FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- ASD
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Pepu i igracima se treba cestitati na prvom poluvremenu.
ANe znam da li je iko onako nadigrao Atletica kao oni.
ANe znam da li je iko onako nadigrao Atletica kao oni.
Bajern je za vrijeme Jupa i godinama prije Jupa bio jedna od boljih ekipa iz prekida. To dodje kao tradicija, da je Bajern opasan na ubacaje i iz prekida. Ne znam kako je to Pep uspjeo sjebati. Valjda zato sto Barsa nikada nije bila poznata po 'skakanju', pa je to prenio na Bajern.Saurman je napisao/la:Eto španska ubleha nam dohaka i ove sezone, tri puta ispada od španskih timova ajd da je Ateletico bio bolji ne bi mi krivo bilo.Prva utakmica nas je izbacila kao i prethodnih sezona.
Yebeni penali rak rana ove ekipe kao i prekidi iz kojih smo potpuno bezopasni.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Jos 3 utakmice i doviđenja španska ubleho.
3 godine blamiranja u LP i to od španskih klubova.
3 godine ispadamo već u prvoj utakmici
i nikad doći pameti
Bernat mu prvu igra, drugu ga nema ni na klupi
Iskoristio samo jednu izmjenu večeras
Gotze mu an klupi, Alcantara na klupi (koliko god bio loš u prvoj mogao mu je pružiti priliku umjesto Xabia)
Hvala dragom Allahu da ide više, izdržati još samo 3 utakmice i zdravi ubleho
HOĆE LI NEKO KONAČNO BANOVATI OVOGA DEBILA VALENCIU?
3 godine blamiranja u LP i to od španskih klubova.
3 godine ispadamo već u prvoj utakmici
Bernat mu prvu igra, drugu ga nema ni na klupi
Iskoristio samo jednu izmjenu večeras
Hvala dragom Allahu da ide više, izdržati još samo 3 utakmice i zdravi ubleho
HOĆE LI NEKO KONAČNO BANOVATI OVOGA DEBILA VALENCIU?
Zadnja izmjena: NYKnicks Fan, dana/u 03 maj 2016, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
-
KayserSose
- Kontakt:
Rade li sta ovi moderatori i administratori ??
Koji qrac su ovdje kad nista ne rade...
Koji qrac su ovdje kad nista ne rade...
Mia San Mia
Sve nekako i da je Muller promašio i da su on i Lewat danas igrali kao na infuziji, ali da u onoj situaciji kod gola tri čovjeka trče na ničiju loptu, to ne mogu svariti. Pa tako prvačići igraju, gdje god je lopta tu svi trče.
Prvo poluvrijeme kao i početak drugog preslikano kao protiv Juvea. Čim su malo pritisnuli odbranu stvorili su kaotično stanje i to iskoristili par minuta kasnije.
Zasluženo ispadanje, Pepu u Cityu sve najgore na rezultatskom planu, dabogda mu Demichelis i Bernat bili stub odbrane na 40m od gola.
Prvo poluvrijeme kao i početak drugog preslikano kao protiv Juvea. Čim su malo pritisnuli odbranu stvorili su kaotično stanje i to iskoristili par minuta kasnije.
Zasluženo ispadanje, Pepu u Cityu sve najgore na rezultatskom planu, dabogda mu Demichelis i Bernat bili stub odbrane na 40m od gola.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Hvala Bogu pa' Ancelotti nece dozvoliti da zadnja linija ostavjla ovoliko prostora iznad sebe...na isti nacin smo izgubili od Reala, pa' nas Mainz malo samarao, sad Atletico...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Molim nadlezne institucije da reaguju i makar opomenu ovog forumasa koji me po drugi put nicim izazvan napada.NYKnicks Fan je napisao/la: HOĆE LI NEKO KONAČNO BANOVATI OVOGA DEBILA VALENCIU?
Prvi put sam ignorisao, kontam prestat ce, ovaj put ne mogu. Jos me naziva debilom!
Nista lose nisam napisao, nikoga uvrijedio, nijedno forumsko pravilo prekrsio. Iznosim misljenje na krajnje pristojan nacin. A to sto se nekome eventualno ne svidja moje misljenja, to nije moj problem. Neka takavi otvore blog i sami na njemu pisu. Ovo je forum, zamisljen za diskusije i razmjene misljenja.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
momci moramo nazalost priznati da sto se tice roberija da je sa ovim polufinalom bilo to to ,nijhova karijera je dosla kraju i da je ovo polufinale bio jedno od posljendjih atoma za jos jedan eventalni podvig na evropkom tronu.Steta zaista ,velika steta
,guaridola je uniti generaciju ,robene,ribery ,lahm da barem jos jednom odigraju fianale ,a sigurno su mogli da smo imali srece sa trenerom .
