Ne, to si ti probao sa ovom Evropom, i okliznuo se.Tuzlak04 je napisao/la: . . momčino, hoćeš da zaajebavaš . . .
I koja je fora u ovim tackicama?
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Ne, to si ti probao sa ovom Evropom, i okliznuo se.Tuzlak04 je napisao/la: . . momčino, hoćeš da zaajebavaš . . .
Pozicija Zeljeznicara na tabeliRooney88 je napisao/la:Ne, to si ti probao sa ovom Evropom, i okliznuo se.Tuzlak04 je napisao/la: . . momčino, hoćeš da zaajebavaš . . .
I koja je fora u ovim tackicama?
Nisam pristrasan oko ovoga ,ali ovo je bez pretjerivanja za 6 mjeseci zabrane igranja...Convicts1988 je napisao/la:njih 6 oko momka, a ova hinjava fuksica s ledja upucuje udarce
https://media.giphy.com/media/3o6EhMbmk ... /giphy.gif
200 ljudi na Edisa i Elvisa.Convicts1988 je napisao/la:njih 6 oko momka, a ova hinjava fuksica s ledja upucuje udarce
https://media.giphy.com/media/3o6EhMbmk ... /giphy.gif
haha, dobro si, ja i nisam obracao paznju, ali sada kada sam podrobnije procitao post, vidim da je onpinoglavi je napisao/la:Evo nam i Frante

Jesi ga nanjušio..pinoglavi je napisao/la:Evo nam i Frante
pinoglavi je napisao/la:Evo nam i Frante
Tuzlak, po inerciji antifasista onako tuzlanski u ovim mracnim vremenima je uvijek tu i bori se za SloboduChinaglia je napisao/la:haha, dobro si, ja i nisam obracao paznju, ali sada kada sam podrobnije procitao post, vidim da je onpinoglavi je napisao/la:Evo nam i Frante
miran je matori Osim ne brininewborn je napisao/la:Miran pujdo!
Jesi postao newborn kad si postao islamofasista? Priznaj da radis u redakciji saff.banewborn je napisao/la:Miran pujdo!
Izroka ti njih FrantoSloki je napisao/la:Kazao mi jaran Manijak, da je Zeljo carsijski klub te multietican a Hordasi su kao "papci"![]()
Otad se nisam cudio turkofiliji FK Sarajeva, ali zadnjih godina gledam manijacku ljubiislamsku atmosferu i mnogi manijaci drugih konfesija se vise ne osjecaju ugodno stavise osjecaju se izuzetno neugodno u novonastaloj klimi na Grbavici, koja je daleko od evropske a blize bliskoistocnoj Grbavici.
Ljudi poput newborn-a su kontradiktorni. Vole Bosnu, ali pak ne vole Hrvate i Srbe, osim ako ne pricaju ono sto godi vecini u Sarajevu. U protivnom si fasista. Ustvari najbolje bi bilo da su samo Bosnjaci u ovoj zemlji, ostali da budu tu kao ukras zbog multikulture, kao sto je to danas u Sarajevu.
To se takodjer prelijeva i u fudbalske klubove. Mislim da je zrelo vrijeme da islamsko Sarajevo ne bude vise kapitol Bosne, jer ne predstavlja interese svih etnija i konfesija nase drzave kako bih trebao i morao.
Smrt islamofasizmu, Sloboda Tuzla.
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 2 gosta.