PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 maj 2016, 12:34

slika
slika

:mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Sloki
Kontakt:

Post Postao/la Sloki » 05 maj 2016, 12:37

newborn je napisao/la:Vjerovatno bi se trebali ubijati da bi naš dragi fašista Franto iz Tuzle bio zadovoljan našim rivalstvom. O jjebem ti ženo majku kakav delegat :rol:
Neko ko je imao u svom potpisu na sportskom forumu: "Islam ce pobijediti sa tobom ili bez tebe." pise nekom da je fasista. Klasicno ponasanje islamofasiste kuknjava , da se ne spominju drugi post-ovi :sick:

Propitaj navijace Man. City/ManU ili Rome/Lazio pred kup utakmicu sa nekim drugim timom pa da uvidis sto je to ustvari rivalstvo. Stojeci na strani neprijatelja tvog neprijatelja je dobro za pocetak, pocevsi od ovog foruma. Ali mislim da ipak ona sarajevska nit vas drzi zajedno kad sjedi treci igrac za stolom :think:
Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 05 maj 2016, 12:39

Sloki je napisao/la:
sasistika je napisao/la:
Sloki je napisao/la:Przzaju se kone na medjusobnom nivou, jer je FKS od FKZ sad bodovno odmakao u borbi za Evropu. Ali kao sto se u praksi vec nekoliko puta dokazalo da ispod plavog i bordo dresa, nose ustvari zeleni dres grada Sarajeva kad je neko treci u pitanju :clap:
(samo pogledajte prilog iz Sarajeva pred utakmicu Kupa u Tuzli izmedju FK Slobode i FK Zeljeznicara na FaceTV-u. Od desetak ljudi koje su zaustavili, barem sest se izjasnilo i naglasilo da su navijaci Sarajeva ali da navijaju za Zelju protiv Slobode)
Ne ne, to nije pravo rivalstvo :nene:
Gradsko rivalstvo svakako, jer se borite za prevlast u gradu :stop: Na drzavnom nivou, i manijacima i hordama je draze da je titula u sarajevskom klubu, po principu ako nije vec u mom bolje u onom drugom. To nisu odlike istinskog rivalstva. Nasi gradovi su mahalskog mentaliteta i tako je i bilo bi u svakom drugom gradu u nasoj drzavi, pogledaj Velez/Zrinjski. Sve ostalo su medijska pompa i potenciranje, a u gore navedenom prilogu se vidjelo kako ljudima stvarno kuca srce na terenu kao sto se i na ovom forumu pokazalo solidarisanje i odbrambeni stav sarajevskih navijaca, horda i manijaka, pri pojavi treceg lica.
Nema u tome nista lose :thumbup: Samo ne potencirajte rivalstvo koje prelazi gradsko. Nama drugima to izgleda kotradiktorno i pomalo smijesno kada prvom prilikom zavezete zastave, jer se pojavio treci igrac za stolom :kafa:
Druže halali al ti si mayka svih budala,ćuj ovima drago da ovi drugi uzmu titulu samo da ista ostane u fc Sarajevu.jaoo fukare :facepalm:
Ako si gledao navedeni prilog, znas o cemu pricam a ocigledno nisi gledao. Sa druge strane u Sarajevu imas 50% stanovnistva koje se saltaju po uspjesima klubova. Cinjenica postoje i istinski navijaci te cast izuzetcima, ali izuzetak dokazuje pravilo.
Kad je FK Sloboda otresla FK Sarajevo na Kosevu, bas sam bio sa Manijacima za stolom kad sam im to saopstio. Izrazi lica su mi dovoljno rekli o tom "istinskom rivalstvu" :puke:
To je povezano sa egocentrizmom i iskrivljene slike o sebi kod mnogih s adresom prebivanje u tom gradu. Cast izuzetcima, oni znaju o cemu pricam i nece se naci prozvanim.
Halalim, ne brini. Svjestan sam da je tesko cuti istinu, jer laz je uvijek ljepsa i ugodnija za uho. Da se istina probavi, treba vremema pak :hmmmm:
Na svijetu postoje stalni navijači i oni povremeni navijači nekog sportskog kluba!Znam šta govoriš al šta češ kad Sloboda nema gradskog rivala..Možda kako se vremenom (50g) bude Tuzla širila,onda nekažem da ćete imati gradski derbi sa onim Husićevim klubom kojem nedaju nešto,nesjećam se detalja..Shvatam da nemožeš dokučiti navijače al prave,(bolesnike)istinske navijače Šehera i njiho naum.Al živ ti i zdrav bio i uz brdo brz :bih:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Sloki
Kontakt:

