sta god se u klubu desava-Kallasu prijeti suspenzijaBesic je napisao/la: @Memara Kallasiju prijeti suspenzija .
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
DenchiNL je napisao/la:mrzi ga trener jel?bleki je napisao/la:to ti znas pouzdano da nece da trenira il ti hurta reko majke ti....nego je nesto drugo u pozadini svega...sram vas bilo po čemu vi procjenjujete igracajoker90 je napisao/la:
Mogao je, al nece da trenira, lijen. Podrska Hurti protiv Bulicevih pulena sa krestavim trebicama na tribinama!![]()
![]()
malo preteska rijec i nadam se da nije to...al da je kolateralna steta, to stoji
evanderu...nece deni u vitez..imate vi dosta njih za vitez a vama su igracine...vidjet cemo na kraju tko je bitan...ti u svakom slucaju ni najmanje bitan
- PitarBordo
- Kontakt:
Blekan
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
oprosti ako je greska, ali svi toliko pljuju po deniju osim besica ...njega jedino upamtih da je nesto pozitivno rekao za denija..PitarBordo je napisao/la:Bleki što me prozva, pa kad te ja zamoli za dokaze poče ingorisati?
Bitno da se Okic dokazuje na treningu i da je u ritmu **** li ga u Okic u supak.FrancescoTotti je napisao/la:DBR1987 je napisao/la:Sta je fkt sa Simeunovicem ? Sto ne igra ... zna li neko valjan razlog ili se samo nagadja ? ....
Hurtic .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
I to stoji.Arhitekt je napisao/la:Bitno da se Okic dokazuje na treningu
Samo Saraj'vo.
dakle kako stvari stoje sutra Celik igra za sebe pa vidjet cemo koliko mogu 
Pyro is not a crime !
buraz Deni je GRASbleki je napisao/la:
malo preteska rijec i nadam se da nije to...al da je kolateralna steta, to stoji
svi ostali "mogu" igrati desno....
ako to uspiješ zaj.ebati , fudbal nije tvoj sport....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bleki je ustvari Sevko. Iz prve ruke. Koristi taktiku stavljanja sebe u drugi plan. 
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- PitarBordo
- Kontakt:
Ma dvica k'o da gledam. Iako ovi nisu pali na BP-u cijelu sezonu haman... Nekako mi to prelagano zvuči da Čelik tu išta može.THEC je napisao/la:dakle kako stvari stoje sutra Celik igra za sebe pa vidjet cemo koliko mogu
@rasavoje
Samo Saraj'vo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Bleko tema je za navijace Fudbalskog Kluba Sarajevo a ne navijace Denija Simeunovica, dakle- Fak Of!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
pa vidjet cemo, ugl nisu prodali tekmu to je najbitnije a ako ih ovi uspiju pobijediti sta se tu moze, idemo se pobiti u TuzliPitarBordo je napisao/la:Ma dvica k'o da gledam. Iako ovi nisu pali na BP-u cijelu sezonu haman... Nekako mi to prelagano zvuči da Čelik tu išta može.THEC je napisao/la:dakle kako stvari stoje sutra Celik igra za sebe pa vidjet cemo koliko mogu
@rasavoje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pyro is not a crime !
Ali ljudi Deni nije uopste los,zasto je ovoliko zapostavljen,ja sumnjam da je to zbog fudbalskih kvaliteta
Samo Sarajevo
Idemo pravo Husrefa dovesti odozdo. Bolje mu je s rajom. 
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
a kako je on to zaj...mislim stvarno ste svi eksperti...kako je mogao ako nije igrao ?????DenchiNL je napisao/la:buraz Deni je GRASbleki je napisao/la:
malo preteska rijec i nadam se da nije to...al da je kolateralna steta, to stojijedino desno krilo u klubu....
svi ostali "mogu" igrati desno....
ako to uspiješ zaj.ebati , fudbal nije tvoj sport....