Danas ću sve 3 utakmica uplatit 3 ili više golova. Ne mogu da vjerujem da su samo 2 utakmice išle u 3+, a da su ostale šahovski odigrane. Nekako mi i meč JAR - Uruguay vuče na x, jer, ruku na srce, obje ekipe bi bile zadovoljne osvojenim bodom, te bi šansu za prolazak u narednu rundu tražile u posljednjem kolu.
Evo za danas, jer imam dosta slobodnog vremena pa ću pratiti utakmice.
JAR - Uruguay
Strijelac prvog gola Forlan (kvota 6) - solidno je igrao protiv Francuske, bio je proglašen za igrača utakmice, JAR je slabo ušla i u prvu utakmicu sa Mexicom, pa bi mogli slabo ući i danas. Forlanu je ovo zadnje veliko takmičenje, a vođa je ekipe(svi znamo da je rasni strijelac) te će biti izvođač i onih slobodnjaka oko 20 metara i penala.

Neće biti neki veliki ulog.
Zbroj žutih kartona (4.5) - manje. Sudi Massimo Busacca, pa mislim da će smiriti tenzije(ukoliko ih bude bilo).
Zbroj kornera (10.5) - manje. Niti jedna ekipa ne forsira igru po krilima, pa mi je logičan izbor manje kornera.
Španija - Švicarska
h1(hendikep) - Samo su Nijemci opravdali očekivanja, pa bi bio red da još jedna ekipa pokaže zašto je (s pravom) smatrana za glavnog favorita.
Zbroj kornera (10.5) - više - Španija bazira igru na krilima (Matta i Silva će započeti meč), a Švicarci imaju također jedno krilo koje bi moglo praviti dosta problema Capdevilli(Barnetta). Nekako mi ovo djeluje kao zicer.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”