PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Sta kazu kone, "Ukrali smo vam Zahirovica"
E vala neka ste 
Vedran,Mirza pa sad Aner..Sljedeci ce se Muki javit i reci Dzilda.PipiDugaCarapa je napisao/la: Jesam ja za Anera prije godinu-dvije.
to meni nesto ?newborn je napisao/la:e čuj delegata on im šatro i imena zna![]()
!
jok dedi mom, ne ofiraj se tu majke ti, ti znaš kako se ko zove
garant ih legitimiso po tribini 
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Asistira Zahirovic samo zaboravio da za zelju igra

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
@High sta ja znam kajem se sto sam ziv, planem ko koktel. Moj komentar je bio za stoku s zapada.
@bambus 2+2÷2=? Skontao?
Jel to barem 45% da cu ja nesto napisati sto nije?
@bambus 2+2÷2=? Skontao?
Jel to barem 45% da cu ja nesto napisati sto nije?
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
[youtube][/youtube]bambus je napisao/la:Vedran,Mirza pa sad Aner..Sljedeci ce se Muki javit i reci Dzilda.PipiDugaCarapa je napisao/la: Jesam ja za Anera prije godinu-dvije.
to meni nesto ?newborn je napisao/la:e čuj delegata on im šatro i imena zna![]()
8:43
Lazem li?
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
cernobilj.PipiDugaCarapa je napisao/la:[youtube][/youtube]bambus je napisao/la:Vedran,Mirza pa sad Aner..Sljedeci ce se Muki javit i reci Dzilda.PipiDugaCarapa je napisao/la: Jesam ja za Anera prije godinu-dvije.
8:43
Lazem li?
Cega sam se sve naslusao danas, mene stid
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
jos da nam ukradu sevku i krampara pa da zajedno slavimoMemara je napisao/la:Sta kazu kone, "Ukrali smo vam Zahirovica"E vala neka ste
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Dobio si privatnu poruku,pa provjeri..Do tad lijepi moj uzivaaaaaaaaajnewborn je napisao/la:jok dedi mom, ne ofiraj se tu majke ti, ti znaš kako se ko zovegarant ih legitimiso po tribini
@pipidugacarapa
a mozda je nesto drugo u pitanju ?
!
Što lažeš. Udavi se futavac u svojim lažimabambus je napisao/la:Dobio si privatnu poruku,pa provjeri..Do tad lijepi moj uzivaaaaaaaaajnewborn je napisao/la:jok dedi mom, ne ofiraj se tu majke ti, ti znaš kako se ko zovegarant ih legitimiso po tribini
![]()
![]()
@pipidugacarapa
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Je li danas bilo nešto drugo u pitanju, od strane pojedinaca?bambus je napisao/la:Dobio si privatnu poruku,pa provjeri..Do tad lijepi moj uzivaaaaaaaaajnewborn je napisao/la:jok dedi mom, ne ofiraj se tu majke ti, ti znaš kako se ko zovegarant ih legitimiso po tribini
![]()
![]()
@pipidugacarapa
bambus uzimo podatke prije samaranja

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Postedio sam danas kone prcanja, vidim bilo je usijanih glava, pa da ne pogorsavam. Pozdrav samo za mog druga @Ajzea, sa pjesmom njegove omiljene Rade, heeej momci u plavom imam losu vijest, u evropu idu 4, a ne prvih 6! 
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 04 maj 2016, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Gdje su selami za glišizirane ljude?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sudit cu vam naredno kolo kad mi istekne kazna od 8 utakmica za koju sam odradio 2 utakmicemiden je napisao/la:
Dadu na ljeto dovesti da nam pjeva na evropskim tekmama!High je napisao/la:Gdje su selami za glišizirane ljude?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Igrači su nam zajebaniji od Radovca, čitav stadion zajmiše.joker90 je napisao/la:Postedio sam danas kone prcanja, vidim bilo je usijanih glava, pa da ne pogorsavam. Pozdrav samo za mog druga @Ajzea, sa pjesmom njegove omiljene Rade, heeej momci u plavom imam losu vijest, u evropu idu 4, a ne prvih 6!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.