Champions League 2015/16

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Saurman
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Champions League 2015/16

Post Postao/la Saurman » 04 maj 2016, 00:14

Evander je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Evander je napisao/la:U ostalom, slijedece sezone ce vam svima neke stvari biti jasnije kad Guardiola ode.

Ne brukaj se živ bio, dovoljno si bisera prosuo u prethodnom postu.
Hvala ti pa si mi sve obrazlozio, dao mi protuargumente i prosvlijetio me :)
Šta da ti čovjek odgovori na nebulozu da kvalitetom nisu ni blizu igrača Reala i Barcelone.Rezultati stoje iza tih igrača kako na klubskom tako i na reprezentativnom planu.

Al' to nije dovoljno za bosančeorsa koji će prosipati pamet po ovdašnjim forumima tvrdeći da to nije ništa do čista sreća i splet okolnosti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Mozambik
Kontakt:

Re: Champions League 2015/16

Post Postao/la Mozambik » 04 maj 2016, 00:14

let3 je napisao/la:Ne znam šta se Pep kritikuje ovaj put :? ....doduše, možda je trebao on uci i izvesti penal, nekad je to dobro radio :mrgreen:
Ovo je bio dvomec druze Let3, u prvoj utakmici se izblamirao i Cholova stenad su ga rastrgala, ne dozvolivsi ni jednu opasnu situaciju u 90 minuta.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 04 maj 2016, 00:15

nepisano pravilo svih sportskih foruma: "Ne raspravljaj se s likom koji umjesto Bayern piše Bayer"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 maj 2016, 00:15

Pogba je napisao/la:Jah, svi smo protiv Chola, on je interista, ostavio je dubok trag tamo, obecao im je da ce doci, da ce "vidjeti svjetlo konacno". :urnebes:
Daj ba Siamo, prestani trollati, stvarno nas zaboli za svakim drugim tvojim postom. inter je zadnja rupa na sviralu i nikoga ne interesuje ni taj klubic niti shizo svijet u kojem ga trenira Simeone. Momcina je umislio da je urota Juventina jer ovaj ima epizodu u interu u proslosti. Who cares. Staje se na stranu iz razloga koje ti ne treba da analiziras.

Mogao bih te malo kopirati i cekati Zizoua da uzme klempu i formira se kao trener pa ga zvati danima ovdje da se vrati u svoju ljubav - Juve. Ali koga briga opet. :lol:
Otvori si blog, fanpage, domenu. :urnebes:
Eto o ovom pričam.Peti u nizu,a nervoza na vrhuncu.
Raul_64 je napisao/la:Kako bi se snasli ti "WC" igraci u drugim klubovima.Vidimo na primjeru Falcaa,Diega Coste,Mirande,Arde Turana i drugih.
Felipe Luis nakon samo godinu dana nabio nogu , da u istom Atletiku je ponovo "ponajbolji LB svijeta".
Miranda dominira :nene:
DANTES je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:A realno prije bi City pobijedio ovaj Atletico, jer Atletico najbolje igra protiv Reala, Barce i Bayerna, jednostavno ljudima odgovara da neko vrši presing 90 minuta i onda da samo kontre šalju, protiv PSV-a su oni držali konce u rukama i nisu znali kako da se ponašaju, tako da radije bi gledo City-Atletico finale jer onda su ovim ciganima umanjene šanse za osvajanje.
zato je prije dvije godine išamarao čelzi, prošle godine tukao juventus. atletiko bi sitija silovao na koji hoćeš način. atletiko nije ograničen samo jednom vrstom fudbala oni mogu da igraju sve, nešto slično kao milan nekada
Najkompletnija ekipa današnjice :zviz:

Izbori :kafa:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 maj 2016, 00:17

Raul_64 je napisao/la:Dobro dantes , Falcao jest , sta si pegla :problem:
Torresa ozivio , hey , Torresa.
pa tores je među najboljim napadačima svijeta. bio davne 2009. :D
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 maj 2016, 00:19

Mozambik je napisao/la:
let3 je napisao/la:Ne znam šta se Pep kritikuje ovaj put :? ....doduše, možda je trebao on uci i izvesti penal, nekad je to dobro radio :mrgreen:
Ovo je bio dvomec druze Let3, u prvoj utakmici se izblamirao i Cholova stenad su ga rastrgala, ne dozvolivsi ni jednu opasnu situaciju u 90 minuta.
Još je Torres pogodio stativu, umjesto 2-0 ako se sjecas :mrgreen:

Ali mislio sam za ovaj veceras meč konkretno....bavarija je navaljivala citavu tekmu, zadnja linija im bila na centru 80 minuta, cak i mijenjao nešto, ubacio onog malog Comana, imali su šansi ali ne znaju zabiti, imali su cak i penal da odu sa 2-0 na odmor- ali ne znaju ni iz penala...e ko im je kriv nakon svega :salut:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 04 maj 2016, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 04 maj 2016, 00:19

DANTES je napisao/la:
slika
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 04 maj 2016, 00:22

Atletico veceras nije bio na nivou ali su se provukli na karizmu.
Degradiranje njihove igre koja je veceras bila sve samo ne ciganska je van svake pameti.Ocito da vecina ljudi jako rijetko gleda njihove utakmice, rekao bi nikako pa su si dali za pravo spominjati neke laktove koje ja nisam vidio veceras.Atletico je po defaultu najextreminja ekipa na Svijetu , ali veceras to nisu bili.Ono sto su igrali protiv Barce je extremno, ovo veceras ne.
Bayern je bio jak u prvom djelu,u drugom nisu nista napravili.Cholo je iskoristio poluvrijeme, Bayern ne.

