Evo za fukare
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
-
ultra gitano
Re: Premijer liga BiH - općenito
http://24sata.info/sport/premijer-liga- ... staru.html
Evo za fukare
bola bolje titula u Mostar nego vama šabanima
Zijo 
Evo za fukare
Pozz za tvoje iz Tuzle koji u zadnjih 20 godina imaju samo jedan pehar i to federalne lige kupljeni peharwobly92 je napisao/la:Bježi poltron jedan, šta god si kome do sad rekao da će biti, slagao si. Sad sumnjam dal' uopšte i ima Juventa Sport u Prijedoru.Prijedor je napisao/la:Dajte mi adresu slobode gdje da posaljem pehar kupio sam vam u juventi
![]()
![]()
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
- tuzlak1987
- Kontakt:
Trebali ste mu pored stoje u dzep, staviti i crnu kapicu ili fes na glavu da bude praviultra gitano je napisao/la:http://24sata.info/sport/premijer-liga- ... staru.html
Evo za fukarebola bolje titula u Mostar nego vama šabanima
Zijo
Ko o čemu, **** o poštenjutuzlak1987 je napisao/la:Trebali ste mu pored stoje u dzep, staviti i crnu kapicu ili fes na glavu da bude praviultra gitano je napisao/la:http://24sata.info/sport/premijer-liga- ... staru.html
Zijo
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kakve nebuloze pises eto prvi placao zadnjemtuzlak1987 je napisao/la:Trebali ste mu pored stoje u dzep, staviti i crnu kapicu ili fes na glavu da bude praviultra gitano je napisao/la:http://24sata.info/sport/premijer-liga- ... staru.html
Zijo
Bez obzira na rivalitet to su ljudi koji rade u suprotnim klubovima ali se druze u privatnom zivotu i postuju. I iz zrinjskog su nama pozeljeli brzi povratak. Bez obzira sta misle nece ljudi izjavit dabogda se nikad ne vratili ili mi dabogda ne osvojili titulu.
Zadnja izmjena: Cocaine, dana/u 05 maj 2016, 12:52, ukupno mijenjano 1 put.
Zvanično, na Koševu jučer 1.000 gledalaca. 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
wobly92 je napisao/la:Zvanično, na Koševu jučer 1.000 gledalaca.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Nemoj tako kisa,skola,fakultet,posao,zena,djeca,forum....
Velezu sretno,sljedece godine idealna prilika da dobiju gradski derbi.

Velezu sretno,sljedece godine idealna prilika da dobiju gradski derbi.
!
wobly92 je napisao/la:Zvanično, na Koševu jučer 1.000 gledalaca.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Eto i vas iduce godine ako je docekate. Smjesno mi je da tako pises a Celik ti pred gasenjem. Priglup si momak pravobambus je napisao/la:Nemoj tako kisa,skola,fakultet,posao,zena,djeca,forum....
Velezu sretno,sljedece godine idealna prilika da dobiju gradski derbi.![]()
![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Velezu sto brzi povratak u PL logicno!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pravi pitari idu samo u SCCnewborn je napisao/la:![]()
![]()
![]()
više raje bilo u BBI centru
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nece se Celik nikad ugasit,a hocete li se Vi vratiti ? ahhahaha Pocnite vjezbat valja vam Ljumanima u Banovice,Green Firm u Kakanj i Siuxima u Lukavac hahahaaaaaaahahahCocaine je napisao/la: Eto i vas iduce godine ako je docekate. Smjesno mi je da tako pises a Celik ti pred gasenjem. Priglup si momak pravo
!
Zijo je pravi "hrvatski cvijet" iz mostarske baste....kakav klub takav i trener.ultra gitano je napisao/la:http://24sata.info/sport/premijer-liga- ... staru.html
Zijo
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Šta mu Emina dođe 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Prileznica.rio_Ferdy88 je napisao/la:Šta mu Emina dođe
Nisam ja ko ti coban da zelim Celiku gasenje ali niste daleko od toga. Niste vi ko mi da kao navijaci mozete finansijski odrzat klub na zivotu. Isticu vam ugovori za 10 igraca a para nemate tako da cete se morati okrenuti juniorima i nekim anonimusima za sicu. Kako god ceka vas nasa sudbina iz ove godine ali ne sa pola miliona duga na grbaci nego 10 i blokiranim racunima. Nek vam je bog na pomoci. Za gostovanja u drugoj ligi. Nista novo za nas. Idemo po selima zayebavat sebambus je napisao/la:Nece se Celik nikad ugasit,a hocete li se Vi vratiti ? ahhahaha Pocnite vjezbat valja vam Ljumanima u Banovice,Green Firm u Kakanj i Siuxima u Lukavac hahahaaaaaaahahahCocaine je napisao/la: Eto i vas iduce godine ako je docekate. Smjesno mi je da tako pises a Celik ti pred gasenjem. Priglup si momak pravo
Jao ti jadnog komentara multietnicaru iz tuzleSkver je napisao/la:Zijo je pravi "hrvatski cvijet" iz mostarske baste....kakav klub takav i trener.ultra gitano je napisao/la:http://24sata.info/sport/premijer-liga- ... staru.html
Zijo
- Marsal
- Kontakt:
Ne znam kako je u Sarajevu ali u Zenici uniformisani policajci nikada nisu glumili specijalce, jedino možda nekad dobiju štit i kacigu ali i dalje ostanu u svojoj normalnoj policijskoj uniformi. S druge strane zenički MUP je prvi u BiH (tačnije reći MUP ZDK ali ustvari zenički) koji ima posebnu "Jedinicu policije za sprečavanje narušavanja javnog reda i mira u većem obimu". U toj jedinici nisu prašinari nego policajci sastavljeni iz interventne i specijalne i ima ih oko 130 i posebno su istrenirani za obezbjeđivanje ovakvih događaja. Igrači Želje su imali veliku sreću da su silu jučer glumili zaštitarima a ne ovim momcima jer da su njima to uradili dobili bi batine koje bi se pamtile decenijama.Rooney88 je napisao/la:Da se razumijemo, i 90% "specijalaca" na utakmicama su ti samo prasinari koji obuku oklop i izgledaju kao specijalci, vrlo mali broj ih imas da su stvarno uposleni u specijalnoj a da ih salju na utakmice, jedino ako izbije pravi problem pa treba pojacanje. Ako si bio protiv Sirokog onda kada ste razvaljivali stadion, e to su oni sto su kasnije raju iz kafana izvlacili i mlatili po ulici.PitarBordo je napisao/la:Btw, neko mi sad reče da kornjače nisu drotovi nego zaštitarska agencija Kondor.... tako da...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
U ovoj drzavi Vi ste najjaci,nema vam ravnih.Digli kredit,izgurali Velez u provaliju ahahahh Ma doci ce igrati,ne sikiram se ja.A ima i ove prcoladije sto ih babo gura,pa nek igraju.Al opet necemo ispasti niti se ugasiti.Cuvajte se Branitelja ima odbranu kao Atletico.Cocaine je napisao/la: Nisam ja ko ti coban da zelim Celiku gasenje ali niste daleko od toga. Niste vi ko mi da kao navijaci mozete finansijski odrzat klub na zivotu. Isticu vam ugovori za 10 igraca a para nemate tako da cete se morati okrenuti juniorima i nekim anonimusima za sicu. Kako god ceka vas nasa sudbina iz ove godine ali ne sa pola miliona duga na grbaci nego 10 i blokiranim racunima. Nek vam je bog na pomoci. Za gostovanja u drugoj ligi. Nista novo za nas. Idemo po selima zayebavat se
!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.