Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- DragonGirl
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Ma kakav Lazio, Lazio i Hertha se trenutno ne mogu porediti. Osim toga u Berlinu se itekako lijepo snašao, uklopio, dobro im ide, njemu se tu sviđa i zašto bez potrebe sada to sve remetiti i mijenjati i klub i državu i ligu. Nema od toga vjerovatno ništa.
Vjerovatno nema nista, ali ne bi bilo lose u buducnosti, tamo nekad kad Vedo bude imao 34-35, pa da pred penziju odigra 2-3 sezone za Lazio.DragonGirl je napisao/la:Ma kakav Lazio, Lazio i Hertha se trenutno ne mogu porediti. Osim toga u Berlinu se itekako lijepo snašao, uklopio, dobro im ide, njemu se tu sviđa i zašto bez potrebe sada to sve remetiti i mijenjati i klub i državu i ligu. Nema od toga vjerovatno ništa.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- DragonGirl
- Kontakt:
Meni se ta ideja baš i ne sviđa, niti volim Lazio kao klub a niti talijansku ligu, ali ako mu se bude išlo, neka ide.Pivopija je napisao/la:Vjerovatno nema nista, ali ne bi bilo lose u buducnosti, tamo nekad kad Vedo bude imao 34-35, pa da pred penziju odigra 2-3 sezone za Lazio.DragonGirl je napisao/la:Ma kakav Lazio, Lazio i Hertha se trenutno ne mogu porediti. Osim toga u Berlinu se itekako lijepo snašao, uklopio, dobro im ide, njemu se tu sviđa i zašto bez potrebe sada to sve remetiti i mijenjati i klub i državu i ligu. Nema od toga vjerovatno ništa.
- Goalgetter
- Kontakt:
E moj Vedo da si poslusao strucnjake, i prekinuo karijeru sa 30 godina.... 
Vedo vise nije u modi, sad Dzeku savjetuju da se ostavi lopte.Goalgetter je napisao/la:E moj Vedo da si poslusao strucnjake, i prekinuo karijeru sa 30 godina....
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Najjači su bili manijaci i Paja kad su Hodzica gurali ispred Vede 
-
bhfanatic14
- Kontakt:
jasmin10 je napisao/la:Najjači su bili manijaci i Paja kad su Hodzica gurali ispred Vede
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Jos nas (me) pravili budalama...
Zato bi moderatori trebalo da banuju takve likove i neznalice koje misle da sve znaju na jedno godinu dana kako nas ne bi vise zamarali svojim glupim i neutemeljenim komentarima, tvrdnjama.
Da imaju imalo skrupula sami bi digli prste s tastature
Zato bi moderatori trebalo da banuju takve likove i neznalice koje misle da sve znaju na jedno godinu dana kako nas ne bi vise zamarali svojim glupim i neutemeljenim komentarima, tvrdnjama.
Da imaju imalo skrupula sami bi digli prste s tastature
- DragonGirl
- Kontakt:
Ma polahko, čim se desi da Vedad napravi kakvu grešku, ili mu opadne forma, vrlo brzo bi oni mogli ponovo početi svraćati ovdje i iznositi svoje: "Ara je bolji. Zašto? Zato što ja tako kažem." tvrdnje. 
Pajin argument je bio to da je Hodzic zabio u LP a Vedo nije 
Zna li neko zašto ga nema u rosteru, nisam upratio? 
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
HankMoody je napisao/la:Nema ni Vede u protokolu.
Nakupio zutih.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Od trećeg do petog mjesta. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Čitam da je u Top20 najkorisnijih igrača ove sezone u Bl, penzioner rekoše. 
To mogu samo reci oni koji ne prate BLSheyi je napisao/la:Čitam da je u Top20 najkorisnijih igrača ove sezone u Bl, penzioner rekoše.
Nisam znao da je i on politički aktivan...
Jeste, imao je na stolu ponudu SNSD-a, ali je izabrao ovu drugu, valjda zato što su mu ovi tvoji ubili dedu, protjerali njega i njegovu porodicu, a on je zamalo izbjegao Sušicu. Za one koji ne znaju, Sušica je moderna verzija Aušvica.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
zasto Vedo nije dobio poziv, promaklo mi je to
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Catalunya1, Futbol, Google Adsense [Bot], Kenozoik, lol89, meecko, MiranGlasnic, Proximic, Riziko, Trifunov, tuzlanskinacin i 87 gostiju.