Zasluzen prolaz kao i svaki do sada , ekipa koja igra srcem , glavom i volovskim mudima pljeni.Njihove utakmice su fajterske,muske , namazane i savrseno iskalkulisani svi sitni detalji.Cholo je genije koji vodi racuna o svemu , on posvecuje paznju stvarima koje su sekundarne na terenu a na kraju predstavljaju prevagu , Cholo je korak ispred bilo kojeg trenera na Svijetu kakav god lik i budala bio , ono sto radi sa svojom ekipom je fudbal u konacnici koji volis.20+ ratnika koji bi zivot dali za klub i trenera.

Grande Diego !

Griezmann top 5 igraca Svijeta , najkvalitetniji igrac od svih 22 na terenu.Yebena masina !

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 maj 2016, 00:23

Raul_64 je napisao/la:
DANTES je napisao/la:
slika
:mrgreen: :mrgreen:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 04 maj 2016, 00:24

let3 je napisao/la: Još je Torres pogodio stativu, umjesto 2-0 ako se sjecas :mrgreen:

Ali mislio sam za ovaj veceras meč konkretno....bavarija je navaljivala citavu tekmu, zadnja linija im bila na centru 80 minuta, cak i mijenjao nešto, ubacio onog malog Comana, imali su šansi ali ne znaju zabiti, imali su cak i penal da odu sa 2-0 na odmor- ali ne znaju ni iz penala...e ko im je kriv nakon svega :salut:
Sjecam se, zato sam i prognozirao da ce Atleti ispast, al nisam racunao da ce Miller promasit penal, da je pogodio to bi bio kraj price.

Inace mi Madridiste smo zadovoljni vecerasnjim rezultatom. Bayern je ipak velik tim i, ako prodjemo u finale (u sta ja itekako sumnjam), bilo bi puno teze protiv njihovih individualaca, nego protiv cholove pobjesnjele stenadi.

Nema vise Ikera, ako prodje Real ce biti potpuno zdrav, oni su prepuni kompleksa prema velikom komsiji. Zicer titula za Real, ako prodjemo sutra.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 maj 2016, 00:25

coelho41 je napisao/la:hajd što Juve ne igra antifudbal, nego Bayernovi navijači uopšte nisu zakleti protivnici njihovih, nit su klubovi u neprijateljskim odnosima...
Nisu nego je to ona priča o koeficijentima i "vječna" borba Bundesliga vs Serie A gdje su mnogi ljubitelji calcia masovno orgijali na neuspjehe "kobasicarskih klubova".Zato je izrazito zabavno što su se stvari preokrenule ovako kako su se preokrenule.

Izbori :kafa:
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 04 maj 2016, 00:27, ukupno mijenjano 1 put.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 maj 2016, 00:25

"JoeBleck"

Griezmann top 5 igraca Svijeta , najkvalitetniji igrac od svih 22 na terenu.Yebena masina !
Bravo :thumbup: :thumbup:

zaboravljamo igraca koji yebe sve redom...prvo je Barcu otresao, sad i Bayern, lik je mašina od igraca :tokralju:

Opet se moram sjetiti Zubizarete :thumbdown: mogao ga je dovesti svojevremeno iz Sociedada za manje pare, kao i Godina iz Villareala - a sad možemo samo onanisati na takve igrace.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 04 maj 2016, 00:26, ukupno mijenjano 2 puta.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 04 maj 2016, 00:27

messilla je napisao/la:Ovo je čak bila poprilično korektna "verzija" Atletica šta znaju raditi protiv Barcelone i Reala. :lol:
Ja ovo pokusavam objasniti, veceras su veoma kulturno igrali sto se toga tice i ne moze se poslije vecerasnje utakmice pisati da su cigani. Oblak sto je zadrzavao, turcin je nadoknadio, Koke sto se setao kada je bila izmjena, ne znam sta ocekuju, kao da bi igraci Bayerna sprintali da je obrnuta situacija.
Sjecam se kupa protiv Reala prije par godina, nikad krvolocniju utakmicu nisam gledao.
Nad tobom sunce najljepše sja

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 04 maj 2016, 00:32

Spanish clubs now won 13 of 13 knockout ties v non Spanish clubs this season. 44 of 47 in last three seasons.
:kafa:
Don't believe the hype.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Champions League 2015/16

Post Postao/la Evander » 04 maj 2016, 00:34

Saurman je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Ne brukaj se živ bio, dovoljno si bisera prosuo u prethodnom postu.
Hvala ti pa si mi sve obrazlozio, dao mi protuargumente i prosvlijetio me :)
Šta da ti čovjek odgovori na nebulozu da kvalitetom nisu ni blizu igrača Reala i Barcelone.Rezultati stoje iza tih igrača kako na klubskom tako i na reprezentativnom planu.

