Btw, jel neko primjetio da je Ramos igrao rukom kod onog istrčavanja Navasa ?
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo

Evo sve mi nešto zapuca ku.rac što mi ti ovo reče.Antipatican je napisao/la:Nisi ti rodjen za kvalitetno podjebavanje..okani se toga , najozbilnije ti kazem da ne znas..PipiDugaCarapa je napisao/la:Svaka čast Real Madridu, kao najbolja ekipa koja inače igra najljepši fudbal zasluzili su da budu u finalu.
City bi igrao da je mogao, ali igrači Reala su toliko nevjerovatni da nisu ništa mogli. Nisu imali sreće, jer da su dobili Barcu glat bi prošli u finale, ovako...
Real glatko u finalu podize klempu![]()
anonymousHD je napisao/la:Kuda se ide za Milan, katalonci?

Pa mi smo se dovoljnoiNFY je napisao/la:Ja ne znam kako imaju obraza ovi "ventilatori" uefalone da se jave, kad se sjetim kako su celzi izbacili ono dok je jos drogba igrao **** vas grob i oni nesta zasluzili pa sad trenutno kako su 4 penala dobili i crveni i ofsajd oj oni imaju obraza napisat nesta
Kajzer10 je napisao/la:Sjetite se Reala u decembru. Anarhija u klubu, Benitez ne zna sta radi, vecina igra u qrcu od forme. Maj, ljudi u finalu.
Zidane mozda nije neki velemajstor u taktici ali je uveo neki red, donio lijepu atmosferu i Real je preporodjen. Dobro, imali su i srece kod izvlacenja ali ne mijenja cinjenicu da ljudi izgledaju pet puta bolje nego u pomenuto vrijeme.
Ne prosipaj se..prosle sezone olimoiacos i leverkusen..evo sezone bayern i benfica su pobjedili atletiko.Clutch je napisao/la:Jedini tim koji je pobjedio Atletico Madrid u zadnje 3 godine u Evropi jeste Real Madrid. I to 2x.
U tom periodu Atletico je rusio Chelsea, Barcelonu (2x), Bayern. Enough said?
Kompleksi manjeg kluba ce tu uvijek biti prisutni. Mi smo prizeljkivali Atletico u finalu.![]()
Real je veceras razbio City ali je falilo gola. Izostanak Benzeme i Ronaldo poluspreman je ucinilo da ovih 1-0 bude konacan rezultat (iako je i ovako vrlo lako moglo biti 2-3 gola u mrezi Citya).
Real ce u finalu biti zdrav, kompletan i spreman da odvali novu vječnu šamarčinu manjem madridskom klubu.
Kakva sezona!
Kakva? Sreca ili nesto drugo u zrebu..Clutch je napisao/la:Jedini tim koji je pobjedio Atletico Madrid u zadnje 3 godine u Evropi jeste Real Madrid. I to 2x.
U tom periodu Atletico je rusio Chelsea, Barcelonu (2x), Bayern. Enough said?
Kompleksi manjeg kluba ce tu uvijek biti prisutni. Mi smo prizeljkivali Atletico u finalu.![]()
Real je veceras razbio City ali je falilo gola. Izostanak Benzeme i Ronaldo poluspreman je ucinilo da ovih 1-0 bude konacan rezultat (iako je i ovako vrlo lako moglo biti 2-3 gola u mrezi Citya).
Real ce u finalu biti zdrav, kompletan i spreman da odvali novu vječnu šamarčinu manjem madridskom klubu.
Kakva sezona!
A ko je kumovao njihovom golu? Ljudi ubacili najveci krompir u historiji finala LP, i nista vise nisu uradili za 120 minuta te utakmice.hule_barca je napisao/la:Čast Madridu, ali uvjeren sam da će Atleti uzeti, ne zbog rivalstva Barca i Madrida, jednostavno ljudima se mora vratiti za 2014. godinu i primanje gola u sudijskoj nadoknadi i povrede Juanfrana koja je direktno kumovala drugom golu Madrida, a s druge strane, ovako lagan put do finala ne pamtim da je neko imao, sve neki pokušaji od ekipa su ih zapali bez potcjenjivanja protivnika koji su izašli na megdan Madridu. Ovako sam isto govorio i 2012. za Chelsea da će uzeti klempu, sve se vratilo što im se nabralo prethodnih sezona, a ove će Atletiu. Sudbina je čudo, živi bili pa vidjeli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.