Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
@SlevinKelevralet3 je napisao/la:
Imam niz od nekih 15 ili 16 uspjesnih jinxeva, fudbal i NBA kombinovanoSiamoNoi je napisao/la:Juventini,šta ćešDonnie Darko je napisao/la:Dozivio sam da fanovi italijanskog fudbala piai protiv bunkera i prljave igre. Blazena ironija
Simeone samara nemilosrdno. Steta sto ce opet izgubit protiv Reala u finalu, ali boze moj, bit ce jos finala i jos samaranja nespanske nejaci u godinama koje dolaze.![]()
Dobar jinx![]()
Izbori
Guardiola je ubica fudbala. Nakon angažmana u Cityju završiće isto kao Rijkaard, na klupi Palestine, Iraka, Somalije, ili neke druge egzotične zemlje.Raonffa je napisao/la:Juppov Bayern bi prošao Atletica, za to skoro da garantujem al' ovaj Pepov besmisleni posjed lopte nije imao nikakve šanse protiv Atletica, Atletico jednostavno neutrališe to.
To nisam u pravu nešto?let3 je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Na Realu odgovornost da sačuva obraz fudbala ove sezone. La Ligu uzima Barca uz pomoć sudija, EPL skupina pijanica, u finalu LP ekipa koja je možda ciganskija i od Barce, a protiv Reala igra naftaška ekipa bez historije. Tako da svi trebate navijati za Real do kraja.![]()
![]()
krenulo te vecreas pravo
Burgos vs Pellegrini/Zidane u finalu.Liverbird je napisao/la:@SlevinKelevralet3 je napisao/la:
Atleticov, jašta je![]()
Slabiji tim sigurno nije. Ograničili su Bayern na 2 prilike i 3 poluprilike na 75% posjeda lopte. Alo, Bayern, momčad od nekoliko stotina milijuna eura su satrali igrom u odbrani.Bundesliga je napisao/la:Čestitke Atleticu, prošao je slabiji tim i onaj koji je imao više sreće, želim im poraz u finalu.
Naravno da imaleorey je napisao/la: Finale je finale i tu je stvarno sve moguce , tu favorita definitivno nema.
Nije sudija nego njegov pomocni..i nije ga udario nego gurnuocoelho41 je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:pozdrav od Chola za kobasicare![]()
kratak prikaz njegovog ponašanja, to iz igračkih dana je prenio u trenerske, sramota za UEFA-u da ovakav trener ne dobije tokom sezone nijedno isključenje, promovišu fair-play lik sudiju udara, ali čestitke na prikazanoj odbrani i kontra napadima, ostalo sve im je jadno da jadnije ne može biti..
Koji ce ga placati po 30 milionaVirtu4l je napisao/la:Guardiola je ubica fudbala. Nakon angažmana u Cityju završiće isto kao Rijkaard, na klupi Palestine, Iraka, Somalije, ili neke druge egzotične zemlje.Raonffa je napisao/la:Juppov Bayern bi prošao Atletica, za to skoro da garantujem al' ovaj Pepov besmisleni posjed lopte nije imao nikakve šanse protiv Atletica, Atletico jednostavno neutrališe to.
Za dugo i lijepo sjecanjeCaptain4 je napisao/la:Sad će priča kako je jedan gol na tekmi 3-1 bio iz ofsajda.DANTES je napisao/la:sjećaš se ti meča inter barselona 3-1? tu nije bila jedna kontra već razvaljivanje. revanš jeste bio ružanlet3 je napisao/la:"Murinjovska" pobjeda Atletica, pardon prolaz...ovo je bilo copy-paste Barcinih susreta sa Interom i Čelzijem birvaktile![]()
jedni navaljuju citavu utakmicu, drugi hop jedna kontra i završena prica
Besmisleni posjed, a ljudi imali 35 šuteva...I taj Jupp se diže kao neki svetac, a Chelsea mu uzeo titulu u sred Minhena.Raonffa je napisao/la:Sve si sam rekao, Atletico je jednostavno vrhunska ekipa. Ja sam svakako očekivao prolaz Atletica, znao sam da će Bayern kružiti oko njihovog gola bez prave prilike jer je Atletico prestrašna ekipa koju je skoro nemoguće dobiti.irfo je napisao/la: pa kako ne kontate da ne mozes imat neke ekstra sanse ako se ti dodje vrhunska ekipa i dodje da se brani 90 minuta i parkira autobus, kakve vi sanse ocekujete onda da bayern stvara ne kontam? sta uopste ocekujete od bayerna, sta su trebali zatvorit se i oni i onda imamo uzivanciju od utakmice?
Mene samo nervira kad neko dođe i napiše "gledaj antifudbala, bunker ovo ono", pa da je to samo obični bunker valjda bi ga Bayern probio kao što probija one poluekipe po Bundesligi.
Juppov Bayern bi prošao Atletica, za to skoro da garantujem al' ovaj Pepov besmisleni posjed lopte nije imao nikakve šanse protiv Atletica, Atletico jednostavno neutrališe to.
ovo je Diegov pomoćniJuventinoVero je napisao/la:Nije sudija nego njegov pomocni..i nije ga udario nego gurnuocoelho41 je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:pozdrav od Chola za kobasicare![]()
kratak prikaz njegovog ponašanja, to iz igračkih dana je prenio u trenerske, sramota za UEFA-u da ovakav trener ne dobije tokom sezone nijedno isključenje, promovišu fair-play lik sudiju udara, ali čestitke na prikazanoj odbrani i kontra napadima, ostalo sve im je jadno da jadnije ne može biti..
Sent from my Nokia 3310
Ma jok bruda, vazda si ti bio u pravuKawhi je napisao/la:To nisam u pravu nešto?let3 je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Na Realu odgovornost da sačuva obraz fudbala ove sezone. La Ligu uzima Barca uz pomoć sudija, EPL skupina pijanica, u finalu LP ekipa koja je možda ciganskija i od Barce, a protiv Reala igra naftaška ekipa bez historije. Tako da svi trebate navijati za Real do kraja.![]()
![]()
krenulo te vecreas pravo
A mozda i novi mandat u Barci, i jos jedan par klepmiVirtu4l je napisao/la:Guardiola je ubica fudbala. Nakon angažmana u Cityju završiće isto kao Rijkaard, na klupi Palestine, Iraka, Somalije, ili neke druge egzotične zemlje.Raonffa je napisao/la:Juppov Bayern bi prošao Atletica, za to skoro da garantujem al' ovaj Pepov besmisleni posjed lopte nije imao nikakve šanse protiv Atletica, Atletico jednostavno neutrališe to.
Real, iako igrom daleko od nekoga ko bi se smatrao zasluženim prvakom Evrope, je ipak deseterostruki šampion i zna kako se igraju finala. Tako da, ipak prije Real protiv ciganije.coelho41 je napisao/la:...tako da radije bi gledo City-Atletico finale jer onda su ovim ciganima umanjene šanse za osvajanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.