Safet Sušić - Pape

harishp
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harishp » 16 jun 2010, 21:21

Posto i po drugi put nisam bio jasan...idemo sad jos jednom, ali pazljivo
Rade Pendrek,godina 40 ...zanimanje milicioner........
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 16 jun 2010, 21:23

bad_boy je napisao/la:
harishp je napisao/la:Jos jednom da ponovim,posto ih ima coravih a pomalo i subletaYih.
Rade Pendrek,godina 40...... po zanimanju milicioner...........
Nisi vise zanimljiv,aj reci ba koliko imas godina,nemoj se stidjet,ko da je to neki bauk,i cuj to milicioner,gdje zavodis red od kompa do kupatila :lol:

Koliko imas godina,posto se previse pravis pametan na ovom forumu,ja imam 19,ti ???
Licno poznajem Radeta,momak je reko jednom kako se zove,sta ste ga napali,i nema jos 40 godina,malo manje,al et,to je on zaokruzio ;)
Rotor Volgograd...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 jun 2010, 21:26

To, Mehmede ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 jun 2010, 21:26

Ne razumjem sta Haretove godine, duzina brkova i mjesecna plata imaju veze sa ovom temom. Pojedini vode diskusiju sa ad hominem napadima, vode argumente protiv drugog covjeka i njegove licnosti, umjesto protiv njegovih argumenata, totalno promasena diskusija.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 16 jun 2010, 21:27

**** formacije i sve ... kako je krenulo , izbaciće nas radi saveza :oops:

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 16 jun 2010, 21:28

demir44 je napisao/la:
bad_boy je napisao/la:
harishp je napisao/la:Jos jednom da ponovim,posto ih ima coravih a pomalo i subletaYih.
Rade Pendrek,godina 40...... po zanimanju milicioner...........
Nisi vise zanimljiv,aj reci ba koliko imas godina,nemoj se stidjet,ko da je to neki bauk,i cuj to milicioner,gdje zavodis red od kompa do kupatila :lol:

Koliko imas godina,posto se previse pravis pametan na ovom forumu,ja imam 19,ti ???
Licno poznajem Radeta,momak je reko jednom kako se zove,sta ste ga napali,i nema jos 40 godina,malo manje,al et,to je on zaokruzio ;)
Da nije slucajno iz nadrealista Rade pendrek :lol: pazi da ne povjerujem.
harishp je napisao/la:To, Mehmede ;)
Godine ;)
Principatus je napisao/la:Ne razumjem sta Haretove godine, duzina brkova i mjesecna plata imaju veze sa ovom temom. Pojedini vode diskusiju sa ad hominem napadima, vode argumente protiv drugog covjeka i njegove licnosti, umjesto protiv njegovih argumenata, totalno promasena diskusija.
Previse se pravi pametan,govori sta ce ko da radi,spominje razne krampe,lopate itd.ja sam ga samo pitao koliko ima godina,al vidim lik samo izbjegava to pitanje,nista lose nisam mislio stim pitanjem.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 jun 2010, 21:29

Ovo je Hare aka Pendrek:

[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 jun 2010, 21:31

Principatus je napisao/la:Ovo je Hare aka Pendrek:

[youtube][/youtube]
Bravo @princi.
Glavom i bradom 8-)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 jun 2010, 21:33

bad_boy je napisao/la:Previse se pravi pametan,govori sta ce ko da radi,spominje razne krampe,lopate itd.ja sam ga samo pitao koliko ima godina,al vidim lik samo izbjegava to pitanje,nista lose nisam mislio stim pitanjem.
Pa moje pitanje jos uvjek nije odgovoreno, a to je kakve veze to ima sa temom Safet Susic?
Upitas ga to licno preko pp, on ti odgovori, ili ne, jer je njegova licna sloboda da daje informacije o sebi. Znas, poneki od nas bi rado ostali amomnimni.

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 16 jun 2010, 21:37

Ma Hare je car,sta ima veze kolk'o momak ima godina,bitno je da je glavni lik na ovom forumu...
Da ne bude Off---Susic samo nastavi,dobro se boris protiv ovog hamelja,barem zasad...
Rotor Volgograd...

