Mozambik je napisao/la:Nemoj se brukat, udario je delegata kluba, Pedro Pablocoelho41 je napisao/la:
ovo je Diegov pomoćnia pogledaj koga je on spuco:doviđenja prijatno, idi u WC pa drkaj na Simeonea.
ne sikiraj se role već su mi objasnili

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Mozambik je napisao/la:Nemoj se brukat, udario je delegata kluba, Pedro Pablocoelho41 je napisao/la:
ovo je Diegov pomoćnia pogledaj koga je on spuco:doviđenja prijatno, idi u WC pa drkaj na Simeonea.
pinoglavi je napisao/la:Bayern uopste nije bio dominantan i redao prilike jednu za drugom kako zelite predstaviti. To sto Suko vristi kad Vidal opali loptu koja ode u zadnji red tribina sa 25m ne znaci da je to prilika.tuzlak1987 je napisao/la:Perfekciju je 180 min pokazao mozda Oblak, svakih 5 min je imao neku odbranu..
A kao da je i bitno kako i na koji nacin igras. Cilj tekme je da das gol ili da ga odbranis. Kako ces to uraditi to treba da analiziras, pripremis i primjenis. Hoces li qrc ili glavom ili ne znam cim nebitno je (al u granicama pravila, a i to ako predjes imaju sankcije). Kakva ljepota, totalni fudbal, pasovi, posjed, autobusi i slicne budalastine. Samo gol vise. Na kraju to je bitno. Ako ti je do ljepote, sta radis u fudbalu ili sportu, idi studiraj Rafaela.messilla je napisao/la:Čitajući ovako postove pojedinih stiče se dojam da je Atletico cijeli svijet iznenadio ovom igrom. Likovi ovako igraju cijele sezone, plus su još sa finom prednošću i ne znam ko je dovoljno lud da se nadigrava sa Bayernom na AA u jednoj takvoj situaciji. I pored takve igre Atletica Bayern je stvorio pofinih šansi, omašili su penal kod 1-0 i mogu biti ljuti samo na sebe.
Saurman je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:Bayern uopste nije bio dominantan i redao prilike jednu za drugom kako zelite predstaviti. To sto Suko vristi kad Vidal opali loptu koja ode u zadnji red tribina sa 25m ne znaci da je to prilika.tuzlak1987 je napisao/la:Perfekciju je 180 min pokazao mozda Oblak, svakih 5 min je imao neku odbranu..
Evander je napisao/la:Koja ublehaska prica o nekakvom strasnom Henkensovom Bayernu, pa to je nevjerovatno. Je li to isti onaj Bayernn sto izgubi kuci finale od nikad losijeg Chelsia?
Igrali jednu dobru sezonu, uzeli LP, kraj price. Boljih ekipa unazad 10 godina koliko hoces. Imali Riberia, Robena, Svajnija, Lama u top formi i na vrhuncu karijere. Sad ti igraci nisu niti 30 posto onig sto su tad bili. Bayern ima dosta dobrih igraca, ali niti bizu zvjezde kakve je nekad imao i kakve imaju konkurenti. Niti jedan igrac Bayerna nije dobar koliko Grizman. Niti jedan odbambeni igrac Bayerna nije dobar kao Godin. Bayer ako se ne pojaca, ali bas pojaca, slijedece godine nece igrati niti polufinale.
Od price sta je bilo prije par godina se ne zivi. Ako neko ocekuje da Riberi, Roben i Lam mogu donijeti LP, onda je u totalnoj zabludi.
I što spominju nekakvu ciganšturu i neki antifudbal.SiamoNoi je napisao/la:Meni je najdraze sto sam dozivio da juventini navijaju za svoje zaklete neprijatelje "kobasicare".Sta radi Cholo![]()
Izbori
A Simeone je razlog znaci, i meni cudno da im smeta ovakav fudbal Atletika, kad i Juve slicno igraSiamoNoi je napisao/la:Meni je najdraze sto sam dozivio da juventini navijaju za svoje zaklete neprijatelje "kobasicare".Sta radi Cholo![]()
Izbori
Onda ne lupaj ko Maksim po diviziji sa pričom kako Bayern nije bio dominantan kad jest što pokazuje večerašnja utakmica i statistika.Al' u fudbalu nekad ni to nije dovoljno.pinoglavi je napisao/la:To sto ces mi postaviti statistiku sa udarcima na gol i u okvir nista ne znaci. Imali su svojih sansi, i vise nego Atletico, ali i dali su gol vise od njih. Predstavljate isto kao da je Bayern iz minute u minutu redao prilike i pravio odbranu Atletica smijesnom.
Ne znam, izgleda se po vama Atletico trebao otvoriti kao trudnica na porodjaju veceras, nema veze to sto su imali rezultat tokom cijelog meca.
let3 je napisao/la:33%, pa šta ti jeto je beton posjed
....Celtic je i sa 11% šamarao Barcu
![]()
zato je prije dvije godine išamarao čelzi, prošle godine tukao juventus. atletiko bi sitija silovao na koji hoćeš način. atletiko nije ograničen samo jednom vrstom fudbala oni mogu da igraju sve, nešto slično kao milan nekadacoelho41 je napisao/la:A realno prije bi City pobijedio ovaj Atletico, jer Atletico najbolje igra protiv Reala, Barce i Bayerna, jednostavno ljudima odgovara da neko vrši presing 90 minuta i onda da samo kontre šalju, protiv PSV-a su oni držali konce u rukama i nisu znali kako da se ponašaju, tako da radije bi gledo City-Atletico finale jer onda su ovim ciganima umanjene šanse za osvajanje.
Kakav maksum po diviziji, imali su svoje prilike i zabili 2 gola, Atletico je i igrao na to da im dopusti loptu a znali su da ce Bayern sigurno napraviti nekoliko prilika. Nije bilo nikakve izuzezne dominacije kao sto pisete, Bayern je veceras bio bolji za jedan gol i zasluzeno slavio sto rezultat i pokazuje.Saurman je napisao/la:Onda ne lupaj ko Maksim po diviziji sa pričom kako Bayern nije bio dominantan kad jest što pokazuje večerašnja utakmica i statistika.Al' u fudbalu nekad ni to nije dovoljno.pinoglavi je napisao/la:To sto ces mi postaviti statistiku sa udarcima na gol i u okvir nista ne znaci. Imali su svojih sansi, i vise nego Atletico, ali i dali su gol vise od njih. Predstavljate isto kao da je Bayern iz minute u minutu redao prilike i pravio odbranu Atletica smijesnom.
Ne znam, izgleda se po vama Atletico trebao otvoriti kao trudnica na porodjaju veceras, nema veze to sto su imali rezultat tokom cijelog meca.
Dominacija nije pimplanje lopte i 23 šuta Vidala sa 30 metara. Dominacija je kad ti ekipa sa 70% posjeda lopte napravi 2 100%tne prilike u 2 utakmice. To je dominacija.Saurman je napisao/la:Onda ne lupaj ko Maksim po diviziji sa pričom kako Bayern nije bio dominantan kad jest što pokazuje večerašnja utakmica i statistika.Al' u fudbalu nekad ni to nije dovoljno.pinoglavi je napisao/la:To sto ces mi postaviti statistiku sa udarcima na gol i u okvir nista ne znaci. Imali su svojih sansi, i vise nego Atletico, ali i dali su gol vise od njih. Predstavljate isto kao da je Bayern iz minute u minutu redao prilike i pravio odbranu Atletica smijesnom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.