U redu sad.velez_mostar je napisao/la:Nije Iljo ,niti bilo koji drugi mongoloid Sasu zvao...relacija je igrac-igrac ,a i koliko sam cuo Susic je korektan bio "necu ga sad zvat' .umoran je" ,ali ga je nazvao ,i rekao da mu treba ,sto ovaj nije kategoricki odbio.
Sta ce se prelomiti u glavi jednog od potrebnijih igraca za repku ,ne znam ,ali pouzdano mogu reci da je Sale spreman igrati za RAJU ,ni za Susica ,ni za one beskicmenjake u savezu ,ni za neke Mudjahedine na tribinama ,samo za pravu raju!
Hajmo ovako.
Mujdza ce 100% biti standardan u klubu koji igra u BL iliti 5 najjacih liga svjeta.Sigurno da bi na kraju dobro dosao i na klupi makar Hrvatske.Cak je i sam izjavljivao da ce radije cekati dok ga ne pozovu.
Medjutim sta bi.U tisini ne tako glupoj pompi.Pape ga je nazvao i definitivno kaparisao.
Sudic standardan u mladoj repci Svedske koja uopste i nije naivna repka.Na noge dolazi i fakticki samo sto nije javno izjavio da ce igrati za BIh.Opet nakon razgovora Papeta.
Ciro kobajagi molio Papca pa ga na kraju otjerao u PM.I sta je tu napravio.ibricica i Salihovica da stavlja na totalno neprirodnu poziciju.
Opet kako ti sam rece nakon razgovora sa Papetom koji se ni glupirao i postavljao ultimatume.Nego smireno kao insan porazgavrao sa njim.I ovaj ce na kraju da prelomi.
To se od prilike i prije znalo.Jer je Pape gurao Salihovica iako ce ovaj 4 meca odsutan biti.
To bi samo neko uradio i to onaj koji vec sa sigurnoscu zna da ima vec spremljenu alternativu.
Jedina prava alternativa je bio Papac.
Nista nego vi nastavite po starom,i uzivajte.
@Carina pa prvi Pape bio najsrecniji da ti iz saveza ispare.
Niti mogu stadion i jedan opremiti normalno,niti normalno platiti ljude koji rade za tu repku a cak i opstanak repke dovode u pitanje zbog nerada.
Bilo koji selektor da dodje bit ce u istoj situaciji kao i Pape dok je tog saveza.
bio on Kodro,Barbarez ili neko drugi.
O tom se radi.
Hajde ti po-vuvuzi koju na Neretvi pa nam javi osjecaj.
Ebo Spaniju.