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 16 jun 2010, 21:38

Principatus je napisao/la:
bad_boy je napisao/la:Previse se pravi pametan,govori sta ce ko da radi,spominje razne krampe,lopate itd.ja sam ga samo pitao koliko ima godina,al vidim lik samo izbjegava to pitanje,nista lose nisam mislio stim pitanjem.
Pa moje pitanje jos uvjek nije odgovoreno, a to je kakve veze to ima sa temom Safet Susic?
Upitas ga to licno preko pp, on ti odgovori, ili ne, jer je njegova licna sloboda da daje informacije o sebi. Znas, poneki od nas bi rado ostali amomnimni.
Nema nikakve,ja sam ga samo pitao na ovoj temi,jer vidim da previse pametuje na ovoj temi,i tu je najcesce,pa sam ga samo upitao za GODINE,dal je tu sta lose,jesam li mu trazio ime i prezime,jmbg,vec samo godine,al vidi se da je covjek tezak slucaj,pa ne bih vise da kvarim temu,samo bih mu porucio da me ne citira vise i da mi ne pametuje,jer ne bih da se raspravljam sa likom koji ne smije reci broj godina i da mi pametuje lik koji ne zna recenicu sastavit,bez spominjanja raznih alatki,muha,pipsa itd.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 jun 2010, 21:41

Principatus je napisao/la:
Zao mi off topica i bezveze zagusenja teme.
Koliko godina,koliko krvnih zrnaca i to leukocita posebno a trombocita posebno.
Jesam li popio Sarajevsko ili je Tuzlansko bilo u pitanju.
Koliko je masnoce cevap imao i to treci po redu, pojeden negdje oko dva sata i zasto. :roll:
Kako se rece cijenim,necijenim,postujem nepostujem.Vjerujem ne vjerujem Papetu.
Razlog imam i navodim ga ili ga nemam nego lupam onako da bi bio u slifu.
Zasto, nemam pojma.
E takve im kritike,na koje bi se bilo ko nasmijao i uopste nebi ni shvatao ozbiljno te stvari.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 jun 2010, 21:52

Meni je najstrasnije jer toliko ljudi vec sada imaju samoprozvanu ekspertizu da poslije tri utakmice ocjene, da Susic nema pojma, da pravi samo greske itd. Ne samo to, nego ovaj covjek nekad sjajni fudbaler ispade necovjek, nepatriota, papak, fudbalska neznalica i mnogo gore. Onda jos uz to dezinformacije kako je rekao, da nikad nece igrati na BP itd. Uz to jos se ne brine za razonodu naroda. Jer se tako nesto mora uzimati za ozbiljno?

WTF?
Sa Cirom izgubismo protiv Rijeke, pa sam tada rekao, da cemo razbiti Belgiju. Koliko smo (manji dio forumasa) tada morali ovdje da slusamo nedeljama stotina lekcija o tome, da nemamo pojma itd. Ode Belgija u mp3 i odjedanput se okrenu prica sa strane vecine. Ciru sam podrzavao od pocetka, i sve dok nije poceo pljuvati po reprezentativcima (Misimovicu) i snimati filmove za vrijeme baraza, iako je imao daleko mnogo mana nego Susic. Jednostavno jer nema smisla osuti paljbu po nekome, kome treba podrska, a ko ce sigurno ostati selektor do kraja kvalifikacija.

Nekad se pitam da li to sanjam, ili poneki drugi sanjaju ili uzimaju lose ljekove, kada se moze tako pogrdno (ne kazem nista protiv korektnih kritika) i uprazno (jeli Pape patriota?) bubati o fudbalskoj legendi Bosne i Hercegovine. Covjek radi zasada u svoj tisini dobar posao, naravno da moze tu i tamo "bolje", ali kao sto sam rekao, mislim da mnogima fali osjecaj za duzu stazu i samo vide ono sto im je pred ocima. Treba pricekati na sastav koji ce Susic izvesti protiv Francuske, i na utakmicu koju ce taj isti pruziti, pa onda razglabati. Ovako je vecina samo topli vazduh.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 jun 2010, 22:06

Ma nista drugo nego septicku samo dobro hermeticki zatvoriti.
Kad bude dosao septembar i prve kvalifikacione tekme.Pozvati komunalno da se samo provjeri stanje.
E tad budemo vidjeli ko ce biti nadlezan u komunalnom a ko ce na kraju da ode sa ostalim hemikalijama i da bude ''braon jahta ispod tog zatvorenog sahta''
Ali do tada,nebi valjalo da se talasa puno.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 17 jun 2010, 00:27

Pitam se samo sta ce se desiti ako i Susic kao i Hicfeld sa Svicarskom kvalifikacije otvori sa porazom protiv Luksemburga.A vidimo gdje je Svicarska sa Hicfeldom sada 8-)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 17 jun 2010, 03:29

harishp je napisao/la:Ma nista drugo nego septicku samo dobro hermeticki zatvoriti.
Kad bude dosao septembar i prve kvalifikacione tekme.Pozvati komunalno da se samo provjeri stanje.
E tad budemo vidjeli ko ce biti nadlezan u komunalnom a ko ce na kraju da ode sa ostalim hemikalijama i da bude ''braon jahta ispod tog zatvorenog sahta''
Svasta...
Vjerovatno na ovaj post kolega Princip...sta god nece reagirati ,ali na logicna pitanja tipa "koliko godina Haris ima" ,hoce!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 jun 2010, 03:38

velez_mostar je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ma nista drugo nego septicku samo dobro hermeticki zatvoriti.
Svasta...
Vjerovatno na ovaj post kolega Princip...sta god nece reagirati ,ali na logicna pitanja tipa "koliko godina Haris ima" ,hoce!
@velez kako ti se mater zove a kako otac.
Gdje tacno zivis,adresa i broj stana.
Ako ti nije mrsko da ostavis i bankovni racun kao i broj kreditne kartice.
Usput ako imas koji euro u slamarici,carapi itd dojavi nam tacno da znamo gdje.
Koliko imas godina,kad se svi ti podaci dobiju i lova pokupi.
Iskreno da ti kazem i ne zanima nas. :lol:
Obecavamo ti da cemo tvoju ''anomninmost'' :mrgreen: drzati gotovo pa na sigurnom. 8-)
P.S U vezi onog posta gore kako rekoh.Sacekati utakmice i rezultate koji odlucuju fakticki sve.
Pa se bude vidjelo koje'' gore a ko dole''.
Do tada je sve ovo ''pisanje uz vjetar''
@Principatus to vec odavno konta i na taj nacin i pise.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 17 jun 2010, 09:48

Eksluksivno!!!
Colakovic u JAR-u dogovorio sa Tshabalalom i Chupo Montijem prelazak u nasu repku..Pasosi se vec stancaju...
Pored toga, za nase navijace donosi i par hiljada vuvuzela da imamo u sta puhati...
Eto Pape, odlicnih igraca 8-)

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 17 jun 2010, 09:51

Dylan Dog je napisao/la:Pitam se samo sta ce se desiti ako i Susic kao i Hicfeld sa Svicarskom kvalifikacije otvori sa porazom protiv Luksemburga.A vidimo gdje je Svicarska sa Hicfeldom sada 8-)
Uporedjivati Hicfelda i Susica je BESMISLICA,u trenerskom smislu.
Apsolutno neuporedivo porediti covjeka koji je osvojio dvije titule lige prvaka sa dva razlicita kluba,pregrst titula prvaka drzave i covjeka koji je vise nego zelen u trenerskom poslu,koji sa klubovima koje je vodio ima ispodprosjecne rezultate.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 17 jun 2010, 10:02

carina je napisao/la:Eksluksivno!!!
Colakovic u JAR-u dogovorio sa Tshabalalom i Chupo Montijem prelazak u nasu repku..Pasosi se vec stancaju...
Pored toga, za nase navijace donosi i par hiljada vuvuzela da imamo u sta puhati...
Eto Pape, odlicnih igraca 8-)
a jest kloc Colakovic sto nije sa Mokoenom,on nam vise treba u odbrani :mrgreen:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.