FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bleki
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bleki » 03 maj 2016, 22:52

fico je napisao/la:Ima li ovdje nekog da uredi forum. Prop'o forum ko Denijeva karijera :mrgreen:
hahaha...nece moci

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 03 maj 2016, 22:54

[youtube][/youtube]

Bleki je devojče sa 1:54
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

bleki
Kontakt:

Post Postao/la bleki » 03 maj 2016, 22:55

FrancescoTotti je napisao/la:Bleko tema je za navijace Fudbalskog Kluba Sarajevo a ne navijace Denija Simeunovica, dakle- Fak Of!
a deni je zvanicni igrač kojeg kluba...moze se pisati o svim igracima samo ne o deniju...ma nemoj!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 maj 2016, 22:55

bleki je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
bleki je napisao/la:

malo preteska rijec i nadam se da nije to...al da je kolateralna steta, to stoji
buraz Deni je GRAS :D jedino desno krilo u klubu....
svi ostali "mogu" igrati desno....

ako to uspiješ zaj.ebati , fudbal nije tvoj sport....
a kako je on to zaj...mislim stvarno ste svi eksperti...kako je mogao ako nije igrao ?????
vrlo jednostavno , nije učinio sve što se traži da bi zaigrao :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bleki
Kontakt:

Post Postao/la bleki » 03 maj 2016, 22:57

Besic je napisao/la:[youtube][/youtube]

Bleki je devojče sa 1:54
e nije...pogrijesio si...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 maj 2016, 22:57

bleki je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Bleko tema je za navijace Fudbalskog Kluba Sarajevo a ne navijace Denija Simeunovica, dakle- Fak Of!
a deni je zvanicni igrač kojeg kluba...moze se pisati o svim igracima samo ne o deniju...ma nemoj!
Jeste Deni nas igrac, ali ti nisi nas navijac, to je poenta ovdje. Zato fak of sa teme, imas opste diskusije pa tamo opleti!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 03 maj 2016, 22:58

Okić FIAT
Simeunović Mercedes

Simeunović je igračina ,kakvih sve ima kod nas , paradoksalno je to da Okić i Simeunović imaju isto golova ove polusezone , a prvi ima jedno milion minuta više .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 03 maj 2016, 22:59

okano kriv u mostaru za 2:2 protiv laznih mostaraca, vuce se ko krepala macka. i ne samo u mostaru...
deni zabio tom istom klubu, na toj istoj utakmici...
pricu koju prica hurtic moze samo djeci pricati, ja mu ne vjerujem ni sekunde. nemas krila da igra desno, amer/okic/harba (svi napadaci, eventualno druge spice) se prisiljavaju da igraju tamo, i naravno da su losi.
i nema se sta odmarati, pa igramo jednom sedmicno, i sad igramo jednu u toku sedmice, i odmah bauk. slo igra svaka 4 dana ima zadnji mjesec....
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 03 maj 2016, 23:00

:thumbup:
muhamedhulk je napisao/la:okano kriv u mostaru za 2:2 protiv laznih mostaraca, vuce se ko krepala macka. i ne samo u mostaru...
pricu koju prica hurtic moze samo djeci pricati, ja mu ne vjerujem ni sekunde. nemas krila da igra desno, amer/okic/harba (svi napadaci, eventualno druge spice) se prisiljavaju da igraju tamo, i naravno da su losi.
i nema se sta odmarati, pa igramo jednom sedmicno, i sad igramo jednu u toku sedmice, i odmah bauk. slo igra svaka 4 dana ima zadnji mjesec....
Samo Sarajevo

bleki
Kontakt:

Post Postao/la bleki » 03 maj 2016, 23:01

joker90 je napisao/la:
bleki je napisao/la:
Jeste Deni nas igrac, ali ti nisi nas navijac, to je poenta ovdje. Zato fak of sa teme, imas opste diskusije pa tamo opleti!
e bas necu

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 03 maj 2016, 23:02

Hurta je dobio sve utakmice sa Okicem osim protiv Zelje tako da mu se to sto igra Okic a ne igra Deni ne moze prigovarati.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 03 maj 2016, 23:03

slika

Igračina i ljudska veličina

@majkl rani se .

bleki
Kontakt:

Post Postao/la bleki » 03 maj 2016, 23:04

Besic je napisao/la:Okić FIAT
Simeunović Mercedes

Simeunović je igračina ,kakvih sve ima kod nas , paradoksalno je to da Okić i Simeunović imaju isto golova ove polusezone , a prvi ima jedno milion minuta više .

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 03 maj 2016, 23:05

:oops: kuknjava :crazy: :geek: :sick: :yawn: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sarajevo ljubavi moja!

bleki
Kontakt:

Post Postao/la bleki » 03 maj 2016, 23:06

muhamedhulk je napisao/la:okano kriv u mostaru za 2:2 protiv laznih mostaraca, vuce se ko krepala macka. i ne samo u mostaru...

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 03 maj 2016, 23:07

Šta kaže dobio sve utakmice sa Okićem osim derbija tako da mu se nema šta zamjeriti na neigranju Denija... Hahahahahahahahahahahahahahahahaha... Krv ti je8em ako je ovaj normala.
Samo Saraj'vo.

bleki
Kontakt:

Post Postao/la bleki » 03 maj 2016, 23:09

kanarinac je napisao/la:Ali ljudi Deni nije uopste los,zasto je ovoliko zapostavljen,ja sumnjam da je to zbog fudbalskih kvaliteta
tako je...o tome cijelo vrijeme pricam

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 03 maj 2016, 23:09

slikaDom :ljepota:
Čovjek koji bi sam osvojio ligu pa i sa alkosima i kockarima :plac: :plac: :plac: :plac: :plac:

slika

Memara
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Memara » 03 maj 2016, 23:10

fico je napisao/la:Halo ba kakvo odmaranje igrača, pa još tri kola do kraja sezone???? Ne zanima me jesu li oni umorni, igraju za FKS, za itekako dobre pare i oni ko fol treba da odmaraju. Jedino što oni trebaju jeste pobjediti sve tri utakmice od kraja!!!! Ne interesuje me kako. Osramotili su nas u Lukavici, Kaknju, u derbiju dva puta. Ne interesuju me pi.čke zbog kojih gubimo živce. Ova generacija igrača, svi koji su igrali ove sezone su obrukali FKS kao malo ko. To što oni sjede po nargilhanama, kockarnicama i kafanama pa nemaju kondiciju, mene ne interesuje.

ŽELIM 9 BODOVA DO KRAJA.
Daj ba nema šanse za tako nešto uozbilji se. Lahko je reći ostala su tri kola do kraja, ali ta tri kola se igraju na subota - srijeda! U ovoj ligi nema igrača da to može izdržati, nema! Pa pola nam ekipe jedva izdrži jednu utakmicu. Hurtić treba svakog igrača dobro iskoristiti na svakoj poziciji. Samo pametno uz našu podršku.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 03 maj 2016, 23:11

Bleki ploditelju
Ti si onaj robert sto je nedavno branio Denija
A u biti ti si ona njegova krestalica :)

I nemamo mi nista protiv njega niti mi nesto mozemo uciniti povodom njegovog neigranja..

@besicu ta desna mi je djevojka konje jedan!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Google [Bot], laznokrilo, SHZ82 i 48 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []