ima bodeva samo joge treba da počeraAgamemnon je napisao/la:Sta ima kod vas,ima li suspendovanih i povrijedjenih.
Kakvo je raspolozenje imal za nas bodeVa ili da saljemo punca
NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Travnik
Akobogda.travnik je napisao/la:ima bodeva samo joge treba da počeraAgamemnon je napisao/la:Sta ima kod vas,ima li suspendovanih i povrijedjenih.
Kakvo je raspolozenje imal za nas bodeVa ili da saljemo punca
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- SamoTravnik
- Kontakt:
Fukarama zelim sve polupano u srijedu. 
zašto ?SamoTravnik je napisao/la:Fukarama zelim sve polupano u srijedu.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
ultra gitano
Izgleda niko vas nevoliSamoTravnik je napisao/la:Fukarama zelim sve polupano u srijedu.
- SamoTravnik
- Kontakt:
Zbog kamenovanja autobusa nakon utakmice Sloboda - Travnik i kamenovanja kombija nakon utakmice Drina - Travnik.samirr je napisao/la:zašto ?SamoTravnik je napisao/la:Fukarama zelim sve polupano u srijedu.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ozbiljno bilo kamenovanje nakon ovih utakmicaSamoTravnik je napisao/la:Zbog kamenovanja autobusa nakon utakmice Sloboda - Travnik i kamenovanja kombija nakon utakmice Drina - Travnik.samirr je napisao/la:zašto ?SamoTravnik je napisao/la:Fukarama zelim sve polupano u srijedu.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- SamoTravnik
- Kontakt:
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150409010staragarda je napisao/la: Ozbiljno bilo kamenovanje nakon ovih utakmica... Nista onda...vaše je da kamenujete, naše da vas ganjamo
![]()
Eto ti jedan clanak, drugi ne znam dal' ima.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Jes,fakat...SamoTravnik je napisao/la:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150409010staragarda je napisao/la: Ozbiljno bilo kamenovanje nakon ovih utakmica... Nista onda...vaše je da kamenujete, naše da vas ganjamo
![]()
Eto ti jedan clanak, drugi ne znam dal' ima.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ajmo Travnicani opet vas igram 1/2 nikad me ne razocarate 
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Vidio sam da si pisao da Gavran namjesta utakmice sta danas mozemo ocekivati.Prijedor je napisao/la:Ajmo Travnicani opet vas igram 1/2 nikad me ne razocarate
Ma dvojka na tuzlusamirr je napisao/la:Vidio sam da si pisao da Gavran namjesta utakmice sta danas mozemo ocekivati.Prijedor je napisao/la:Ajmo Travnicani opet vas igram 1/2 nikad me ne razocarate
? &
Plasim se da nece zec i kouadio koju kontru istrcati.
Opasna ekipa bez zayebancije ne igra travnik uopste lose samo nemaju srecesamirr je napisao/la:Plasim se da nece zec i kouadio koju kontru istrcati.
? &
Slazem se. Mislim da ispadaju cak i da sve pobjede do kraja.Prijedor je napisao/la:Opasna ekipa bez zayebancije ne igra travnik uopste lose samo nemaju srecesamirr je napisao/la:Plasim se da nece zec i kouadio koju kontru istrcati.
Ma odradice Gavran to sutra skolski 1/2samirr je napisao/la:Slazem se. Mislim da ispadaju cak i da sve pobjede do kraja.Prijedor je napisao/la:Opasna ekipa bez zayebancije ne igra travnik uopste lose samo nemaju srecesamirr je napisao/la:Plasim se da nece zec i kouadio koju kontru istrcati.
? &
- SamoTravnik
- Kontakt:
No sikiriki, dobili su upute da se ne zamaraju rezultatom.. A teren je katastrofa, kisa danima pada..
- SamoTravnik
- Kontakt:
Odigrano dobro, da smo imali srece mogli smo nakon 2:2 i povesti ali jbg. Premirani nismo ni od jednog kluba, igrali su za svoj cejf. Zec, Kouadio su igraci koje neko odmah mora sebi uzeti cim zavrsi sezona, vrijede sigurno.
Sretan put u drugu ligu, mislio sam da svi mogu ispasti iz PLBiH a samo Travnik da ne može. Sada znam da su čuda moguća i da je ova liga možda regularna.
Sloboda je cijeli život moj !
jbg ispali sta bi sad. krivce moramo kod sebe trazit
sto se tice danasnje utakmice dobra borbena sa obe strane. Travnik zestoko zakinut u prvom poluvremenu kada Koadio izlazi 1 na 1 sa golmanom a sledja ka pokosio igrac Slobode tu je trebo i morao bit penal i iskljucenje jer je bio zadnji igrac Slobode. a Nurkovic mi je pravo sumnjiv kod drugog gola Slobode
sto se tice danasnje utakmice dobra borbena sa obe strane. Travnik zestoko zakinut u prvom poluvremenu kada Koadio izlazi 1 na 1 sa golmanom a sledja ka pokosio igrac Slobode tu je trebo i morao bit penal i iskljucenje jer je bio zadnji igrac Slobode. a Nurkovic mi je pravo sumnjiv kod drugog gola Slobode
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.