PitarBordo je napisao/la:A vala navijam za Radnik u kupu, mi smo sami sebi igrali za evropu cijelu sezonu i nema šanse da nakon psovanja Vedrana i svih tih silnih uvreda tog slavnog predsjednika u suspenziji na račun mog kluba, svo to mučko prozivanje u prajmtajmu - da navijam za njih, pa da posle još izađe i izjavi još šta sa težinom te titule... Neka. Bit će evrope...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Ja za usoljene mogu jedino navijati da se nikako ne plasiraju u Evropufico je napisao/la:Bod iz tuzle nas vodi 100% u Evropu. Ako izgubimo onda navijamo za Slobodu u Kupu.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- PitarBordo
- Kontakt:
Moj si čovjek, iako me mrziš.Ado76 je napisao/la:Ja za usoljene mogu jedino navijati da se nikako ne plasiraju u Evropufico je napisao/la:Bod iz tuzle nas vodi 100% u Evropu. Ako izgubimo onda navijamo za Slobodu u Kupu.
Samo Saraj'vo.
Nikad u životuPitarBordo je napisao/la:Moj si čovjek, iako me mrziš.Ado76 je napisao/la:Ja za usoljene mogu jedino navijati da se nikako ne plasiraju u Evropufico je napisao/la:Bod iz tuzle nas vodi 100% u Evropu. Ako izgubimo onda navijamo za Slobodu u Kupu.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
da je mlatnut slobodu , al kako sa sefkom i klapom ? ne znamo bunker igrat a u napadu losi pa ne znam sta da radim ... cezara ubacit mozda iznenadi 
- PitarBordo
- Kontakt:
I haj' kaže nemoj navijati za nas...HeraklitMracni je napisao/la:da je mlatnut slobodu , al kako sa sefkom i klapom ? ne znamo bunker igrat a u napadu losi pa ne znam sta da radim ... cezara ubacit mozda iznenadi
Samo Saraj'vo.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
A što jest, jest, iritantno je forsiranje Okića.
- PitarBordo
- Kontakt:
Nama se cijela sezona nudi sama... Toliko su svi loši ostali u ligi... A mi nikako da kapitaliziram to...
Bolan u zadnjih 15 utakmica mi smo upisali samo 2 poraza i to nakon oba sudije suspendovane jer su direktno uticale na ishod utakmice...
Eto koliki smo levati... znači da smo samo jednu utakmicu (Zrinjski kući) pobjedili bili bi prvaci.
Bolan u zadnjih 15 utakmica mi smo upisali samo 2 poraza i to nakon oba sudije suspendovane jer su direktno uticale na ishod utakmice...
Eto koliki smo levati... znači da smo samo jednu utakmicu (Zrinjski kući) pobjedili bili bi prvaci.
Samo Saraj'vo.
Zrinski je na toj utakmici stekao kapitalnu prednost, ali mi smo sezonu zijanili na malim utakmicama (Rudar,Mladost,Travnik).J*** ti baksuzePitarBordo je napisao/la:Nama se cijela sezona nudi sama... Toliko su svi loši ostali u ligi... A mi nikako da kapitaliziram to...
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ma pustite priče da smo pobjedili Rudara, Mladost i Travnika bili bi prvi.
I drugi su imali kikseva istih kao i mi.
Sve ekipe iz vrha imaju bolji međusobni omjer od nas - TITULU nismo nikako zaslužili. Zrinjski i Sloboda su konstantno dobro igrali (Zrinjski za nijansu bolje) i sasvim zasluženo će osvojiti titulu prvaka.
Što se tiče kupa, Sloboda je pregazila i nas i komšije i zaslužuju da osvoje kup.
Evropa kad bi se izborila ove sezone to bi bio veliki uspjeh, veliki!
I drugi su imali kikseva istih kao i mi.
Sve ekipe iz vrha imaju bolji međusobni omjer od nas - TITULU nismo nikako zaslužili. Zrinjski i Sloboda su konstantno dobro igrali (Zrinjski za nijansu bolje) i sasvim zasluženo će osvojiti titulu prvaka.
Što se tiče kupa, Sloboda je pregazila i nas i komšije i zaslužuju da osvoje kup.
Evropa kad bi se izborila ove sezone to bi bio veliki uspjeh, veliki!

Pola igrača Mladosti leži .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ispravio sam ti postAdo76 je napisao/la:ali mi smo sezonu zijanili na malim utakmicama (Rudar,Mladost, Željo, Travnik).**** ti baksuze
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- PitarBordo
- Kontakt:
Ovog se sjećam, kad zalegoše pola ekipe, ja kontam vazdušna opasnost... Samo zbog ovakvih situacija onaj gol za pobjedu pred kraj bude neprocjenjiv.Besic je napisao/la:Pola igrača Mladosti leži .Istok.
Samo Saraj'vo.
Juče neko spominje , kaže eno Veladžić iza gola dobacuje lopte . Kako može biti na Euru za kadete i ovdje u isto vrijeme 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Na jugoistoku je bio taj decko, samo je ovo neka teza verzija Veladžića ahahhaBesic je napisao/la:Juče neko spominje , kaže eno Veladžić iza gola dobacuje lopte . Kako može biti na Euru za kadete i ovdje u isto vrijeme
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ugovore sa Fudbalskim klubom Sarajevo potpisalo je deset mladih igrača klupske Akademije, koji su u proteklom periodu svojim radom, talentom i prikladnim pošanjem nagovijestili da bi u budućnosti mogli biti okosnica prvog tima našeg kluba. Tako su višegodišnje ugovore sa Bordo klubom potpisali juniori Smajlagić, Kovačević i Blagojević, te kadeti Sadiku, Resić, Mehuljić, Imamović, Mustafić, Klarić i Salčin.
Prvo da kazem kolko mi je drago sto se sinoc pokazo Evropski Zeljo u punom svjetlu , koji seljakluk i prostakluk , pa gubili smo i mi utakmice ( mada moram dodat da bi nekad volio da vidim nase igrace ljute ne pognute glave ) al svakako ne da saketaju redare , da bacaju baklju na tribinu da udaraju muriju , da pljuju sudije . Savez rlja ruke znaju skupili su para sad kad im kaznu sloze a zao mi ljudi koji su dali pare da se nes napravi pa makar onaj Zeljin stadion svaka infrastruktura je neophodna nasem fudbalu . Mimo te teme imal se igdje gledat kadetska repka sad u 12 ?
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 05 maj 2016, 11:22, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- saskend444
- Kontakt:
- PitarBordo
- Kontakt:
...
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 05 maj 2016, 12:15, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
Mislim da je naredni korak ka Evropskom Sarajevu nešto tipa "Sarajevo B" koje bi lagano počeo iz najnižeg ranga pa se lagano penjao prema Federalnoj, a koji bi služio za mlade igrače koji su pod ugovorom a zbog godina su izgubili pravo da igraju za mlađe selekcije.SiouxLukavac je napisao/la:Ugovore sa Fudbalskim klubom Sarajevo potpisalo je deset mladih igrača klupske Akademije, koji su u proteklom periodu svojim radom, talentom i prikladnim pošanjem nagovijestili da bi u budućnosti mogli biti okosnica prvog tima našeg kluba. Tako su višegodišnje ugovore sa Bordo klubom potpisali juniori Smajlagić, Kovačević i Blagojević, te kadeti Sadiku, Resić, Mehuljić, Imamović, Mustafić, Klarić i Salčin.
Mislim da je to bolje nego raskidi ugovora i posudbe.
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, BeYaZ, Gangevil111, napoleon72, plisek, ritam21 i 41 gost.