NK Vitez
Re: NK Vitez
Ekipa dns otputovala u Prijedor gdje ce docekati sutrasnju utakmicu protiv Rudara. Sretno,odigrajte muski i vratite se s bodovima! 

TH 1950    
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Naša momčad je danas otputovala u Prijedor gdje je odradila  posljednji trening pred sutrašnju utakmicu. 
U okviru 28. kola BHT Premijer lige, sastaju se s FK Rudar Prijedor, pretposljednjom ekipom na tabeli.
Želimo im mnogo sreće u sutrašnjem meču! #igrajvitez

U okviru 28. kola BHT Premijer lige, sastaju se s FK Rudar Prijedor, pretposljednjom ekipom na tabeli.
Želimo im mnogo sreće u sutrašnjem meču! #igrajvitez

TH 1950    
Premije za pobjedu u Prijedoru  800 KM po igracu! Momci ako ovo ne iskoristite onda vam treba **** mamu!  

TH 1950    
Kisa pljusti ne prestaje, teren nikakav... Uvalicete neku frljoku i dosta 

? & 
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Voda skupa, preskupa, teren los i nikakav.Prijedor je napisao/la:Kisa pljusti ne prestaje, teren nikakav... Uvalicete neku frljoku i dosta

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
						!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
E moji vitezovi dobijenu utakmicu ne privedete kraju kako treba  sad se spasavajte kad vam igraci ne znaju izlezavati se malo
 sad se spasavajte kad vam igraci ne znaju izlezavati se malo 

? & 
Cuj u Bosni se slavi dan radakakanjac62 je napisao/la:Nije ni tebi lako .volio bi I ti da si pametniji jel da ?white1950 je napisao/la:Ajmo mala barca pokupovati ovo utakmica što je ostalo i na zasluzeni odmor
Ps.Zaprdim svima koji slave 1.maj
A sta ti slavis bijedo jedna .Jado jadni.
 pola miliona nezaposlenih...al nek si ti uzeo po' kile cevapa,MB pivu i "zgotivio se",nema veze što ces sutra opet u kanal.e to se zove ironija jado jadni.
  pola miliona nezaposlenih...al nek si ti uzeo po' kile cevapa,MB pivu i "zgotivio se",nema veze što ces sutra opet u kanal.e to se zove ironija jado jadni.  
 Ps.Znaci utakmica sezone protiv Slavije

Ps.
Godine prolaze jubav ostaje...
A sta je s nama zaposlenim koji smo pojeli par kila cevapa, carskog, piletine i zgotivili se pivom iz gajbe, vinom i zesticom, a sutra na poslu bili??white1950 je napisao/la: Cuj u Bosni se slavi dan radapola miliona nezaposlenih...al nek si ti uzeo po' kile cevapa,MB pivu i "zgotivio se",nema veze što ces sutra opet u kanal.e to se zove ironija jado jadni.

Vi radite nesto sa straneSignore je napisao/la:A sta je s nama zaposlenim koji smo pojeli par kila cevapa, carskog, piletine i zgotivili se pivom iz gajbe, vinom i zesticom, a sutra na poslu bili??white1950 je napisao/la: Cuj u Bosni se slavi dan radapola miliona nezaposlenih...al nek si ti uzeo po' kile cevapa,MB pivu i "zgotivio se",nema veze što ces sutra opet u kanal.e to se zove ironija jado jadni.

? & 
Vi ste garant clanovi vladajucih stranaka pa imate razloga slavitSignore je napisao/la:A sta je s nama zaposlenim koji smo pojeli par kila cevapa, carskog, piletine i zgotivili se pivom iz gajbe, vinom i zesticom, a sutra na poslu bili??white1950 je napisao/la: Cuj u Bosni se slavi dan radapola miliona nezaposlenih...al nek si ti uzeo po' kile cevapa,MB pivu i "zgotivio se",nema veze što ces sutra opet u kanal.e to se zove ironija jado jadni.

I jednom i drugom
 I jednom i drugom  U zivotu nisam glasao, niti se bavio politikom, kao ni moje kolege. Doduse, nije da smo svi zaposleni, neki i studiraju, ali mi sto se ne bavimo skolom ipak radimo i za sad nam je dobro, ali samo za sad
 U zivotu nisam glasao, niti se bavio politikom, kao ni moje kolege. Doduse, nije da smo svi zaposleni, neki i studiraju, ali mi sto se ne bavimo skolom ipak radimo i za sad nam je dobro, ali samo za sad 
Dajte nam bod, nama dosta. 

Ima cjenik prijatelju,zna se koliko je bod a koliko triPappy je napisao/la:Dajte nam bod, nama dosta.

E neko ce najebat nakog ovoga kola,neka nam je Bog na pomoci i jednim i drugim

Pošalji cjenovnik da se presaberemo.white1950 je napisao/la:Ima cjenik prijatelju,zna se koliko je bod a koliko triPappy je napisao/la:Dajte nam bod, nama dosta.
E neko ce najebat nakog ovoga kola,neka nam je Bog na pomoci i jednim i drugim

- 
				GradKamena1
- Kontakt:
SVe je u vasim rukama dobijete i mirni ste,ali niste imali ni srece jucer u onoj situaciji kad je stala u blaatu golemo i ono,al samo jako !

- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
trebali ste to jucer zavrsit , sad vam je teska situacija . za goli zivot protiv slavije , pa u banja luku . 
kako ste igrali prvu protiv borca ( u slucaju istog broja bodova )?
edit-nasao , 1-0 nije los rezultat . samo zabit gol

kako ste igrali prvu protiv borca ( u slucaju istog broja bodova )?
edit-nasao , 1-0 nije los rezultat . samo zabit gol

hahaha **** ti teren i stative i nesrecu ****,bog ga ubio ondje mulja loptu u 88 minuti,izbij je u picku maternu,gol preglup primamo.... Steta,sad idemo u utakmicu sezone s Slavijom! bojim se da cemo remizirati i onda ispadanje u banja luci... Previse smo se sjebali ovim remijem u Prijedoru..Nece ni slavija doci da odigra tek tako,jos im se vraca par igraca.. Taman kad se trebalo poceti u infrastrukturu ulagati za ligu 12,kreteni ujebase gore sve 

TH 1950    
Mislim da bi vas na kraju mogao koštati ispadanja onaj poraz od Olimpika kući.Ako ne dobijete Slaviju kući, a vas Borac dobije u zadnjem kolu, te Olimpik pobjedi Travnika, mislim da vi ispadate...Sve u svemu valjalo bi pobijediti Slaviju i onda 99% ostajete u društvu najboljih... 
Puno sreće u ova zadnja 2 kola...

Puno sreće u ova zadnja 2 kola...

Bit ce yebeno ali vjerujem da ostajemo.Slaviju MORAMO dobiti i  inače će nam biti
 inače će nam biti   

Olimpikuša ispada,NE MORE im pomoći ni Hatunić

inače će nam biti
 inače će nam biti   
 Olimpikuša ispada,NE MORE im pomoći ni Hatunić

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.