irfo je napisao/la:
pa kako ne kontate da ne mozes imat neke ekstra sanse ako se ti dodje vrhunska ekipa i dodje da se brani 90 minuta i parkira autobus, kakve vi sanse ocekujete onda da bayern stvara ne kontam? sta uopste ocekujete od bayerna, sta su trebali zatvorit se i oni i onda imamo uzivanciju od utakmice?
Sve si sam rekao, Atletico je jednostavno vrhunska ekipa. Ja sam svakako očekivao prolaz Atletica, znao sam da će Bayern kružiti oko njihovog gola bez prave prilike jer je Atletico prestrašna ekipa koju je skoro nemoguće dobiti.
Mene samo nervira kad neko dođe i napiše "gledaj antifudbala, bunker ovo ono", pa da je to samo obični bunker valjda bi ga Bayern probio kao što probija one poluekipe po Bundesligi.
Juppov Bayern bi prošao Atletica, za to skoro da garantujem al' ovaj Pepov besmisleni posjed lopte nije imao nikakve šanse protiv Atletica, Atletico jednostavno neutrališe to.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"