Post Postao/la Sloki » 05 maj 2016, 12:41

PipiDugaCarapa je napisao/la:
Sloki je napisao/la:Przzaju se kone na medjusobnom nivou, jer je FKS od FKZ sad bodovno odmakao u borbi za Evropu. Ali kao sto se u praksi vec nekoliko puta dokazalo da ispod plavog i bordo dresa, nose ustvari zeleni dres grada Sarajeva kad je neko treci u pitanju :clap:
(samo pogledajte prilog iz Sarajeva pred utakmicu Kupa u Tuzli izmedju FK Slobode i FK Zeljeznicara na FaceTV-u. Od desetak ljudi koje su zaustavili, barem sest se izjasnilo i naglasilo da su navijaci Sarajeva ali da navijaju za Zelju protiv Slobode)
Ne ne, to nije pravo rivalstvo :nene:
Gradsko rivalstvo svakako, jer se borite za prevlast u gradu :stop: Na drzavnom nivou, i manijacima i hordama je draze da je titula u sarajevskom klubu, po principu ako nije vec u mom bolje u onom drugom. To nisu odlike istinskog rivalstva. Nasi gradovi su mahalskog mentaliteta i tako je i bilo bi u svakom drugom gradu u nasoj drzavi, pogledaj Velez/Zrinjski. Sve ostalo su medijska pompa i potenciranje, a u gore navedenom prilogu se vidjelo kako ljudima stvarno kuca srce na terenu kao sto se i na ovom forumu pokazalo solidarisanje i odbrambeni stav sarajevskih navijaca, horda i manijaka, pri pojavi treceg lica.
Nema u tome nista lose :thumbup: Samo ne potencirajte rivalstvo koje prelazi gradsko. Nama drugima to izgleda kotradiktorno i pomalo smijesno kada prvom prilikom zavezete zastave, jer se pojavio treci igrac za stolom :kafa:
Evo, odoh na kućnom pragu likvidirati brata pitara kojeg poznajem čitav zivot, da bih tebi dokazao da ipak postoji neko rivalstvo među nama.
Nemaš ti pojma kakvo je to rivalstvo, on deset dana nakon derbija nije smio iz kuće izaći a evo, sad me cijelo jutro zove da kahvu pijemo a ja ne mogu jer sam bolestan. :lol:
Vjerujem ti :bow: Ali procitaj opet sto sam napisao. Izmedju vas itekako postoji gradsko rivalstvo. Vi ste direktni rivali za Evropu. Cinjenica ipak stoji da kad sjedne treci igrac za stol, da si prije uz svog brata pitara :thumbup:

newborn
Kontakt:

Post Postao/la newborn » 05 maj 2016, 12:45

Sloki je napisao/la:
newborn je napisao/la:Vjerovatno bi se trebali ubijati da bi naš dragi fašista Franto iz Tuzle bio zadovoljan našim rivalstvom. O jjebem ti ženo majku kakav delegat :rol:
Neko ko je imao u svom potpisu na sportskom forumu: "Islam ce pobijediti sa tobom ili bez tebe." pise nekom da je fasista. Klasicno ponasanje islamofasiste kuknjava , da se ne spominju drugi post-ovi :sick:

Propitaj navijace Man. City/ManU ili Rome/Lazio pred kup utakmicu sa nekim drugim timom pa da uvidis sto je to ustvari rivalstvo. Stojeci na strani neprijatelja tvog neprijatelja je dobro za pocetak, pocevsi od ovog foruma. Ali mislim da ipak ona sarajevska nit vas drzi zajedno kad sjedi treci igrac za stolom :think:
Šta je problem u tome? Demokratija, pravo na slobodu govora, sve dok nikoga ne vrijeđam imam pravo da pišem šta god ja hoću. Da sam napisao "pravoslavlje će pobjediti sa tobom ili bez tebe", vjerovatno ti ne bi smetalo, ko što ni meni ne bi smetalo. Ali pošto je Islam, onda se ti pališ.

