Duhovitosamirr je napisao/la:Samo miran budi nista mi ne treba..
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Transfer iz celika u kpd zenica. Tko zna na sta je ovaj majmun sve spremanEvolution87 je napisao/la:
jedan je Feno!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Opasan si po okolinu.Miran budi.Muerte je napisao/la:Duhovitosamirr je napisao/la:Samo miran budi nista mi ne treba..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Sta ima ujko?Rigoletto je napisao/la:Transfer iz celika u kpd zenica. Tko zna na sta je ovaj majmun sve spremanEvolution87 je napisao/la:
jedan je Feno!
Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!
Ovog treba upariti sa Kalasijem na desnu stranu, ima da se raznesu.Rigoletto je napisao/la:Transfer iz celika u kpd zenica. Tko zna na sta je ovaj majmun sve spremanEvolution87 je napisao/la:
jedan je Feno!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Ubitacan je.
sto danas niko iz fk zeljkan nije dosao na pressicu?

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Pristavi im ga selefija. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Još nam Fatihu prouči.High je napisao/la:Pristavi im ga selefija.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Jesi li maznuo koju zeničku stolicu?PipiDugaCarapa je napisao/la:Još nam Fatihu prouči.High je napisao/la:Pristavi im ga selefija.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
S bismiletom da ti odgovorim "slazem se 100%"Rigoletto je napisao/la:Transfer iz celika u kpd zenica. Tko zna na sta je ovaj majmun sve spremanEvolution87 je napisao/la:
jedan je Feno!
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta tu propovjedas bgt pa vasi navijaci su djetetu koje skuplja lopte saku odvalili.ultra gitano je napisao/la:vnago podveleška, druga liga gamad jedna
brđani
Jes iz Gacka ga u ruhu donjeli.X31987 je napisao/la:ultra gitano je napisao/la:vnago podveleška, druga liga gamad jedna
brđani
njihov stadion, mogu da rade sta hoce
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Trafiku su obećali, trafika ima da bude.High je napisao/la:Jesi li maznuo koju zeničku stolicu?PipiDugaCarapa je napisao/la:Još nam Fatihu prouči.High je napisao/la:Pristavi im ga selefija.Spremaš li se za ZG na Grbavici? Meni je najviše hator zbog trafike.
Već sam kupio kartu, nadam se da ću se ubrzo i odlučiti za koga navijam jer će to biti jedina manifestacija koju ću ispratiti preko ljeta.
A na zapadu nije bilo vasih navijaca ? Hoces da ti tacno imanujem momke a ti im se javi i pitaj jel tako.Ako ja slazem stavljam grb zelje na avatar 10 godina... Jel moze ?cikazubo je napisao/la: Kakve batine kad smo odma ispraceni iz cernobilja maricama, koga ti lazes druze, kao drugo desetak maloumnika je na sav glas izgovaralo "javi se" na nase skandiranje rahmetli bratu, hordama ste isto uradili prosle godine kad ste imedjuostalog i onom ikandeu nesto dobacivali rasisticki..
Isto tako i prije utakmice...
A to za Vedrana ? Jesil ti cuo ? Jesil bio tu ? Mani price rekla kazala...
!
e čuj delegata on im šatro i imena zna

SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Jesam ja za Anera prije godinu-dvije.bambus je napisao/la:A na zapadu nije bilo vasih navijaca ? Hoces da ti tacno imanujem momke a ti im se javi i pitaj jel tako.Ako ja slazem stavljam grb zelje na avatar 10 godina... Jel moze ?cikazubo je napisao/la: Kakve batine kad smo odma ispraceni iz cernobilja maricama, koga ti lazes druze, kao drugo desetak maloumnika je na sav glas izgovaralo "javi se" na nase skandiranje rahmetli bratu, hordama ste isto uradili prosle godine kad ste imedjuostalog i onom ikandeu nesto dobacivali rasisticki..![]()
![]()
Isto tako i prije utakmice...
A to za Vedrana ? Jesil ti cuo ? Jesil bio tu ? Mani price rekla kazala...
Javi kako će vam biti. Mahat ćemo vam iz EL.PipiDugaCarapa je napisao/la: Trafiku su obećali, trafika ima da bude.![]()
Već sam kupio kartu, nadam se da ću se ubrzo i odlučiti za koga navijam jer će to biti jedina manifestacija koju ću ispratiti preko ljeta.
Kako Sidran rece Kusti, mahni mojimHigh je napisao/la:Javi kako će vam biti. Mahat ćemo vam iz EL.PipiDugaCarapa je napisao/la: Trafiku su obećali, trafika ima da bude.![]()
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
MuhamedTM je napisao/la:Kako Sidran rece Kusti, mahni mojimHigh je napisao/la:Javi kako će vam biti. Mahat ćemo vam iz EL.PipiDugaCarapa je napisao/la: Trafiku su obećali, trafika ima da bude.![]()
Muhoglou, šta bi danas? Čemu sovanje?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.