Operisan je u Torinu, čisto sumnjam da će igrati kod nas sljedeće godine, previše igrača imamo, a on mora još pure jesti i kaliti se.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Neće imati problema da se uklopi u kliniku Fornaca.
Operisan je u Torinu, čisto sumnjam da će igrati kod nas sljedeće godine, previše igrača imamo, a on mora još pure jesti i kaliti se.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Drago mi je sto je Atletico prosao u finale zbog Vidala jer kad je presao u Bayern rekao je da moze osvojiti LP sa njima 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Monchengladbach je ključ, ekipe koje su ih pobjedile u našoj grupi igraju polufinala, naravno jedni u LP (Man.City) a drugi u EL (Sevilla). A Juve je igrao obje nerješeno sa njima 0:0 i 1:1. Zanimljiva činjenica je da ih nije pobjedio ove sezone ni Bayern koji je sinoć ispao iz LP, 3:1 i 1:1 su bili rezultati.dinoo je napisao/la:Mislio sam da sam prebolio ligu s.,ali sipak...gledam sad sta bayern radi ovom atleticu,i kad se sjetim sta smo mi njima radili u ovom prvom poluvremenu:((((
Forza Juve
Dino brate nema šta da te muči, odigrali smo dvije fantastične tekme protiv Bayerna, oba puta pobjedili City-a, prošle godine igrali finale, 5 uzastopni skudeto, igramo finale kupa protiv Milana, Juve se vratio.
Gledajući ovaj video što postavi Pogba i meni je malo falilo suza da kane kad i Nedvedu.
Kakva utakmica sto mu gromova !
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Re: RE: Re: Juventus FC
Bio sam tad klinac ali se dobro sjecam svake utakmice te sezone..ramiral je napisao/la:Gledajući ovaj video što postavi Pogba i meni je malo falilo suza da kane kad i Nedvedu.
Bice jos finala druze ramiral..a i titula [emoji2]
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
- IlCapitano
- Kontakt:

Ne izgleda uopšte loše. Kad se doda još Scudetto i 'meta' aBd bit će još bolje.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Marotta veli da će se u naredne 3 sedmice odlučiti Alvarova budućnost, spremni su ponuditi nekih desetak miliona ili više da se klauzula ukloni.
Što se tiče odbrane, naslutio je da želi da to bude Italijan. Ne vidim baš takve vrijedne pomena trenutno.
Pričao je o Gomesu i Bernardu Silvi, nema nekih novosti, prvog sigurno želimo, s drugim do sada nismo pričali.
Što se tiče odbrane, naslutio je da želi da to bude Italijan. Ne vidim baš takve vrijedne pomena trenutno.
Pričao je o Gomesu i Bernardu Silvi, nema nekih novosti, prvog sigurno želimo, s drugim do sada nismo pričali.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Cestitke
Poborsky uno di noi.
Poborsky uno di noi.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- L'Avvocato
- Kontakt:
Hvala svima na čestitkama
Buon 5 maggio amici
Buon 5 maggio amici
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
5 maj I cimer Baja se morao obrijati na celavicu

Sta ovi na sportske.net bulazne o Maticu kao gotova stvar.
Sta ovi na sportske.net bulazne o Maticu kao gotova stvar.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- IlCapitano
- Kontakt:
Khedira out i kup mu je upitan.
Taj covjek je jednostavno rovit,i ne moze se racunati na njega ozbiljno.
Znaci shopping u veznom redu je pioritet prioriteta.
Forza Juve
Taj covjek je jednostavno rovit,i ne moze se racunati na njega ozbiljno.
Znaci shopping u veznom redu je pioritet prioriteta.
Forza Juve
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma u zadnju liniju De Siljo ili Abate ako prelazimo na 4 nazad, ili Ivanovic kao 5. stoper i backup za Listajnera ako cemo kombinovati sa 3-5-2..ne treba tu puno trositi
prioritet su najmanje jedan, pozeljno dva kvalitetna veznjaka i igraci orjentisani prema naprijed, a zatim i napadac zavisno od situacije sa Moratom
prioritet su najmanje jedan, pozeljno dva kvalitetna veznjaka i igraci orjentisani prema naprijed, a zatim i napadac zavisno od situacije sa Moratom
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- IlCapitano
- Kontakt:
- IlPrincipino
- Kontakt:
E ovo me već počinje nervirati pravoGdS: Khedira pod velikim upitnikom za utakmicu protiv Milana u kupu.
Svidja mi se sastav. Mislim da cemo ih pregaziti ko plitak potok
GdS: Igrač koga zeli Max Allegri za sljedecu sezone ze Miralem Pjanic. Allegri je vec kontaktirao Romu kako bi se raspitao o dostupnosti Pjanica. Pjanic je informiran o Allegrijevom interesu i igrac ima otkupnu klauzulu od 38 miliona eura ali tek ostaje da se vidi da li ce prihvatiti prelazak u Juventus. Allegri je veliki obozavaoc Pjaniceve takticke fleksibilnosti jer Miralem moze igrati iza napadaca kao i centralni vezni. Barca, Bayern i PSG su takodjer zainteresovani.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Nisu ni izlizali Pjanića, već danas il nome nuovo Kovačić...prekucace novinari sva imena iz football managera 
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.