Ništa onda, odoh po mačetu pa ću amidžiću na vrata da ga iskasapim. Vjerovatno ćeš biti zadovoljan našim rivalstvom maloumniče.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 maj 2016, 12:47

Nikad ti i tebi slicni necete ni znat kakav je to derbi i kakvo je to rivalstvo. Oduvijek uspjeh Zeljeznicara povlaci za sobom uspijeh Sarajeva i obrnuto. Sto je jedan tim bolji to uzrokuje da se i ovaj drugi popravlja i da napreduje.
Zato mozda vise volim da Zeljeznicar osvoji neki trofej jer znam da ce to natjerati moj klub da sljedece godine jos vise lovi taj trofej...
To je rivalstvo gdje dva najbolja prijatelja navijaju za dva gradska kluba, nije to beograd pa da se kolju na dan derbija, ovo je Sarajevo! A kako je to ti nikad neces znat.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Sloki
Kontakt:

Post Postao/la Sloki » 05 maj 2016, 12:48

sasistika je napisao/la:
Sloki je napisao/la:
Ako si gledao navedeni prilog, znas o cemu pricam a ocigledno nisi gledao. Sa druge strane u Sarajevu imas 50% stanovnistva koje se saltaju po uspjesima klubova. Cinjenica postoje i istinski navijaci te cast izuzetcima, ali izuzetak dokazuje pravilo.
Kad je FK Sloboda otresla FK Sarajevo na Kosevu, bas sam bio sa Manijacima za stolom kad sam im to saopstio. Izrazi lica su mi dovoljno rekli o tom "istinskom rivalstvu" :puke:
To je povezano sa egocentrizmom i iskrivljene slike o sebi kod mnogih s adresom prebivanje u tom gradu. Cast izuzetcima, oni znaju o cemu pricam i nece se naci prozvanim.
Halalim, ne brini. Svjestan sam da je tesko cuti istinu, jer laz je uvijek ljepsa i ugodnija za uho. Da se istina probavi, treba vremema pak :hmmmm:
Na svijetu postoje stalni navijači i oni povremeni navijači nekog sportskog kluba!Znam šta govoriš al šta češ kad Sloboda nema gradskog rivala..Možda kako se vremenom (50g) bude Tuzla širila,onda nekažem da ćete imati gradski derbi sa onim Husićevim klubom kojem nedaju nešto,nesjećam se detalja..Shvatam da nemožeš dokučiti navijače al prave,(bolesnike)istinske navijače Šehera i njiho naum.Al živ ti i zdrav bio i uz brdo brz :bih:
Jedan grad, jedna ljubav :ljepota: Niko ne zeli gradskog rivala, barem ja ne kao sto niti to ima veze sa velicinom grada. Nisam shvatio ostatak. Procitaj jos jednom sto sam napisao :D

newborn
Kontakt:

Post Postao/la newborn » 05 maj 2016, 12:51

Ne kontaju levati sa Majevice kakvo rivalstvo vlada u glavnom gradu, oni navikli svjetla sjekirama gasiti pa kontaju da se i kod nas tako radi.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 05 maj 2016, 13:03

FrancescoTotti je napisao/la:To je rivalstvo gdje dva najbolja prijatelja navijaju za dva gradska kluba, nije to beograd pa da se kolju na dan derbija, ovo je Sarajevo! A kako je to ti nikad neces znat.
Cijela priča, nema potrebe dalje širiti. :salut:
Samo Saraj'vo.

Sloki
Kontakt:

Post Postao/la Sloki » 05 maj 2016, 13:05

newborn je napisao/la:
Sloki je napisao/la:

Šta je problem u tome? Demokratija, pravo na slobodu govora, sve dok nikoga ne vrijeđam imam pravo da pišem šta god ja hoću. Da sam napisao "pravoslavlje će pobjediti sa tobom ili bez tebe", vjerovatno ti ne bi smetalo, ko što ni meni ne bi smetalo. Ali pošto je Islam, onda se ti pališ.