Al' to nije dovoljno za bosančeorsa koji će prosipati pamet po ovdašnjim forumima tvrdeći da to nije ništa do čista sreća i splet okolnosti.
Hajmo ovako.
Neka oni koji ne simpatiziraju niti Real, niti Barcelonu niti Bayern napisu ocjene od 1 do 10 za svakog igraca te tri ekipe pojedinacno, pa da vidimo o kakvoj se kvaliteti radi.
To sto ti mislis da je Costa kvalitetan kao Neymar ili Bail, to je tvoj problem. Istina je da je dva nivoa ispod njih.
To sto mislis da je Lam i danas igrac kakav je bio prije par godina, to je takodje tvoj problem.
To sto mislis da su i danas Riberi i Roben super zvijezde, to nije vise ni problem nego je zabrinjavajuce da neko razmislja na takav nacin.

Svidjela se tebi istina ili ne, Bayer danas je daleko po kvaliteti iza Barcelone i Reala, sto se tice igrackog kadra, pogotovo udarnih 11.

Ova danasnja ekipa Bayerna nema niti jednu super klasu kakvi su recimo Ronaldo, Ibra, Messu, Neymar...

Najveca snaga ovog Bayerna je bio Guardiola, a to ce te uvidjeti slijedece godine kad ode.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 04 maj 2016, 00:38

Bayern ima TOP4 ekipu u Europi i realno je da svake godine dodju do polufinala. E tu se vec susrecu podjednake ekipe i dolaze do izrazaja sitnice koje i odluce takve duele Real, Barce, Baye, Atletica. Tu igra ulogu taktika, sreca, muda, ponajvise trenera, a tu je Pep zestoko naguzen u protekle tri godine.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 04 maj 2016, 00:38

pinoglavi je napisao/la:Sjecam se kupa protiv Reala prije par godina, nikad krvolocniju utakmicu nisam gledao.
Diego protiv Pepea i Rame. Kakvi su to fajtovi bili. :rol: :tokralju:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: Champions League 2015/16

Post Postao/la Evander » 04 maj 2016, 00:40

let3 je napisao/la:
"JoeBleck"

Bravo[emoji106][emoji106]

zaboravljamo igraca koji yebe sve redom...prvo je Barcu otresao, sad i Bayern, lik je mašina od igraca :tokralju:

Opet se moram sjetiti Zubizarete[emoji107] mogao ga je dovesti svojevremeno iz Sociedada za manje pare, kao i Godina iz Villareala - a sad možemo samo onanisati na takve igrace.
Grizmanu je svojevremeno bilo ponudjeno da dodje u Barcu B, sto je on odbio i otisao je u Sociedad.

Definitivni, momak je medju top 5 na svijetu.
Neralni su navijaci Bayerna i svi oni koji podcjenjuju Atletico.
ATLETICO JE PUNO VISE OD BUNKER EKIPE!

U svakom pogledu, spadaju medju TOP 4 ekipe u Europi.

Cak, vecerasnji Atletico je bio losiji od onog inace. Oni mogu puno bolje od ovoga.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 maj 2016, 00:51

messilla je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Sjecam se kupa protiv Reala prije par godina, nikad krvolocniju utakmicu nisam gledao.
Diego protiv Pepea i Rame. Kakvi su to fajtovi bili. :rol: :tokralju:
a nurunjo čini mi se mrtav hladan sve to gleda. u fazonu popio sam otkaz ko vas yebe. miranda je dao gol za pobjedu čini mi se
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 04 maj 2016, 00:53

Atletico igra savrsen nogomet. Ljudi su svjesni toga da im zadnja linija moze izaci na kraj sa bilo kakvim protivnikom,a isto tako svjesni su toga da nebitno koja ekipa im je protivnik da za 90 minuta kad-tad mora napraviti neku gresku gdje ce igraci Atletica iz kontre zabiti gol.

Covjek je u 4 utakmice ocitao lekciju Gvardioli i Enriqeu. Svi mi smo znali kako ce se Atletico postaviti i kako ce igrati,ali jok...ova dvojica imaju jedan stil nogometa koji forisraju i toga se ne odricu. Na kraju je to i presudilo (danas je i mullerov promasen penal,al sad nebitno).

Ekipi kao sto je Atletico i fudbal sta oni igraju,jednostavno u odredjenom periodu utakmice moras dati loptu,da izvuces njihovu odbranu . Oni kad su postavljeni u onu svoju formaciju 5-4-1,protivnik moze 3 dana kruziti okolo ali prolaza nema. To se i veceras vidjelo.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.