise Široki 3-0 Borac.
Ma mene prika jednako raduje gradnja neceg na stadionu kao rezultat. Jesva sam cekao krov na sjeveru, kao i nove stolice, kao sto jedva cekam led displaye. Rezultati i jesu o trebali bi biti poticaj nekog razvitka. Kluba prvenstveno. Cijela sezona u BiH premier ligi se prakticki svodi na to da izboris Europu, zaradis milioncek, i da mozes relativno normalno funkcionirati, ali i uloziti u nesto. Tipa stadion, ili kamp Musa-Karacic. A to prvenstveno i privlaci gledatelje, iako nebi trebalo samo to. Vidljivo je da se sa krovom na sjevernoj tribini povecao broj gledatelja u odnosu na prije i sa svakim novim sadrzajem taj broj moze samo ici gore. Ne previse jer smo mali grad. Stvarno je infrastrukturno dosad dobar posao napravljen, a ja se nadam u buducnosti da cemo jos bolje stvari uraditi, i na taj nacin mozda privuci i ljude iz drugih krajeva Hercegovine, i povecati navijacku bazu. Ali da semafor i ostalo nisu bitni-Jesu
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

Strob1996
Kontakt:

Post Postao/la Strob1996 » 03 maj 2016, 15:36

Širokobriježani su definitivno najsmješnija momčad lige na čelu sa svojom Upravom, pa bez obzira na sve te skupocjene zvijezde u njihovim redovima Europa im i ove sezone polagano izmiče iz ruku. Najprije im se u Kupu dogodio Radnik, zatim u Prvenstvu Olimpic, a sada im u goste stiže Borac. Banjalučani vode veliku borbu za opstanak, te u toj borbi i oni upravo ovu utakmicu vide kao presudnu.Dobro je portal dnevno.ba napisao ovo
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 03 maj 2016, 15:41

Taj sa dnevno.ba sere na koga god stigne... Da nema videa sa nekih utakmica (vecina ih budu izbaceni na sirokibrijeg.info) nebi ni pratio tog "pametnog"

Strob1996
Kontakt:

Post Postao/la Strob1996 » 03 maj 2016, 15:57

Prijatelju znam ja itekako dobro da seru ali moram priznat da su ovo dobro napisali,nisu nista slagali.nazalost. :crazy: :shock:

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 03 maj 2016, 18:00

Kakav sam bio u subotu, sam sebi govorio neces vise, i evo opet, jedva cekam sutra... Pa zastooooo.. :ljepota:

Naadam se kiksu konkurenata..
NK Široki Brijeg

Carles
Kontakt:

Post Postao/la Carles » 03 maj 2016, 18:07

Evolve je napisao/la:Kakav sam bio u subotu, sam sebi govorio neces vise, i evo opet, jedva cekam sutra... Pa zastooooo.. :ljepota:

Tako sam i ja prije uvijek govorio. Sad sam prestao jer znam da cu svakako bit na sljedecoj opet na sjeveru. Jbg
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 03 maj 2016, 18:09

Evolve je napisao/la:Kakav sam bio u subotu, sam sebi govorio neces vise, i evo opet, jedva cekam sutra... Pa zastooooo.. :ljepota:

I u mene ista bolest.
:thumbup:
Kazu nema lijeka.

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 03 maj 2016, 19:49

pisao sam i prije da nam je utakmica protiv olimpica biti ili ne biti,tako da ja mislim da je već europa izgubljena,jedini mogući kiks konkurenata vidim u utakmici slobode i sarajeva,vidimo da je sloboda skinula teret sa prvenstva,i sad idu prema kupu,znači zrinjski je 100% prvak,ali je i dobro što sloboda ide na kup a ne na prvenstvo jer će onda 4.u europu,znači zbog loših odnosa sarajeva i slobode moguće je da sloboda mazne sarajevo i tako ih udalji od 4.mjesta... željo neće kiksati protiv čelika kao i na drugim utakmicama tako da ako sarajevo kiksa njihova je 3.pozicija... e sad recimo da mi i pite budemo imali isto bodova na kraju prvenstva ko će biti bolji s obzirom da smo mi njih jednom pobijedili i oni nas,valjda bi se gledala gol razlika??

toni1996
Kontakt:

