NK Čelik Zenica (opšte diskusije)

titi14oldschool
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica (opšte diskusije)

Post Postao/la titi14oldschool » 05 maj 2016, 00:45

Imal ko snimak Ćize,mutevelije Zenićkog,ne mogu naci nigdje :mrgreen::mrgreen:

RZ88Adnan
Kontakt:

Post Postao/la RZ88Adnan » 05 maj 2016, 01:22

titi14oldschool je napisao/la:Imal ko snimak Ćize,mutevelije Zenićkog,ne mogu naci nigdje :mrgreen::mrgreen:
Imaš na stranici Robijaßi pun snimak i ima Ćiza
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 05 maj 2016, 11:06

Jos jednom ste pokazali kavi ste papci vi iz zenice svaka cast na pobjedi ali ponasanje navijaca bruka i sramota ste ove drzave dabogda ispali iz lige do godine pa bolje igrati u banjaluci i sirokom nego u zenici mislio sam da su ovi gori al vi ste sljam bosne fuj nije ovo prvi put da se ovo desava u zenici sarajevskim klubovima
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

tale07
Kontakt:

Re: RE: Re: NK Čelik Zenica (opšte diskusije)

Post Postao/la tale07 » 05 maj 2016, 11:15

BLU SKY je napisao/la:Jos jednom ste pokazali kavi ste papci vi iz zenice svaka cast na pobjedi ali ponasanje navijaca bruka i sramota ste ove drzave dabogda ispali iz lige do godine pa bolje igrati u banjaluci i sirokom nego u zenici mislio sam da su ovi gori al vi ste sljam bosne fuj nije ovo prvi put da se ovo desava u zenici sarajevskim klubovima
Nema bodova, nema evrope ;)
Idi tamo brani one huligane svoje sta si ovdje dosao

Sent from my MI 4W using Tapatalk

shalabajzer
Kontakt:

Post Postao/la shalabajzer » 05 maj 2016, 11:39

BLU SKY je napisao/la:Jos jednom ste pokazali kavi ste papci vi iz zenice svaka cast na pobjedi ali ponasanje navijaca bruka i sramota ste ove drzave dabogda ispali iz lige do godine pa bolje igrati u banjaluci i sirokom nego u zenici mislio sam da su ovi gori al vi ste sljam bosne fuj nije ovo prvi put da se ovo desava u zenici sarajevskim klubovima
Publika na svim terenima ista...problem je u profesiJonalcima Zeljinim...oni koji trebaju da budu uzor mladjima, oni zbog kojih ljudi zadnju marku daju da ih gledaju se ponasaju kako huligani i seljadija. Ako ko treba biti izbacen iz lige ili ispasti to je ova seljadija od "Zeljine djece". Sav seljakluk i malogradjanstvo su jucer pokazali nakon utakmice. Nije mi cudno kad navijaci onako nesto rade(vecina ih dodje da izbaci frustracije, dodju nadrogirani, pijani i sl). Problem je kad se sportski radnici onako ponasaju, dakle ljudi koji zive od toga, uzimaju za nase prilike ogromne pare i trebaju da su uzor omladini. Ti i dalje budi zaludjen i ne osudjuj ponasanje igraca Zelje i pljuj po Zenici i spinujte i dalje zajedno sa huskackim medijima iz Sa, pa ces vidjet kako ce vas docekivati. Najvise takvim docecima na raznim terenima u BiH doprinose upravo mediji iz Sarajeva, koji uvijek brane jednu stranu, a pljuju drugu i to u narodu probudi revolt. Zivio ti meni 100 godina u zabludi :)

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 05 maj 2016, 11:48

Hvala Robijasima na pomoci sinoc u putu :bih:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

ckizenidostiko
Kontakt:

