Kontam sa naše dvije pobjede Europa nam može jedino izostat ako Radnik osvoji kup, Sarajevo dobije Slobodu a Sloboda Zrinski a za to su male šanse tako da odlučujemo sami o svojoj sudbiniKingJamesMVP je napisao/la:Dobro je, došli smo na 4.mjesto
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
audere est facere!
Dobro je, izuzetno vazna pobjeda, iako ni ovo danas nije licilo ni nasto ali ajd, tri boda su tu
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Igru brisi, tri boda pisi. K tome i Zeljo izgubio tako da imamo 4. mjesto minimum u svojim rukama
Al moramo se podici, na ovaj nacin kako smo danas igrali tesko cemo i Drinu dobit.
Waga legendo!!!!!
Al moramo se podici, na ovaj nacin kako smo danas igrali tesko cemo i Drinu dobit.
Waga legendo!!!!!
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
Uf ovo su najveca tri boda u sezoni. Iskreno nismo zasluzili pobjedu. U prvom poluvremenu smi visjeli, grijesili, sami gurali borcu loptu u kontru, vrtjeli se oko gola, Soldo cupa sa crte. Ali neka. Neka jednom fortuna bude na nasoj strani. Samo sam skeptican radi igre bio. Ali vise nebi smjelo biti problema. Imamo Drinu kojoj Olimpik uvali 3 gola, pa Radnik koji glavne igrace nece izvesti na Pecaru. Ako o i kiksamo stvarno nismo zasluzili ni Ligu a ne Europu. Hvala Zenici, nisam se nadao njihovoj pobjedi protiv Zelje. Sloboda dobija sljedecu nadam se i mi skacemo na 3. Mjesto. I briga nas za kup. Bravo momci. Tresao sam se do zadnje sekunde.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
-
- Kontakt:

loša igra ali vrlo važna 3 boda,željo me iznenadio mislio sam da će lako... ali još ništa nije gotovo sad se spremit za drinu po nove bobe

Nece Celik ni rodjenu mater pustit na Bilinom, svaka im cast 
Blizu smo, blizu, dakle navijamo za CrvenoCrne iz Tuzle do kraja

Blizu smo, blizu, dakle navijamo za CrvenoCrne iz Tuzle do kraja

HRHB
HRHB
Opet se pokazalo Borac zajedno sa Olimpicom dvije ekipe koje nam nikako ne leže uvijek je gutavo sa njima. Igru briši bodove piši. Musa pamet u glavu digni ove momke sa ovakvom igrom ne mozemo dobiti drinu u gostima.
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 04 maj 2016, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
- Evolve
- Kontakt:
Tresao sam se tri puta vise nakon gola nego prije. Izdrzali fala dragom Bogu. Igra teska, teske noge. Al svima su, sto se vidi po rezultatima. Idemo dalje..
NK Široki Brijeg
Nasim nema druge opcije nego kupit utakmicu u Zvorniku ako oni nisu vec od nekog dobili premije. Sumnjam ja da ce mo mi gore dobit.
šta ćete kupovati.....igrajte 100% i neće bit problema
Još da Sloboda riješi Sarajevo pa da se ne mislimo...
Igrajte 100%? Igrali bi mi s foruma 100% al igracimiki651 je napisao/la:šta ćete kupovati.....igrajte 100% i neće bit problema

Dobro završi ovo danas, igra nikakva, igraju u grču, pod pritiskom, svi nam igrači djeluju uplašeno, sad imamo Drinu, moramo je riješiti, na pošten ili .... drugi način. Danas je odlično bilo vidjeti ono navijanje bez ikakvog vrijeđanja i od nas a i od gostiju (došli u odličnom broju), meni su uvijek bili najdraža navijačka grupa ne Pecari.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Bem mu misa ako nemogu Drinu dobiti koga onda mogu. Olimpik je imao veliki motiv pa ajde koliko toliko mogu i razumjeti, ginuli ljudi. Ali Drina. Bez motiva ikakvog. Bojim se malo stanja njihovog travnjaka jer je najgori u ligi. E jesmo pogresno nasadjeni. Da je bio samo koji bodic-Olimpik, Travnik, Celik. A mogli bi ovi iz Zelje sami sebi zabiti auzogol. Ocekujem kazne za Lendrica, Blagojevica, golmana. A po svemu sudeci idu na vatreno krštenje u istocno Sarajevo. Eh tu ce biti ljudi moji svega i svačega. Realne su nam sad zelje za LED displayima, Jovic......toni1996 je napisao/la:Igrajte 100%? Igrali bi mi s foruma 100% al igracimiki651 je napisao/la:šta ćete kupovati.....igrajte 100% i neće bit problema

Lako bi bilo za Drinu, puno njih će premirati Drinu (imaju zakonsko pravo), zato mi (čitaj: Uprava) trebamo pametno "odigrati" !
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Kakve smo sreće Sarajevo če bit 3. a Radnik uzet kup 

Nemoze Sarajevo biti nikako trece ako mi dobijwmo Drinu. Mogu biti drugi ili cetvrti samo. Ali ne bi bilo idealno kada bi dobili u Tuzli. Ako neriješeno odigraju, mi dobijemo opet sutoni1996 je napisao/la:Kakve smo sreće Sarajevo če bit 3. a Radnik uzet kup

[youtube][/youtube]
Ajayi
Ajayi

HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
Reko vam ja sinoc da ce neko od Sarajlija da kiksa,i daje zeljo najblizi tome,ovde mi neki odrzase predavanje kako ce Celik skinut gace,pa oni da mogu jedni drugim bi oci izvadili,koda pratite ligu od jucer,uglavnom sretnosadje sve u vasim rukama !
- primasquadra
- Kontakt:
Ma u tuzli ce se poklat i bit ce X i siroki je 3. a mi 1. Neka Radnik uzme i kup i vozdra rajvosa.citirajte me 

Trenutno korisnika/ca: Asimdemineri, Bing [Bot], Google [Bot], jurisicduska, mma_hz i 21 gost.