FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
sredina nam je najveca tuta onaj trut Emerson i ubica bez pasa
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
ne bi vala tu varijantu, ko će ih slušat... nek uzme Radnik, bit će lakše pomest kod nas....kad je fijasko nek je maskenbalzagorski je napisao/la:Pa ye8emu mi opet ovisimo o tome da Sloboda osvoji KUP!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Malo ko u ovoj ekipi Sarajeva zasluzuje da gubim zivce zbog nesposobnosti istih.
Zahvalit se Bogu na pobjedi, al s drugim timom Mladosti mi se patimo i gubimo zivcee...
Ajd, idemo nekako u Tz po bod(ove) i ovjeru evrope..
Zahvalit se Bogu na pobjedi, al s drugim timom Mladosti mi se patimo i gubimo zivcee...
nemamo mi šta tražiti u Tuzli , osim ako nekim čudom skontamo da treba igrati bunker i na kontre.....Zip je napisao/la:Malo ko u ovoj ekipi Sarajeva zasluzuje da gubim zivce zbog nesposobnosti istih.
a to se neće desiti....tako da... kuknjava
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ukoliko budemo imali isto bodova ko Široki ko je na trećem mjestu? Ja očekujem neriješeno u Tuzli pa me interesuje kako stojimo sa širokim
pa vecina teorija o evropi se zasniva na tome da Sloboda uzme kup, i ako Sloboda uzme kup mi smo danas evropu obezbjedili, ako ne osvoji, mi i maleni cemo ovo ljeto kraj tv-a provesti 
@hordas nikako ne stojimo ni sa sirokim ni sa zeljom ni sa zrinjskim, ako ne izgubimo u Tuzli onda cemo jedino protiv njih imati bolji omjer
@hordas nikako ne stojimo ni sa sirokim ni sa zeljom ni sa zrinjskim, ako ne izgubimo u Tuzli onda cemo jedino protiv njih imati bolji omjer
Pyro is not a crime !
x u tuzli, široki nek dobije, opet smo treći, onda zadnje kolo zrinjski nek dobije slobodu mi olimpika i drugo mjesto..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
STA MI RADI
NISMO ISPRED SIROKOG AKO BUDEMO IMALI ISTO BODOVA
NISMO ISPRED SIROKOG AKO BUDEMO IMALI ISTO BODOVA
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ne, mi smo 3. Pobjedimo li Slobodu i Olimpic zavrsavamo na 2.zagorski je napisao/la:Pa ye8emu mi opet ovisimo o tome da Sloboda osvoji KUP!
Amer Dupovac!
Cimirot se izmigoljio iz ove zabiti vrijedim radom, a ovaj će vječno farbati kosu i mijenjati frizure. Kovačeviću dajte traku, samo ovom srednjem rodu nemojte.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ispade i travnik, najjače gostovanje vazda haha
Premirat Drinu sad treba prvo , a onda Ćelo obećat 20 000 milja mjesecno samo ako izvuce bod u listici , kone ce svakako dobit Prijedor i nikad goru Slaviju .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
ama samo treba premirati Slobodu da uzme kup i to je to
i sta je to u Zenici bilo, zna li iko ?
Pyro is not a crime !
LEON BENKO -- BOG, KRALJ, ŠAH, MAT... Šta rec', kakvu poruku poslati... I kad još skontaš da je grijao klupu na pocetku..
IDEMO PONOVO!
ŠAMPIJONI 3. MJESTA
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
na kraju koldzo ispade da je najveci navijac zeljeznicara. neda vam da trosite pare za evropsku grbavicu kad necete evrope vidjeti ocima hehehehhe
Ako bude mali kadusic igrao, kunem se svim i svacim da mi nemamo sta traziti u Tz.DenchiNL je napisao/la:nemamo mi šta tražiti u Tuzli , osim ako nekim čudom skontamo da treba igrati bunker i na kontre.....Zip je napisao/la:Malo ko u ovoj ekipi Sarajeva zasluzuje da gubim zivce zbog nesposobnosti istih.
a to se neće desiti....tako da... kuknjava
Patnja tugo moja.. Al eto, samo da se zavrsi i ovu evropu nekako izborimo. Onda ako je moguce sve otjerati i dovesti sve novo moguce sto postoji.
Fuj...
Okic
Haha, joj ne vjerujem..
Jos od kakvog mi zelje izgubimo
Mrs u PM i fudbal i manekene i zvijezde i pickhe materineee..
Frustriran sam mnogooo
- muhamedhulk
- Kontakt:
U Zenici belaj, igraci se pokoskali sa radnicima na stadionu, onda sablja dobio po nosu on navijaca sa zapada..seljakluk uglavnom 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
heeheheheheheh Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.