Post Postao/la ckizenidostiko » 05 maj 2016, 12:37

a vi ste prave cvjecke fina carsijska raja. Vase umorne i iscrpljene igrace je napao izuzetno obuceni specijalac za odrzavanje trave na stadionu i vi ste se morali braniti i uzvratiti. I jesmo sljam smo bosne, gubari, **** i uvijek cemo biti prema vama, debilima i seljacima koji glume elitu i uvijek cu vas mrziti vise nego ikoga i kad god budem imao priliku popisat cu se po vama kao sto smo to i jucer uradili u svim segmentima. Hvala lijepo, dodjite nam i sljedece godine pa da opet hitnu napunimo. :ljepota:

zicer
Kontakt:

Post Postao/la zicer » 05 maj 2016, 13:20

Provokacije na stadionu su iste i na Bilinom polju, i na Koševu i Grbavici.. samo vi ako ste mislili da će vam Čelik skinuti gaće u Zenici, jako ste se prevarilii. Nije, i neće nikad ni Želji ni Sarajevu ! To ako ste zaboravili, krajnje je vrijeme da utuvite u glavu. Posebno me raduje činjenica što su Želju juče nadigrala uglavnom zenička djeca, a stranci su se uklopili kao da su tu rođeni. Vaši polovnjaci su juče pokazali svoje pravo lice, ali to me uopšte ne iznenađuje. Naprotiv, uklapa se u imidž koji ste godinama gradili. Slobodu ste ogavno izbacili iz lige, više puta Čelik pokrali na Grbavici.. dobili po njušci i ćao, doviđenja :wave:

Nane17
Kontakt:

Post Postao/la Nane17 » 05 maj 2016, 14:24

Svi su papci,samo su Manijaci carsija,gospoda,olicenje finog ponasanja i kulture,uctivosti i becke skole! Kome vi vise prodajete muda pod bubrege,jeste li i na Tusnju isprovocirani prije 2-3 sezone kad ste gadjali penzionere,gdje god dodju cobani iz Sarajeva uvijek su ista sranja, s tim da su zasticeni ko medvjedi,**** ti ligu i drzavu u kojoj igrac hoce da bije specijalca,udaraju redare,naravno golman zelje je isproovciran,cudo nisu reklida ga je Ciza grabljama bocno! **** TE ZELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! I NISU NAM SE MANIJACI NI ZAHVALILI NA STOLICAMA NA DONACIJI SKROMNA AL OD SRCA!

jagamu
Kontakt:

Post Postao/la jagamu » 05 maj 2016, 14:55

Kada nas je zeljo dobio u prvom dijelu sezone bio sam na sjeveru u jednom momentu skace njih desetak i pocinje dobro poznato skandiranje zenica je srce ... sreca pa ne dugo.mamu vam yebem onu siptarsku i niste nizasta nego da vas se gazi!!
moSa likCe

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 05 maj 2016, 15:00

Idi bolan skupljaj sadaku za stolice...ne gubi vrijeme za kompom :lol: Željo je do sad najdebilnija ekipa koja je ikada igrala na Bilinom...daleko najdebilnija!
::::SAMO ČELIK::::

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 05 maj 2016, 15:07

Najgore je lagati sebe da su uvijek drugi krivi ;)
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 05 maj 2016, 15:41

Kakvi su to djeciji fazoni kad te neko pobijedi kao dabogda ispali ugasili se itd...Pa ja mrzim Zelju i Sarajevo najvise na svijetu ali nikad nisam ni pomislio na te djecije fraze dabogda ispali ugasili se. Pruzi ruku i idi dalje djecace mali. :bih:

