Ne poznajem ih ni pola, a tek da poznajem vecinu. I sad bih ti jos rekao da se ne bavim nabavkom, ali bih ti slagao, ali se ne bavim nabavkom tih stvari za stadione tako da ti ne znam reci cijeneesprit24 je napisao/la:@Signore, posto vidim da poznajes vecinu stadiona u BiH, zanimaju me neke stvari u vezi stadiona u Gradaccu. Ono sto se mora zavrsiti na novoj tribini je krov, prostor za tv kamere, komentatore, i svecana loza. Dalje slijedi semafor, reflektori. E sad ako bi bio ljubazan da pored svake stavke stavis cifru u KM.
Hvala
Bilo polako ili ne, Mladost je neka druga dimenzija. Naklon svima. Interijer kao u Americi.Wolffire je napisao/la:Evo par slika iz nove pres sale na stadiounu mladosti. Nije jos zavrseno opremanje al ide polahko
Ma mi smo cini mi se od tih novaca radili prskalice za travnjak, koje se uključuju i isključuju automatski ovisno o vanjskim uvjetima (temperatura, vlaga tla). A i cisto sumnjam da se takva namjenska sredstva mogu prenamijeniti za bilo koje druge stvari. Krov je placen u kesu. Nesto skupljeno na donatorskoj večeri, a ostalo platio klub svojim sredstvima.AnelZ je napisao/la:Sada sam tek skontao da je Široki Brijeg djelomicno finansirao postavljanje krova od onog novca koji je savez od UEFA obezbjedio vecinom za travnjake jer se ne sjecam da su oni radili nesto na istome (nadam se da me niko nece ispraviti). To je bilo skoro 100.000 €. Bravo ja, kasnim ko vozovi u BiH
Ovo su stari stolovi nije jos dosao sav namjestajbadblueboylivno je napisao/la:Bilo polako ili ne, Mladost je neka druga dimenzija. Naklon svima. Interijer kao u Americi.Wolffire je napisao/la:Evo par slika iz nove pres sale na stadiounu mladosti. Nije jos zavrseno opremanje al ide polahkoMogao je samo stol biti malo bogatiji, možda s paravonm naprijed u bojama kluba.
Hocel se graditi ona klubska zgrada izmedju zapada i sjevera, sto je nacrtano na onoj maketi ? Ili je to to sad iza umjetne trave ?Wolffire je napisao/la:Ovo su stari stolovi nije jos dosao sav namjestajbadblueboylivno je napisao/la:Bilo polako ili ne, Mladost je neka druga dimenzija. Naklon svima. Interijer kao u Americi.Wolffire je napisao/la:Evo par slika iz nove pres sale na stadiounu mladosti. Nije jos zavrseno opremanje al ide polahkoMogao je samo stol biti malo bogatiji, možda s paravonm naprijed u bojama kluba.
ne brini bit ce i to ehehe
Ma da moja greska idu sa obe strane po jedan segment i to je to sto se tice tribina. Najavljeno je da ce se radit krov i loza pa vidjet cemo.Signore je napisao/la:Na zapadu fale dva segmenta. Fali po jedan sektor s obje strane ako sam ja dobro upratio, a cini mi se da jesam
Hvala!!! Obezbjedili smo mi opstanak, sad cemo vidjeti kad krecu ostali radovi.Signore je napisao/la:Ja navijam da Mladost ne ispadne samo da dovrsi taj stadion. Svidja mi se projekt i bilo bi ga lijepo vidjeti zavrsenog
Ma nisam mislio samo sad, nego i za u buduce. Naravno, sretno vam u PL i nakon sto projekt bude u potpunosti gotov. Nema veze sto ste mala sredina, nadam se da ce posjeta biti bolja nego ovo proljece. Treba cijeniti svaku marku ulozenu u ovu PL, a posebno veseli kada to dodje iz manje sredine. Velikani nam placu vec dva desetljeca, a onda se pojavi netko ovako.Wolffire je napisao/la:Hvala!!! Obezbjedili smo mi opstanak, sad cemo vidjeti kad krecu ostali radovi.Signore je napisao/la:Ja navijam da Mladost ne ispadne samo da dovrsi taj stadion. Svidja mi se projekt i bilo bi ga lijepo vidjeti zavrsenog
Iskreno nesto sumnjam da je citav taj sistem prskalica kostao oko 100.000 €, no najmanje je sada bitno to. Jedino zasto sumnjam u svoj navod za krov jeste sto je apsolutna vecina taj novac utrosila u 2014. ili na zimu 2014/15 sto bi znacilo da je Široki Brijeg posljednji iskoristio novac. A novac koji je obezbjedjen od UEFA nije bio iskljucivo za travnjake vec za infrastrukturu, prepostavljam da je travnjake u prvi plan stavio nas Savez prilikom odobravanja novca. Pa i Željezničar je taj novac usmjerio prvenstveno u obnovu svlacionica koje je odradio zajedno sa Opcinom Novo Sarajevo, tek jedan dio je ulozen u sistem navodnjavanja te obnovu pomocnog terena, Zrinjski je uradio lože od tog novca uz neke radove na pomocnom terenu i sl.PERO1234 je napisao/la:Ma mi smo cini mi se od tih novaca radili prskalice za travnjak, koje se uključuju i isključuju automatski ovisno o vanjskim uvjetima (temperatura, vlaga tla). A i cisto sumnjam da se takva namjenska sredstva mogu prenamijeniti za bilo koje druge stvari. Krov je placen u kesu. Nesto skupljeno na donatorskoj večeri, a ostalo platio klub svojim sredstvima.AnelZ je napisao/la:Sada sam tek skontao da je Široki Brijeg djelomicno finansirao postavljanje krova od onog novca koji je savez od UEFA obezbjedio vecinom za travnjake jer se ne sjecam da su oni radili nesto na istome (nadam se da me niko nece ispraviti). To je bilo skoro 100.000 €. Bravo ja, kasnim ko vozovi u BiH
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.