Nije redar nego radnik na održavanju terena. A pošto ga lično poznajem znam da je tako postupio jer je svjestan da snimaju kamere i jer ne želi izgubit relativno dobar posao zbog gluposti.SlevinKelevra je napisao/la:
Vidjet cemo. Samo ne mogu zamisliti da igrac moze udariti redara bez provokacije, a posebno da redar samo gleda kako ce pobjeci.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- Marsal
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nevjerovatno koliko nam je drzava slaba, pa svaki levat moze dignuti ruku na policajca....ne mogu a da ne spomenem Titinu miliciju...ccc
-
felix123
- Kontakt:
Želju bi trebalo kazniti ,sljedeću domaću utakmicu bez igrača

Nije drot bio posoljeni **** te tito u pakašslana_krv je napisao/la:Nevjerovatno koliko nam je drzava slaba, pa svaki levat moze dignuti ruku na policajca....ne mogu a da ne spomenem Titinu miliciju...ccc
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
""Kako saznajemo, najdeblji kraj izvukao je dežurni radnik Albe koji se nalazio pored terena, kojeg je prema izvještajima portala, napao i povrijedio golman Željezničara, Kojosevski. Kako saznajemo, povrijeđeni radnik je prebačen u Hitnu pomoć, a onda na Urgentni blok KBZ."
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
Pa ako ima iko normalan u ovom savezu i da ima damu,treba ih pokaznjavat al bas,po 10 utakmica min.pa ce se ponasati profesionalno i kad gubis i kad vodis,hoce da bude profesionalac da se proda da uzme pare,a nezna se ponasati u skladu stim,fuj seljadijo

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
bore mu se za životPacov je napisao/la:""Kako saznajemo, najdeblji kraj izvukao je dežurni radnik Albe koji se nalazio pored terena, kojeg je prema izvještajima portala, napao i povrijedio golman Željezničara, Kojosevski. Kako saznajemo, povrijeđeni radnik je prebačen u Hitnu pomoć, a onda na Urgentni blok KBZ."
- hskzmostar
- Kontakt:
A sto se Zeljo osramoti,vidi Blagojevica seljacine sto policajca nogom udara,joj sto bi ga pendrekom opajdacio,dobro su se kontrolirali ovi policajci,treba kaznene prijave protiv seljaka podignut i zabranit ulazak u BIH,idioti!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Otkud ovoga Mulalića na normalnoj tribini? Zar on ne treba biti u loži ili negdje da ga odvoje od Zeničke publike, još u opremi Željeznicara.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
?newborn je napisao/la:Nije drot bio posoljeni **** te tito u pakašslana_krv je napisao/la:Nevjerovatno koliko nam je drzava slaba, pa svaki levat moze dignuti ruku na policajca....ne mogu a da ne spomenem Titinu miliciju...ccc
Bili su zaštitari oni sa štitovimaslana_krv je napisao/la:?newborn je napisao/la:Nije drot bio posoljeni **** te tito u pakašslana_krv je napisao/la:Nevjerovatno koliko nam je drzava slaba, pa svaki levat moze dignuti ruku na policajca....ne mogu a da ne spomenem Titinu miliciju...ccc
samo dozivotna zabrana i izbacivanje ovih seljackih ekipa iz ligeRedEvil je napisao/la:Pa ako ima iko normalan u ovom savezu i da ima damu,treba ih pokaznjavat al bas,po 10 utakmica min.pa ce se ponasati profesionalno i kad gubis i kad vodis,hoce da bude profesionalac da se proda da uzme pare,a nezna se ponasati u skladu stim,fuj seljadijo![]()
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
-
shalabajzer
- Kontakt:
Da je bilo kakvih celicnih konstrukcija on bi tu bio...al jbg evropski stadion pa su ga smjestili na tribinu da ne kisne covjekmaxmore je napisao/la:Otkud ovoga Mulalića na normalnoj tribini? Zar on ne treba biti u loži ili negdje da ga odvoje od Zeničke publike, još u opremi Željeznicara.
Pa da debil može na poluvremenu ući u teren i podijeliti par savjeta svojima. Samo zbog ovog ulaska na teren je trebao dobiti još jedan crveni.maxmore je napisao/la:Otkud ovoga Mulalića na normalnoj tribini? Zar on ne treba biti u loži ili negdje da ga odvoje od Zeničke publike, još u opremi Željeznicara.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
trebali su na krovshalabajzer je napisao/la:Da je bilo kakvih celicnih konstrukcija on bi tu bio...al jbg evropski stadion pa su ga smjestili na tribinu da ne kisne covjekmaxmore je napisao/la:Otkud ovoga Mulalića na normalnoj tribini? Zar on ne treba biti u loži ili negdje da ga odvoje od Zeničke publike, još u opremi Željeznicara.
Pyro is not a crime !
Sa krova vas je dobio, mene bi bilo stid to pisati.THEC je napisao/la:trebali su na krovshalabajzer je napisao/la:Da je bilo kakvih celicnih konstrukcija on bi tu bio...al jbg evropski stadion pa su ga smjestili na tribinu da ne kisne covjekmaxmore je napisao/la:Otkud ovoga Mulalića na normalnoj tribini? Zar on ne treba biti u loži ili negdje da ga odvoje od Zeničke publike, još u opremi Željeznicara.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ma nema tebra muda za to u ovom savezu,pi.cke podlozne,je.bo im zeljo mater zajedno s osimom mladjimRinuka je napisao/la:samo dozivotna zabrana i izbacivanje ovih seljackih ekipa iz ligeRedEvil je napisao/la:Pa ako ima iko normalan u ovom savezu i da ima damu,treba ih pokaznjavat al bas,po 10 utakmica min.pa ce se ponasati profesionalno i kad gubis i kad vodis,hoce da bude profesionalac da se proda da uzme pare,a nezna se ponasati u skladu stim,fuj seljadijo![]()
grb sto kuca,umjesto srca
pricate o nekakvoj evropi a trener vam s krova tribine vodi utakmicu, ne znam ja koga ovdje treba biti stid 
Pyro is not a crime !
a i treba vas izbaciti kupite utakmice pa ih ne platiteRinuka je napisao/la:samo dozivotna zabrana i izbacivanje ovih seljackih ekipa iz ligeRedEvil je napisao/la:Pa ako ima iko normalan u ovom savezu i da ima damu,treba ih pokaznjavat al bas,po 10 utakmica min.pa ce se ponasati profesionalno i kad gubis i kad vodis,hoce da bude profesionalac da se proda da uzme pare,a nezna se ponasati u skladu stim,fuj seljadijo![]()
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Joj gospode iz sarajeva

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.