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 05 maj 2016, 20:17

Nista ljepse nego vidit manijaka da kmeci kme kme kme

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 05 maj 2016, 22:37

Cigani nisu nikada mogli da podnesu poraz sportski. Stoga ne čude njihovi divljački ispadi.Pokazali su svijetu ko su.Za Bogicevica, Kjosevskog Lendrica, Blagojevica i Beganovica nije Evropa, za njih su komune i ustanove za poremećene osobe. A da tu je i njihov poglavica suludi debil Mulalic, koji ne može biti trener već samo dvorska luda. Zaista su žalosni više sa tim spominjanjem Markala koje se već dugo ne spominju i sa prikazivanjem fotki a pojedinih debila iz Zenice koji dižu tri prsta i poistovječivanje čitavog grada Zenice sa tim pojedincima. Otiđite maloumnici maloumni u Srednje i pogledajte na spomen ploči koliko je Zeničana poginulo u borbi za deblokadu Sarajeva. Toliko o tome šta je Zenica, neću dopustiti nikome da pljuje po herojskom gradu Zenici. I to sve zbog jednog poraza za njih neplaniranog, jer su mislili da će dobiti sigurna 3 boda. Ali popušiše ga plavi. Pa i neka, šta fali.
Da kažem da se ograđujem od tih debila koji u Čelikovom dresu dižu 3 prsta, ja i oni nikada nećemo biti skupa
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

sandro82
Kontakt:

Post Postao/la sandro82 » 06 maj 2016, 13:22

Bez namjere da ikoga vrijedjam,zelim samo da pitam navijace Celika kakva je situacija u Zenici,mislim kako se zivi?

Sent from my K00G using Tapatalk

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 06 maj 2016, 13:53

VI iz Sarajeva kad dolazite u Zenicu bi trebali uvijek nositi prvu pomoc sa sobom ..Nekako uvijek vam zatreba .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

tale07
Kontakt:

Re: RE: Re: NK Čelik Zenica (opšte diskusije)

Post Postao/la tale07 » 06 maj 2016, 14:14

sandro82 je napisao/la:Bez namjere da ikoga vrijedjam,zelim samo da pitam navijace Celika kakva je situacija u Zenici,mislim kako se zivi?

Fino brate, zaposlis se u sarajevu uzimas pare, za vikend u ze trosis kesovinu, al najsladje je od svega slusati kmecanje sarajlija 5 Dana u sedmicu kako raja sa strane Im uzima poslove a kako njihova djeca se ne mogu zaposliti ;)
Lp.

sandro82
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: NK Čelik Zenica (opšte diskusije)

Post Postao/la sandro82 » 06 maj 2016, 14:44

tale07 je napisao/la:
sandro82 je napisao/la:Bez namjere da ikoga vrijedjam,zelim samo da pitam navijace Celika kakva je situacija u Zenici,mislim kako se zivi?

Fino brate, zaposlis se u sarajevu uzimas pare, za vikend u ze trosis kesovinu, al najsladje je od svega slusati kmecanje sarajlija 5 Dana u sedmicu kako raja sa strane Im uzima poslove a kako njihova djeca se ne mogu zaposliti ;)
Lp.

Vidi pasha nije to tako kako mislis,ja sam licno jednu poznatu zenicanku zaposlio u jednu gimnaziju u Sarajevu,a to sve da bi bila "zlatna ribica" i ispunjavala moje posebne zelje... sluzi svrsi,kao i svi vi... kad ste dobili kakvo rukovodece mjesto,zapitajte se malo??
Svako dobro zelim...

natio
Kontakt:

Post Postao/la natio » 06 maj 2016, 15:12

Tačno je to se isto dešava u Tuzli protiv Tuzlaka, u Širokom Brijegu pritiv škripara, u Mostaru, u Banja Luci, pa se zapitajte zbog čega!!!!
SAMO ČELIK!
Drug, treba sportski podnijeti poraz igrali ste ko ****, moraš priznati i bruka bi bila da odete u Evropu sa tim sastavom i ponašanjem,
Čuj Evropski Željo i igrači tuku službenike i osiguranje.
Bayer je prvu stvar uradio kada je naša legenda Spahić Emir udario osiguranje, ISTOG MOMENTA SUSPENDOVAO I NOGOM U GUZICU IZBACIO IZ KLUBA.
MI TO OČEKUJEMO OD EVROPSKOG ŽELJE DA SVIH PETORICU junaka (k.....) SUSPENDUJE IZ KLUBA I PROTJERA.
Sretno i vidimo se na sljedećoj tekmi, nije sve izgubljeno, biće još utakmica sa Čelikom.
Želim ti puno zdravlja, moj druže sarajevski. :bih:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, riki46 i 29 gostiju.