HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

rebel
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la rebel » 04 maj 2016, 19:50

Prvi poter za narednu sezonu mora biti noga u guzicu ovoj picki iz Gradiške. Ovo je sramota!!! **** im majke placenicke.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 04 maj 2016, 20:05

Volim te Zrinjski
Volim te bola'
100 godina s tobom
Volim te do bola..

p.s. pobjeda je pobjeda, sve ostalo je folklor...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 04 maj 2016, 20:12

:puke:

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 04 maj 2016, 20:16

Imaju ljudi bitniju utakmicu u subotu,ova se odradila,osobno sam vise golova ocekivao ali sto nepreciznost sto skrtost sto neznanje ,sto bunkeras i to je to,trening utakmica malo jaca bitno da se nitko nije ozlijedio,a sad Mladost po titulu,imamo dvije mec lopte! :thumbup:

Ra bacanjem baklji na djecu i obicnu publiku pokazala svoj primitivizam kao i nasi debili sa topovskim udarima kad je Stojanovic pao,sramote ultra scenu i jedni i drugi :thumbdown:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 04 maj 2016, 20:16

Samo još da spomenem majku onim gunjašima i brnjašima sa gornje tribine što su zasuli bakljama ljude na dojnjoj tribini.... a uša čobani..
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 04 maj 2016, 21:20

Nadam se da će ovo otvoriti oči našoj upravi da ne pušta više životinje na stadion...samo toliko
slika
slika

ALOBOLA
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ALOBOLA » 04 maj 2016, 21:49

espresso je napisao/la:Nadam se da će ovo otvoriti oči našoj upravi da ne pušta više životinje na stadion...samo toliko
slika
slika
Ne znam tko se sjeca utakmice sa Sirokim prije par sezona kad je tada jedna baklja doletjela iz kaveza isto ovako.I tada se trazilo od uprave da se kavez jednostavno natkrije obicnom zicom i vise nevi bilo problema ovakve vrste ali ocito njima se to ne da.Druga stvar , zastitari koji su pregledavali navijace su ocito, slucajno ili namjerno, napravili previd i zato sada neka uprava trazi odgovornost a posto cujem da ima i neko uhapsen neka ga klub i privatno tuzi.Takodjer nasem papku sa topovskim udarom se najebem mamice.Doveo nas je u situaciju da je upala samo jos jedna petarda u teren sudac bi prekinuo tekmu i onda 0-3.Kuci mami i tati bacaj udare kretenu balavi.
A ovim **** sto bacaju baklje po djeci svaka cast.Bas su muskarcine ,jos su jednom dokazali tko su i sto su i zasto im je klub tamo gdje jeste.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

toni1996
Kontakt:

Post Postao/la toni1996 » 04 maj 2016, 21:50

Il ste vi bili loši il Velež dobar? Kontao sam da će te ovo s većom razlikom dobiti. I čestitam na tituli! :clap:

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 04 maj 2016, 23:11

3 boda su tu, to je najvažnije.Ipak, predstava na terenu jednostavno je bila preloša.Očekivao sam barem 2-3 gola jer smo puno kvalitetnija ekipa ali igrači nisu pokazali nimalo želje na terenu.Ulazak Arežine pokazao se kao odličan potez i momak je još jednom pokazao kakav je igrač.Možda je mogao malo bolje reagovati, odnosno brže istrčati kod one prilike u 2. poluvremenu ali nema veze...Ostali su više-manje zakazali, osim Bilbije koji je eto postigao taj zlata vrijedan gol...

O tribini i navijačima nema potrebe puno pričati.Iz godine u godinu se ponavljaju iste situacije.Navijači sa gornje tribine bacaju baklje na obične ljude dolje, ali opet redari i policija ne rade svoj posao.Posjeta je bila dobra, ali opet katastrofalna igra čim se skupi malo više raje...Ideće kolo u Kakanj po pobjedu i novu titulu !