Post Postao/la toni1996 » 03 maj 2016, 19:54

brigsiroki je napisao/la:pisao sam i prije da nam je utakmica protiv olimpica biti ili ne biti,tako da ja mislim da je već europa izgubljena,jedini mogući kiks konkurenata vidim u utakmici slobode i sarajeva,vidimo da je sloboda skinula teret sa prvenstva,i sad idu prema kupu,znači zrinjski je 100% prvak,ali je i dobro što sloboda ide na kup a ne na prvenstvo jer će onda 4.u europu,znači zbog loših odnosa sarajeva i slobode moguće je da sloboda mazne sarajevo i tako ih udalji od 4.mjesta... željo neće kiksati protiv čelika kao i na drugim utakmicama tako da je njihova 3.pozicija... e sad recimo da mi i pite budemo imali isto bodova na kraju prvenstva ko će biti bolji s obzirom da smo mi njih jednom pobijedili i oni nas,valjda bi se gledala gol razlika??
Mi bi išli u slučaju istog broja bodova. Mišljenja sam da Europa nije izgubljena. Isto sam bio mišljenja da nam utakmica u Tuzli nije odlučivala ocemo li u Europu il ne kao što su neki pisali. Čak san čitao na forumu da su neki sigurni da mi idemo u Europu... Necemo mi valjda sami sebi biti najveći neprijatelji.

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 03 maj 2016, 19:57

Celik-Zeljo,Slavija-Zeljo,Sloboda-Sarajevo po mom misljenju prije ce Zeljo kiksat nego Sa,Celik igra dobro kuci a i nisu u dobrim odnosima ,a i Slaviji ce trebat za ostanak.

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 03 maj 2016, 20:02

GradKamena1 je napisao/la:Celik-Zeljo,Slavija-Zeljo,Sloboda-Sarajevo po mom misljenju prije ce Zeljo kiksat nego Sa,Celik igra dobro kuci a i nisu u dobrim odnosima ,a i Slaviji ce trebat za ostanak.
slavija dužna i Bogu i čoviku,njima je bolje druga liga jer nemogu ni ove igrače platit ,a čelik će se lagano :guz: tako da teško da će željo kiksat po mom mišljenju ali ipak bit će do kraja zanimljivo...

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 03 maj 2016, 20:05

GradKamena1 je napisao/la:Celik-Zeljo,Slavija-Zeljo,Sloboda-Sarajevo po mom misljenju prije ce Zeljo kiksat nego Sa,Celik igra dobro kuci a i nisu u dobrim odnosima ,a i Slaviji ce trebat za ostanak.
Ma nemoguce je da Celik dobije Zelju sutra, stvarno se zavaravate s tim. Isto kao sto je nemoguće da Sloboda izvuce i bod na Tusnju protiv Sarajeva. To su kladionicarski ziceri. Meni ostaje nekih 5posto nadanja samo u Slaviju, ali samo uz uvjet da se u ova sljedeca dva kola odigra sve na nacin da im je protiv Zelje potrebna pobjeda za ostanak. E onda bi bilo svacega. A u postenje Celika i Slobode ne vjerujem, prvenstveno sto im bodovi ne trebaju. Nadam se da se varam. Vidjeti cemo. Ali sam ubijeđen da ce se tako odigrati. Puno ih ima koji bi Sirokom podmetnuli nogu. Bar je takav dojam.

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 03 maj 2016, 20:20

Momci jedino pitanje ovdje je koliko jako mi želimo Europu??
Ako će naša uprava kao nijemi posmatrač iščekivati konačne rezultate utakmica u Zenici ,Tuzli i Ist. Sarajevu onda je nismo ni zaslužili, ako me razumijete.

jozo121
Kontakt:

Post Postao/la jozo121 » 03 maj 2016, 20:35

"felix123", naša uprava po tom pitanju kao da živi u Švicarskoj ili nekoj drugoj Europskoj sređenoj državi a ne u ovoj BiH, bez tih "igara" se ne osvajaju prvenstva niti se izlazi u Europu a za to nam je na žalost izgleda već kasno jer su "divovi" i ostali "velikani" već to odradili.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 03 maj 2016, 20:39

Treba pobijediti zadnja 3 kola, dok ima nade za Europu treba se boriti. Ajmo momci sutra slavti i nadat se kiksu nekih ekipa ispred nas
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 03 maj 2016, 20:50

Nek sloboda ili mladost uzme bod sarajevu, nek celik ili slavija uzme bod zelji...uz nase 3 pobjede...eto sigurne europe tj.3. mjesta.
Ali poznajuci nase ove 3 pobjede su pod velikim upitnikom
:crazy:

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 03 maj 2016, 23:42

Idemo mi skupit štogod love i zvat igrače Slobode da riješe tu utakmicu a sutra samo skandirat MUSA OSTANI, MUSA NEKA TE :bow: :clap:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: HyperOS i 29 gostiju.