Bukvalac, zamisli umjesto 'pobjedio' da pise 'eliminisao'. Onda ce ti biti malo jasnije.JuventinoVero je napisao/la:Ne prosipaj se..prosle sezone barsa..evo sezone bayern,barsa i benfica su pobjedili atletiko.Clutch je napisao/la:Jedini tim koji je pobjedio Atletico Madrid u zadnje 3 godine u Evropi jeste Real Madrid. I to 2x.
U tom periodu Atletico je rusio Chelsea, Barcelonu (2x), Bayern. Enough said?
Kompleksi manjeg kluba ce tu uvijek biti prisutni. Mi smo prizeljkivali Atletico u finalu.![]()
Real je veceras razbio City ali je falilo gola. Izostanak Benzeme i Ronaldo poluspreman je ucinilo da ovih 1-0 bude konacan rezultat (iako je i ovako vrlo lako moglo biti 2-3 gola u mrezi Citya).
Real ce u finalu biti zdrav, kompletan i spreman da odvali novu vječnu šamarčinu manjem madridskom klubu.
Kakva sezona!
Sent from my Nokia 3310
Champions League 2015/16
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: RE: Re: Champions League 2015/16
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Re: Champions League 2015/16
Sudija je bio **** nije svirao ni penal za real u prvom pol kad je Jese ubacivao.Rajaz je napisao/la:Pa mi smo se dovoljnoiNFY je napisao/la:Ja ne znam kako imaju obraza ovi "ventilatori" uefalone da se jave, kad se sjetim kako su celzi izbacili ono dok je jos drogba igrao **** vas grob i oni nesta zasluzili pa sad trenutno kako su 4 penala dobili i crveni i ofsajd oj oni imaju obraza napisat nesta![]()
Sada je red na vas.
Žuti Ramosu nakon šamara Agueru ?
Crveni Vasquezu nakon starta nad Sterlingom ?
Ruka Ramosa nakon Navasovog istrčavanja ?
Ofsajd ?
Mnogo toga ćete morati objasniti mladi gospodine :kava
a unosenje i provociranje krossa od fernandinja i to bi bio drugi zuti maaah...
Veceras najzanimljiviji detalj utakmice je bio kad je Adis Hadzic kihnuo a Vugda rekao: "Na zdravlje"

27.10.2020
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Eliminisati i pobijediti nije isto..bayern je sinoc pobijedio ali je eliminisan.
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT

Laku noc.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Hvala što si potvrdio moje sumnje.iNFY je napisao/la:Sudija je bio **** nije svirao ni penal za real u prvom pol kad je Jese ubacivao.Rajaz je napisao/la:Pa mi smo se dovoljnoiNFY je napisao/la:Ja ne znam kako imaju obraza ovi "ventilatori" uefalone da se jave, kad se sjetim kako su celzi izbacili ono dok je jos drogba igrao **** vas grob i oni nesta zasluzili pa sad trenutno kako su 4 penala dobili i crveni i ofsajd oj oni imaju obraza napisat nesta![]()
Sada je red na vas.
Žuti Ramosu nakon šamara Agueru ?
Crveni Vasquezu nakon starta nad Sterlingom ?
Ruka Ramosa nakon Navasovog istrčavanja ?
Ofsajd ?
Mnogo toga ćete morati objasniti mladi gospodine :kava
a unosenje i provociranje krossa od fernandinja i to bi bio drugi zuti maaah...
City je pokraden !
Tačno je da je bila ruka i nakon ubacivanja Jesea.