Ništa onda, odoh po mačetu pa ću amidžiću na vrata da ga iskasapim. Vjerovatno ćeš biti zadovoljan našim rivalstvom maloumniče.
Svako religijsko potenciranje, pogotovo na sportskom forumu bi mi svakako zasmetalo. Sa druge strane i da je tako kao sto si ti napisao da mi ne bi zasmetalo "pravoslavlje" samo cu ovo da ti napisem: onaj ko je u vecini, mora da trpi kritike i da pruza ruke. Valjda si naucio od Srba sto se dogodi kada se ne trpe kritike drugih na primjeru raspada Jugoslavije, jer Bosnjaci su danas upravo ta vecina u drzavi Bosni kao sto su Srbi bili u Jugoslaviji :!: :idea:

Vi ste fini gradski rivali i to ostanite :thumbup: Samo ne potencirajte neke srazmjere rivalstva, doduse i medijski napumpane, jer nama drugima izgleda smijesno i kontradiktorno kada jedno pricate a onda cim prije vezete zastave kada je treci igrac za stolom. Nema potrebe za tim :nene: Dobro, pa smo rijesili to :ljepota:

newborn
Kontakt:

Post Postao/la newborn » 05 maj 2016, 13:07

Volio bi i ti da imaš rivala, al jbg kome će Sloboda biti rival :rol: Jedino se malo Siuxi obraduju da vas izuju par puta i to je to. Ostalo slabo.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 05 maj 2016, 13:09

slika
Fotomontaza, Fenana mi ! :kafa:
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Sloki
Kontakt:

Post Postao/la Sloki » 05 maj 2016, 13:12

Sloki je napisao/la: Gradsko rivalstvo svakako, jer se borite za prevlast u gradu :stop: Na drzavnom nivou, i manijacima i hordama je draze da je titula u sarajevskom klubu, po principu ako nije vec u mom bolje u onom drugom. To nisu odlike istinskog rivalstva.
FrancescoTotti je napisao/la: Oduvijek uspjeh Zeljeznicara povlaci za sobom uspijeh Sarajeva i obrnuto. Sto je jedan tim bolji to uzrokuje da se i ovaj drugi popravlja i da napreduje.
Zato mozda vise volim da Zeljeznicar osvoji neki trofej jer znam da ce to natjerati moj klub da sljedece godine jos vise lovi taj trofej...
To je rivalstvo gdje dva najbolja prijatelja navijaju za dva gradska kluba, nije to beograd pa da se kolju na dan derbija, ovo je Sarajevo!
Nasa misljenja nisu suprotna :thumbup:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 maj 2016, 13:16

Prodajem plavu farbu za plastiku.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 05 maj 2016, 13:17

Probisvjet je napisao/la:Prodajem plavu farbu za plastiku.

:rol: :rol: :rol:
Sad ce akcija za kupovinu plave farbe. HAHHAH
Sarajevo ljubavi moja.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 05 maj 2016, 13:19

newborn je napisao/la:Volio bi i ti da imaš rivala, al jbg kome će Sloboda biti rival :rol: Jedino se malo Siuxi obraduju da vas izuju par puta i to je to. Ostalo slabo.
slika

Fakat najbliže derbiju što imaju. Ali ih ovi otresaju haman redovno. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Još jače mi je što neko to poistovjećuje s nekim drugim sredinama i spočitava zašto se ljudi koji žive cijeli život u istoj mahali nisu do sada poklali jer navijaju za različite strane. Ne može neko ko nema priliku da to iskusi skontati to, tu priču. :salut:
Samo Saraj'vo.

Sloki
Kontakt:

Post Postao/la Sloki » 05 maj 2016, 13:22

newborn je napisao/la:Volio bi i ti da imaš rivala, al jbg kome će Sloboda biti rival :rol: Jedino se malo Siuxi obraduju da vas izuju par puta i to je to. Ostalo slabo.
Ma ja :D Al se povuce iz teme. Ponovno totalno razoruzan, u nedostatku argumeta ne zna kud ce, hvatajuci se za neku kao "slamku spasa" :mrgreen:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 maj 2016, 13:27

PitarBordo je napisao/la:
slika
Fakat najbliže derbiju što imaju. Ali ih ovi otresaju haman redovno. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Još jače mi je što neko to poistovjećuje s nekim drugim sredinama i spočitava zašto se ljudi koji žive cijeli život u istoj mahali nisu do sada poklali jer navijaju za različite strane. Ne može neko ko nema priliku da to iskusi skontati to, tu priču. :salut:
To su vasa braca, samo sto su njima ostale klompe, a vama patike. :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 05 maj 2016, 13:30

Novi saobraćajni znaci...

slika
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 05 maj 2016, 13:30

Probisvjet je napisao/la:To su vasa braca, samo sto su njima ostale klompe, a vama patike. :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
slika

:?:
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], rishovski, tuitamo, VolimBiH96 i 27 gostiju.