Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ovo je bruka.High je napisao/la:Žao mi je Sablje.
evo ga Sarajlija pravi izvrce cinjeniceMuhamedTM je napisao/la:Odgovor nije tacan. Kao prvo cije vase? Rinuka pitar kontasfukaratz je napisao/la:nije tako bilo, vase dede Njemci qarali danonocno i redovno u paksu (rijedje u stau) promjenili im PH u organizmu da su im i sise pocele rasti, i onda uleti 16 muslimanska brigadaMuhamedTM je napisao/la:Franto ima slican stil pisanja kao jedan dobro poznati forumas.
**** ga rahljava nikad da dovrsi pricu iz 1945 kad mu je dedo ili đed branio Sarajevo pa popusio @Rinukinom dedi I podigo mu gace.
Jel prizno baki da je gej ili ne, svi na temi prepucavanja cekamo taj odgovor.
Sloki, floki, roki i smoki.Frantin djed na celu kolone odma navuce dimije tvom dedi i vrati mu obraz, od pinoglavog djed mu dade vode da paksu opere a moj djed mu posjeti zenu i njoj takodjer vrati zelju za zivotom
pa recite da vam Tuzlaci nisu valjali
![]()
Kao drugo nije mom dedi nego Rinukinom ok.
Trece Njemce je guzio Josip Broz Tito a ne frantin dedo.
Pod 4 jel on prizno da je gej baki frantinoj? Ako je, onda se franto bacio na dedu!
Tuzlaci nam nisu valjali ali Tuzlanke jesu
newborn je napisao/la:Fašista mi govori da se "skinem sa fašizma". Pa jel' ti mene zajjebavaš tuzlak majke ti? Ne moraš odgovarati na ovo pitanje, jer je čisto retoričko. Ako će ti biti lakše, pojeo si vnogo, sam se hvališ da si nadmoćan, a u stvari situacija je dosta drugačija.
Živ bio Franto i izađi malo vani, komunizam i socijalizam su davno prošli.
Dobit ce naknadno kaznu svakako.vivaILchelik je napisao/la:U zvaničnom zapisniku navedeno je kako je Kjosevskog pljunuo radnik. "Nakon završetka utakmice a u terenu za igru, radnik na održavanju terena je pljunuo vratara gostujuće ekipe nakon čega ga je vratar Kjosevski udario zatvorenom šalom u lice. Sudija Čujić nije bio mogućnosti vrataru Kjosevskom izreći disciplinsku mjeru (crveni karton) jer bi to izazvalo velike probleme sa igralima i navijačima gostujuće ekipe, koji su bili u neposrednoj blizini".
Je l' me neko zajebaje?
samocelik je napisao/la:Kako je lijepo čuti trenera koji zna pričati. Mislim na ovoga trenera Sarajeva, konačno prava gradska raja. Gledaj sad kad naš Bega počne trzat glavom![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.