90.minut penal za city
da je ovo barci se slucajno desilo znamo sta bi se pisalo na 50+ strana o uefi bogu ocu
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Hahahahahahahaa idi spavajbarca_87 je napisao/la:
90.minut penal za city
da je ovo barci se slucajno desilo znamo sta bi se pisalo na 50+ strana o uefi bogu ocu![]()
![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ni Real ni City nisu nesto pokazali. Real nesto bolji zbog domaceg terena ali ipak su do kraja morali strepiti, evo vidimo i da su englezi zakinuti za penal u zadnjim minutama...
Kme kme,Madrud je u finalu ostali psst,ali su svoju sansu....
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Valjalo bi do Madrida 28. Festa zagarantovana, a spanjolke vole popit'. 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Eto vam Španjolski trg u Mostaru, šta će vam MadridSlevinKelevra je napisao/la:Valjalo bi do Madrida 28. Festa zagarantovana, a spanjolke vole popit'.
Mostarke su svakako ljepše, a nije da ne vole popit
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Zakinut je i real al to niko ne gleda ja ne mogu da vjerujem :Scalcio je napisao/la:Ni Real ni City nisu nesto pokazali. Real nesto bolji zbog domaceg terena ali ipak su do kraja morali strepiti, evo vidimo i da su englezi zakinuti za penal u zadnjim minutama...
Ima li neko da postavi sliku kako stoje ruke nekom igracu kada ga je pogodio jese prilikom ubacaja?
Ne znam šta je trebalo, možda i nisu mogli više dati na terenu - ali brate i KDB je veceras bio krizajasmin10 je napisao/la:Yaya je slab već neko vrijeme ali šta je trebao ostaviti najboljeg igrača De Bruynea na klupi ?let3 je napisao/la:City je jedna bezmuda ekipa skupa 500 miliona. Bog me ubio ako Wolfsburg (3 puta jeftinija ekipa od naftaša) nije pružila više otpora Realu.
Sterlingni nabaciti loptu decko ne zna. Yaya prošetao malo u polufinalu LP
Pellegrini sa dva igraca maje (Yaya i KDB) zapoceo ovako bitnu utakmicu
![]()
Perezovi podanici uz neviđenu sadaku pri žrijebanju do finala. Bili su bolji od Citya, trebali su pobjediti i u prvoj utakmci ali neandertalac Pepe ne zna zabiti zicer. Vecreas su bili bolji od Šeikovih placenika, imali svoje šanse, precku Baletana, napadali kao da oni gube a ne City.
Dakle, opet špansko finale....ovaj put ocekujem da Cholovi indijanci isprebijaju šminkere i podignu klempu.
ni mrtvi city nisu mogli rijesit bez pomoci sudijeemir18 je napisao/la:Kme kme,Madrud je u finalu ostali psst,ali su svoju sansu....
dominacija samo takva
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Kao i uvijek, bićemo pošteni do kraja.iNFY je napisao/la:Zakinut je i real al to niko ne gleda ja ne mogu da vjerujem :Scalcio je napisao/la:Ni Real ni City nisu nesto pokazali. Real nesto bolji zbog domaceg terena ali ipak su do kraja morali strepiti, evo vidimo i da su englezi zakinuti za penal u zadnjim minutama...
Ima li neko da postavi sliku kako stoje ruke nekom igracu kada ga je pogodio jese prilikom ubacaja?

DakleM, 4 > 1 u greškama za bijele.
Plavi pokradeni, UEFAdrid !
I to 5 metara od prljavog slovenca koji gleda u ovu ocitu penalcinu i odmahuje rukom u stilu Ovreba
Srecu treba i zasluziti.Andrej je napisao/la:Kakva? Sreca ili nesto drugo u zrebu..Clutch je napisao/la:Jedini tim koji je pobjedio Atletico Madrid u zadnje 3 godine u Evropi jeste Real Madrid. I to 2x.
U tom periodu Atletico je rusio Chelsea, Barcelonu (2x), Bayern. Enough said?
Kompleksi manjeg kluba ce tu uvijek biti prisutni. Mi smo prizeljkivali Atletico u finalu.![]()
Real je veceras razbio City ali je falilo gola. Izostanak Benzeme i Ronaldo poluspreman je ucinilo da ovih 1-0 bude konacan rezultat (iako je i ovako vrlo lako moglo biti 2-3 gola u mrezi Citya).
Real ce u finalu biti zdrav, kompletan i spreman da odvali novu vječnu šamarčinu manjem madridskom klubu.
Kakva sezona!
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
jesmo ovo počeli kmečati
kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
ovako blizu napucana lopta se samo u Primeri svira kao penal 

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.