Ako je išta jasno na ovom forumu, jasno je da si ti ili netko iz tvoje obitelji uhljebljen na BHT-u ili FTV-u. Ovo ti je već deseti post gdje pametuješ i prosipaš floskule. Al nema veze samo šibaj brate, a mi se čujemo posle 30.6.espresso je napisao/la:Čim posjeduješ televizijski ili radio uređaj dužan si plaćati RTV taksu.Mancini je napisao/la:Iskreno niti nemam bht1. Inace kod nas ga slabo tko ima na zemaljskoj. Niti gledam te kanale. Imam ga na HomeTv i pogledam utakmice a pretplatu plaćam Eronetu da bi gledao taj HomeTV i to dobru. Tako da...
Kao prvo niko mi ne radi niti je radio na tim spomenutim televizijama. Kao drugo ne pametujem niti "prosipam" floskule nego iznosim samo činjenice da kršite zakone ove zemlje i da želite da se njene institucije uruše. Kao treće baš me interesuje šta će se to desiti poslije 30.6.? Televizija koja je izdržala u ratu sve i svašta neće se ako Bog da ugasiti kako žele sljedbenici politike Mate Bobana i drugih ratnih zločinaca. U ovoj državi postoje ljudi koji vole ovu državu za razliku od vas koji je ne volite. Sve je jasno kao dan". Šibaj!