Real uzima 2-1.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
let3 je napisao/la:
let3 je napisao/la: Ma jok bruda, vazda si ti bio u pravu![]()
![]()
![]()
Trebamo svi navijati sa Perezovu prćiji, za dobrobit fudbala
http://futbol.as.com/futbol/2016/05/03/ ... 71224.htmlcoelho41 je napisao/la: doviđenja prijatno, idi u WC pa drkaj na Simeonea.
Imam slično mišljenje.Virtu4l je napisao/la:Guardiola je ubica fudbala. Nakon angažmana u Cityju završiće isto kao Rijkaard, na klupi Palestine, Iraka, Somalije, ili neke druge egzotične zemlje.Raonffa je napisao/la:Juppov Bayern bi prošao Atletica, za to skoro da garantujem al' ovaj Pepov besmisleni posjed lopte nije imao nikakve šanse protiv Atletica, Atletico jednostavno neutrališe to.
Za tu klempu će biti zaslužan isto kao što je zaslužan za ovu Enriqueovu, znači ni najmanje.Donnie Darko je napisao/la:A mozda i novi mandat u Barci, i jos jedan par klepmi
e jbgKawhi je napisao/la:let3 je napisao/la: Ma jok bruda, vazda si ti bio u pravu![]()
![]()
![]()
Trebamo svi navijati sa Perezovu prćiji, za dobrobit fudbalaOdlazi Perez sljedeće godine pa više neće biti prćija. Još jedan razlog da navijate za nas.
Kakvu yebenu perfekciju kad večeras nisu tri puta prešli centar, imali su neviđenu sreću da se provuku.JohnCleese je napisao/la:Fazon je u tome sto su Cholo i Atletico prikazali perfekciju fudbala koji gaje tokom svih 180 min, dok su Pep i Bayern prikazali perfekciju svog stila fudbala tek u prvih 45 min veceras te u prvoj utakmici u nekoliko kracih mini serija.
Onaj Bayern je toliko bio dominantan da bi razvalili sve prvake Evrope u zadnjih 5 godina u formi u kojoj su osvojili titulu.Raonffa je napisao/la:Imam slično mišljenje.Virtu4l je napisao/la:Guardiola je ubica fudbala. Nakon angažmana u Cityju završiće isto kao Rijkaard, na klupi Palestine, Iraka, Somalije, ili neke druge egzotične zemlje.Raonffa je napisao/la:Juppov Bayern bi prošao Atletica, za to skoro da garantujem al' ovaj Pepov besmisleni posjed lopte nije imao nikakve šanse protiv Atletica, Atletico jednostavno neutrališe to.
@sombrero
Jedna utakmica, jedan nesretni gol, penali, svašta je uticalo na to. Iduće sezone je pokazao svu svoju snagu, uz dužno poštovanje svima onaj Bayern je najbolja ekipa koju sam ja gledao u svom životu a igrali su po svim ukusima ljubitelja fudbala, lijepo, efikasno, brzo, šah-mat u tri četiri pasa u jednom posjedu lopte.
Isto da sad ja kažem da bi onaj Fergiev United iz 99 dobio ovu Barcu protiv koje smo dva puta izgubili u finalu. Sve ŠBBKBB.Raonffa je napisao/la:Juppov Bayern bi prošao Atletica, za to skoro da garantujem
Kawhi je napisao/la:Na Realu odgovornost da sačuva obraz fudbala ove sezone. La Ligu uzima Barca uz pomoć sudija, EPL skupina pijanica, u finalu LP ekipa koja je možda ciganskija i od Barce, a protiv Reala igra naftaška ekipa bez historije. Tako da svi trebate navijati za Real do kraja.
Nikakva sreca, Bayern nije imao dovoljno znanja da zabije gol koji im je trebao; jer da je imao, zabio bi. Atleticova obrana bila je supersposobna da izdrzi ovo, Bayernov napad ne.Saurman je napisao/la:Kakvu yebenu perfekciju kad večeras nisu tri puta prešli centar, imali su neviđenu sreću da se provuku.
Pa da, a Bayern je posjed imao.Saurman je napisao/la:Kakvu yebenu perfekciju kad večeras nisu tri puta prešli centar, imali su neviđenu sreću da se provuku.JohnCleese je napisao/la:Fazon je u tome sto su Cholo i Atletico prikazali perfekciju fudbala koji gaje tokom svih 180 min, dok su Pep i Bayern prikazali perfekciju svog stila fudbala tek u prvih 45 min veceras te u prvoj utakmici u nekoliko kracih mini serija.
I Kapelov Milan je rasuo Krojfovu Barcu dream team 1992 u finalu LP, a to je inace vrlo relevantno za 2016rio_Ferdy88 je napisao/la:Isto da sad ja kažem da bi onaj Fergiev United iz 99 dobio ovu Barcu protiv koje smo dva puta izgubili u finalu. Sve ŠBBKBB.Raonffa je napisao/la:Juppov Bayern bi prošao Atletica, za to skoro da garantujem
Definitivno.Captain4 je napisao/la:
Onaj Bayern je toliko bio dominantan da bi razvalili sve prvake Evrope u zadnjih 5 godina u formi u kojoj su osvojili titulu.
Hoce li biti kakva kazna?krmpotich je napisao/la:let3 je napisao/la:
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.