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 04 maj 2016, 23:13

toni1996 je napisao/la:Il ste vi bili loši il Velež dobar? Kontao sam da će te ovo s većom razlikom dobiti. I čestitam na tituli! :clap:
Više to prvo ;)
Hvala! i vama isto sretno u preostale dvije utakmice ;)

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 04 maj 2016, 23:39

Mislim da se vidjelo kad smo dali gol da je jednostavno nestalo zelje i volje da se zabije jos koji i to mi smeta.Ovoj ekipi fali kapiten tipa Maka ili Sunjic koji ce malo podviknut kad vec trener nije taj tip. Kad pogledas opcenito imali smo osim gola jos dvije stative i jos nekoliko sansi ali kao da smo igrali pod rucnom.Vinko poceo sa dva napadaca ali bez Arezine sto je donekle i logicno ali on nam puno znaci u kreaciji.Tomic je defanzivno puno kvalitetniji nego prema naprijed ali sam siguran da ce kad prodje kompletne pripreme bit vazan igrac u prvih 11.

Sto se tice kaveza, kretena itd. dio odgovornosti je i na policiji i zastitarima ali uprava svakog kluba pa i naseg je organizator i ona je najvise odgovorna.Nisu bitne samo ove danasnje barbike nego opcenito gostujuci navijaci.Uprava se uhvati za glavu kad se nesto desi,treba se malo pozabaviti sa tim temeljitije i uraditi sta se moze.Policija je ispraznila kavez nakon incidenta i sprijecila nase da se obracunaju s njima i neka je jer da je doslo do vecih nereda ko zna bi li tekma zavrsila.Jucer je neko fino napisao da ce biti provokacija i da ne nasjedamo ali tesko je gledat kretene kako se kurce izdaleka i to na zenama i djeci.Ponavljam natkriti mrezom kavez i rjesen jedan problem.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 04 maj 2016, 23:42

Ne treba nista natkrivati dok se Velez ne vrati u premijer ligu,ta nitko do sada nije bacao baklje sem njih tako da smo mirni iducih godina!

toni1996
Kontakt:

Post Postao/la toni1996 » 04 maj 2016, 23:51

Je li Red Army imao ikakav pretres pa unili onoliko bengalki? racKu bi u Širokom ono unili mi se sad u kavezu moramo i izuvat a naravno dobiješ gratis ginekološki pregled.

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 04 maj 2016, 23:54

Bola sakriju baklje u bokserice i sta ces im onda!? Ta nece ga zastitar dole pipat tako da je logicno kako su ih unijeli.

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 05 maj 2016, 00:12

Ovaj u izvjescu na BHTV nije ni spomenuo "bakljadu".Da je bilo obrnuto bila bi udarna vijest u Dnevniku a napravila bi se posebna emisija a oglasile bi se i ombdusmen i nevladine organizacije iz sehera.Ali posto su napadnute ustase i njihove zene i djeca onda je to ok.

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 05 maj 2016, 00:15

ALOBOLA je napisao/la:Ovaj u izvjescu na BHTV nije ni spomenuo "bakljadu".Da je bilo obrnuto bila bi udarna vijest u Dnevniku a napravila bi se posebna emisija a oglasile bi se i ombdusmen i nevladine organizacije iz sehera.Ali posto su napadnute ustase i njihove zene i djeca onda je to ok.
Jbg nemamo medije,mozda bude na nasoj tv,i ovaj sportsport ba portal je izvrsno napisao clanak o imcidentu i utakmici opcenito,cak ima i slika sa derbija...e moj kolega vidis da smo svima trn u oku aBd tako cemo da i nastavimo!

1950
Kontakt:

Post Postao/la 1950 » 05 maj 2016, 00:39

Čestitke na 4 tituli veliki pozdrav iz Čitluka, vi i Široki ste ponos Hercegovine ;) A, što se podvelezaca tiče sljdecu sezonu ce ih Brotnjo šamarati :D
HNK HAJDUK SPLIT & HNK BROTNJO ČITLUK

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 05 maj 2016, 01:24

... to su one **** rođenee rođeneeee :opaopa: :opaopa:

SVI U KAKANJ!
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 05 maj 2016, 07:46

Tuzlaci se već počeli uvlačiti Mladosti u :guz: :rol:
Zato svi u Kakanj za veliku podršku našoj ekipi :clap:
Vinko pusti ručnu kočnicu od jučerašnje utakmice,
i idemo po ta tri boda koja bi značila sigurnu titulu
:kralj:
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 05 maj 2016, 08:15

dobro nam dosli u DK. mi smo lijepo docekani u Mostaru u prvoj utakmici cak smo i pive dobili na stadionu...Mladost nece igrati ni za slobodu niti za bilo koga...samo pobjeda za crvenu legiju...

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.