HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Ovaj u izvjescu na BHTV nije ni spomenuo "bakljadu".Da je bilo obrnuto bila bi udarna vijest u Dnevniku a napravila bi se posebna emisija a oglasile bi se i ombdusmen i nevladine organizacije iz sehera.Ali posto su napadnute ustase i njihove zene i djeca onda je to ok.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
- hskzmostar
- Kontakt:
Jbg nemamo medije,mozda bude na nasoj tv,i ovaj sportsport ba portal je izvrsno napisao clanak o imcidentu i utakmici opcenito,cak ima i slika sa derbija...e moj kolega vidis da smo svima trn u oku aBd tako cemo da i nastavimo!ALOBOLA je napisao/la:Ovaj u izvjescu na BHTV nije ni spomenuo "bakljadu".Da je bilo obrnuto bila bi udarna vijest u Dnevniku a napravila bi se posebna emisija a oglasile bi se i ombdusmen i nevladine organizacije iz sehera.Ali posto su napadnute ustase i njihove zene i djeca onda je to ok.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Čestitke na 4 tituli veliki pozdrav iz Čitluka, vi i Široki ste ponos Hercegovine
A, što se podvelezaca tiče sljdecu sezonu ce ih Brotnjo šamarati 
HNK HAJDUK SPLIT & HNK BROTNJO ČITLUK
... to su one **** rođenee rođeneeee
SVI U KAKANJ!
SVI U KAKANJ!
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Tuzlaci se već počeli uvlačiti Mladosti u
Zato svi u Kakanj za veliku podršku našoj ekipi
Vinko pusti ručnu kočnicu od jučerašnje utakmice,
i idemo po ta tri boda koja bi značila sigurnu titulu

Zato svi u Kakanj za veliku podršku našoj ekipi
Vinko pusti ručnu kočnicu od jučerašnje utakmice,
i idemo po ta tri boda koja bi značila sigurnu titulu
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
dobro nam dosli u DK. mi smo lijepo docekani u Mostaru u prvoj utakmici cak smo i pive dobili na stadionu...Mladost nece igrati ni za slobodu niti za bilo koga...samo pobjeda za crvenu legiju...
Jucer gutava utakmice,oni vise motivisani,ginuli da sto manje izgube,nasi se setali terenom.Dobra atmosfera oko 6000 ljudi,radni dan,prijetili oblaci cjel dan,ja zadovoljan.
A RAspalim **** jedina satisfakcija i jedino sto mogu uradit da bi se istaknuli u svom raspadajucem stanju(dobili 250 ulaznica,doslo ih 150) jest ovo sto su napravili.Al neka poklopit ce se ista cesta isti dan.
PRVACI 19Z05
A RAspalim **** jedina satisfakcija i jedino sto mogu uradit da bi se istaknuli u svom raspadajucem stanju(dobili 250 ulaznica,doslo ih 150) jest ovo sto su napravili.Al neka poklopit ce se ista cesta isti dan.
PRVACI 19Z05
Nismo nešto jučer odigrali, očekivo sam puno uvjerljiviju pobjedu. Uvijek igramo u grču kad je neka bitnija utakmica, neki derbi. Nema veze pobjeda je tu, idemo dalje. Treba pobijedit Mladost i riješit sve prije zadnjeg kola. Oni su osigurali ostanak tako da neće biti toliko nabrijani. Vidim Zakarić ima kartone, eto šanse da Filipović konačno bljesne i riješi utakmicu i prvenstvo.. btw. podvelešci se jučer pokazali, uvijek ih je krasilo srce junačko..
Zadnja izmjena: mara1905, dana/u 05 maj 2016, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.
HŠKZ!
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Zadovoljan pobjedom , ali zalaganje katastrofa . S obzirom na kretanje rezultata nadao sam se da bi nas travnik mogao pogurati bar remijem , nema veze . doboj kakanj ce pasti za festu u subotu 
-
ultra gitano
Pobjeda je pobjeda samo naprijed gledat i po četvrti naslov u Kakanj

Cestitam na Tituli potpuno zasluzeno (Y) prvo opalit Mladosti šamar 0-4 do 20-te minute a onda i Slobodi dat 2 cisto onako sa pola snage
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Hvala majstore, svaka ti je ko iz Biblijebojler je napisao/la:Cestitam na Tituli potpuno zasluzeno (Y) prvo opalit Mladosti šamar 0-4 do 20-te minute a onda i Slobodi dat 2 cisto onako sa pola snage
ZrinjskiMostar je napisao/la:Hvala majstore, svaka ti je ko iz Biblijebojler je napisao/la:Cestitam na Tituli potpuno zasluzeno (Y) prvo opalit Mladosti šamar 0-4 do 20-te minute a onda i Slobodi dat 2 cisto onako sa pola snage

Nego bil' vi nas malo premirali za pobjedu u Tuzli ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Nije valjda zafalilo keša Amidži pa dodatne premije trebaju ?Besic je napisao/la:Nego bil' vi nas malo premirali za pobjedu u Tuzli ?ZrinjskiMostar je napisao/la:Hvala majstore, svaka ti je ko iz Biblijebojler je napisao/la:Cestitam na Tituli potpuno zasluzeno (Y) prvo opalit Mladosti šamar 0-4 do 20-te minute a onda i Slobodi dat 2 cisto onako sa pola snage
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Bola, premirali smo Drinu pa što nebo i vas " Dogovoriti će mo se na prelaznom roku imamo mi još Denija" ne brini! 
Zadnja izmjena: ZrinjskiMostar, dana/u 05 maj 2016, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.
To je više sa psihološke strane , rečemo kad bi Deni čuo da dolaze premije od bivšeg mu kluba možda bi nekim čudom i zabio gol .
, a vratili bi mi sve pare ako dobijete u zadnjem kolu .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
No sikiriki, jucer smo se odmarali protiv "ugašenih" šetali po terenu sa jedno 50% snage igrali a protiv "evropske slobode" orgije ima da budu.
Cijela utakmica. Nije da se ima šta posebno vidjeti al eto nek se nađe...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
PiazzaGrande
Legendo, ako dobijete u Tuzli kupićemo od vas Ševku Okića, gdje ćeš veće premije....Besic je napisao/la:ZrinjskiMostar je napisao/la:Hvala majstore, svaka ti je ko iz Biblijebojler je napisao/la:Cestitam na Tituli potpuno zasluzeno (Y) prvo opalit Mladosti šamar 0-4 do 20-te minute a onda i Slobodi dat 2 cisto onako sa pola snage
Nego bil' vi nas malo premirali za pobjedu u Tuzli ?
p.s. Čujem da bi Obradović iz Radnika trebao preći kod vas, ima li istine u tome...odličan špic...
Volim te bola'!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.