Po meni oni su svoje zavrsili ,coman i cosa su treba biti realna nedovolji za nesto vise da se ne lazemo oni sniu karlibra roberija i ne zmnam mozda grijem ali po meni tesko da se i malo primaknu ovom gore navedenomzlatnom dvojcu ,vjerujte mi momci proci ce dugo vremena dok naletimo da ovake igracine kao sto u su bili roberi lahm,steta ali sta je tu je
,mora se teska srca dalje

Po meni oni su svoje zavrsili ,coman i cosa su treba biti realna nedovolji za nesto vise da se ne lazemo oni sniu karlibra roberija i ne zmnam mozda grijem ali po meni tesko da se i malo primaknu ovom gore navedenomzlatnom dvojcu ,vjerujte mi momci proci ce dugo vremena dok naletimo da ovake igracine kao sto u su bili roberi lahm,steta ali sta je tu je
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
I sad napokon dolazimo do zaključka da je posao Guardiole u Bayernu završio fijaskom, ako mi neko spomene titule u ligi neka sam sebe išamara.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anelbavarac
- Kontakt:
Opet ovo smece dolazi gdje mu nije mjesto.KayserSose je napisao/la:Ala gušta.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Idi đubre jedno, dolaziš ovdje samo kad Bayern izgubi ili ispadne. Pu provokatoru jedan. IMAL OVDJE MODERACIJE, ADMINISTRACIJE, HEEEEEEEEEEEEELOOOOOOOOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU?Valencia je napisao/la:Molim nadlezne institucije da reaguju i makar opomenu ovog forumasa koji me po drugi put nicim izazvan napada.NYKnicks Fan je napisao/la: HOĆE LI NEKO KONAČNO BANOVATI OVOGA DEBILA VALENCIU?
Prvi put sam ignorisao, kontam prestat ce, ovaj put ne mogu. Jos me naziva debilom!
Nista lose nisam napisao, nikoga uvrijedio, nijedno forumsko pravilo prekrsio. Iznosim misljenje na krajnje pristojan nacin. A to sto se nekome eventualno ne svidja moje misljenja, to nije moj problem. Neka takavi otvore blog i sami na njemu pisu. Ovo je forum, zamisljen za diskusije i razmjene misljenja.
Saurman je napisao/la:I sad napokon dolazimo do zaključka da je posao Guardiole u Bayernu završio fijaskom, ako mi neko spomene titule u ligi neka sam sebe išamara.
dajte momci spustite loptu pustite raju neka pise ,samo bez vrijedanja ako vam se neciji post ne svijda nemojte brate odg.nemojte se ni vrijedjati ,dosta je ba ovog vise **** geta po pdf
Zadnja izmjena: Karlo, dana/u 03 maj 2016, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
Po treci put.NYKnicks Fan je napisao/la: Idi đubre jedno, dolaziš ovdje samo kad Bayern izgubi ili ispadne. Pu provokatoru jedan. IMAL OVDJE MODERACIJE, ADMINISTRACIJE, HEEEEEEEEEEEEELOOOOOOOOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU?
Dva puta sam istrpio.
Sada imas prijavu!
vala @karlo, riberi je bio ubjedljivo najbolji na terenu + sto je pretrcao barem 10 km.
moze on jos najmanje jednu sezonu.
moze on jos najmanje jednu sezonu.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
-
Bundesliga
- Kontakt:
Napokon da neko pohvali legendu, pa koja je ono igračinasekerbay je napisao/la:riberi je bio ubjedljivo najbolji na terenu + sto je pretrcao barem 10 km.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Haj zdravo provokatoru. :*Valencia je napisao/la:Po treci put.NYKnicks Fan je napisao/la: Idi đubre jedno, dolaziš ovdje samo kad Bayern izgubi ili ispadne. Pu provokatoru jedan. IMAL OVDJE MODERACIJE, ADMINISTRACIJE, HEEEEEEEEEEEEELOOOOOOOOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU?
Dva puta sam istrpio.
Sada imas prijavu!
8 godina sam na forumu i ti si prvi kojeg sam prijavio. Cestitam.NYKnicks Fan je napisao/la: Haj zdravo provokatoru. :*
Vozdra!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ne citiraj me više. Smaraš momak.Valencia je napisao/la:8 godina sam na forumu i ti si prvi kojeg sam prijavio. Cestitam.NYKnicks Fan je napisao/la: Haj zdravo provokatoru. :*
Vozdra!
-
Nerminovic
- Kontakt:
Covjek' toliko godina glumi nekog trenera i jos i dan danas nije skontao da se ovako naivno ne smije igrati, pogotovo protiv ekipa ala Atletico Madrida...odoh leci
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.