Ma dobro, pogresno sam se izrazio. Itekako ima vezze sa finansijske strane jer ostajes bez dobrog priliva kapitala u klub ali dugorocno gledano, kao odgovor na cjelokupnu situaciju gdje se na Zeljinu eventualnu sezonu bez Evrope gleda kao krah ambicija ove uprave, nas sezona bez LE nece usporiti. Uprava ce nastaviti raditi dobar posao, radovi na Grb ce se nastaviti, ulaganja nece stati a sponzori nece otici. Na to sam mislio.perodeformero je napisao/la:Ja bih glavom od zid udarao kada ovo cujem, pa kako bolan nema veze ako ostanes bez vise od 800.000 marakanema vezze nikakve ako se ove sezone Evropa i ne izbori
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
-
- Kontakt:
Nema ovdje ništa dogorocno zbog hijena koje cima malo namirisu nesto dobro eto ih da te uniste mamu im jebbem, ustvari mamu nam jebbem jer smo svi takvi kao narod naopaki i tu nema pomoci
Svo naše khurcenje od Duljevica, preko igraca koje smo doveli, pa do stadiona ima direktne veze sa prošlom sezonom i evropskim utakmicama, pa ti sad skontaj sta gubimo i koliko će nas to usporiti

Svo naše khurcenje od Duljevica, preko igraca koje smo doveli, pa do stadiona ima direktne veze sa prošlom sezonom i evropskim utakmicama, pa ti sad skontaj sta gubimo i koliko će nas to usporiti

-
- Kontakt:
Realno i nasi su malo krivi , trebali su ponuditi 20-30 hiljada Celiku za 3 boda , mi bi te pare isplatili samo sto bi otisli u Evropu , ne treba vazda i posten biti. Ionaku su kokuzi.
Ma naravno da postoji dugorocan plan i da nista nije propalo, pa nisu se ovi radovi na Grbavici zbog sezone 2016/17 samo radili, to ostaje za sva vremena. Samo se eto ceka taj istok, Koldzo organizuje press konferenciju i poziv ljudima iz naseg kluba uputi 3 sata prije iste, a mi taj dan utakmicu imamo...pa daj. A prije toga Koldzo par puta odlozio istu tu press konferenciju, jer mu nije odgovaralo. Budala vidi da je u talu sa hahariam iz SD-a. S njima kad bi se izborili i kad bi pocela gradnja istoka, bili bi na konju. Ako ovako uprava nastavi kao do sada, ne sumnjam u trofej u ligi 12. Koja je to uprava u pola sezone dovodila vec nove igrace za sljedecu, osim nase? Nek mi neko navede, ja nisam nesto upoznat. I onda reci da se ne radi dugorocno. A ako se kojim slucajem i izbori europa, igra i taktika se definitivno, pod hitno mora mijenjati.
Ma nismo mi pitari da kupujemo utakmice. Nek ide njima na obraz sto puste Vitezu i odigraju rekreativno, a protiv nas poginu. Koji su to kompleksi. Jos da im neko placa utakmicu. Jasta. Pamti, pa vrati, poslat ih u drugu ligu i cao
Ma nismo mi pitari da kupujemo utakmice. Nek ide njima na obraz sto puste Vitezu i odigraju rekreativno, a protiv nas poginu. Koji su to kompleksi. Jos da im neko placa utakmicu. Jasta. Pamti, pa vrati, poslat ih u drugu ligu i cao

Mislis da ih jucer nisu premirali iz Sarajeva ili Sirokog? Ili oba?Toreador1992 je napisao/la:Realno i nasi su malo krivi , trebali su ponuditi 20-30 hiljada Celiku za 3 boda , mi bi te pare isplatili samo sto bi otisli u Evropu , ne treba vazda i posten biti. Ionaku su kokuzi.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
JEDNO JE PREMIRATI (SARAJEVO I SIROKI). A DRUGO KUPITI UTAKMICU (ZELJO ) 

Još sam pod utiscima od jučerašnjih dešavanja, ne opravdavam poteze Kjosevskog, Lendrića i Beganovića, ali ih razumijem. Utakmica koja ti kroji plasman na tabeli, vruća glava svašta uradi, ali 99% ljudi bi na njihovom mjestu uradilo istu stvar.
Zar mi trebamo dozvoliti da nas svake sezone u Zenici terorišu nekakvi neandertalci? Da nam trenere fizički napadaju na tribinama? Da nam nekavi radnici koji održavaju stadion pljuju igrače? Da nam specijalci udaraju igrače? Dešava li se to njima ili bilo kome drugim kad dođu na Grbavicu?
Da smo se mi bojali i popuštali takvima i sličnima mi ne bi bili ono što smo danas. Ratovi nam nisu mogli ništa, pa neće moći ni nekakve seljačine iz nekih kvazigradova.
Ovakvi klubovi zaslužuju da ih se na Grbavici dočekuje "na nož", da im se zaledi krv u žilama kad shvate na kakvo gostovanje dolaze, gospodski se sa njima ne može.
Zar mi trebamo dozvoliti da nas svake sezone u Zenici terorišu nekakvi neandertalci? Da nam trenere fizički napadaju na tribinama? Da nam nekavi radnici koji održavaju stadion pljuju igrače? Da nam specijalci udaraju igrače? Dešava li se to njima ili bilo kome drugim kad dođu na Grbavicu?
Da smo se mi bojali i popuštali takvima i sličnima mi ne bi bili ono što smo danas. Ratovi nam nisu mogli ništa, pa neće moći ni nekakve seljačine iz nekih kvazigradova.
Ovakvi klubovi zaslužuju da ih se na Grbavici dočekuje "na nož", da im se zaledi krv u žilama kad shvate na kakvo gostovanje dolaze, gospodski se sa njima ne može.
Ljut si i nervozan, polako sabur.TikTak je napisao/la:Dobro, razumio sam sve. Igrac Zeljeznicara treba da se kurci kao sto se u globalu u posljednje vrijeme kurcimo svi pocev od cistacice do Misketa. Igrac Zeljeznicara treba da se ponasa kao jalijas najveci, mora biti ratnik jer u klubu su nam svi ratnici i mora biti pun sebe jer svi su se urotili protiv nas.MuhamedTM je napisao/la:ZaboljegŽelju svaka cast.
TikTak igrac Zeljeznicara treba pustit da ga pljunu, igrac Zeljeznicara treba pustit da ga pogode bakljom I stolicom.
Onda kao profesionalac jos se izvinuti za sve to navedeno.
Razumijem da se treba ponasati kao sportista ali isto tako ima pravo da se brani.
Nemoj mi te pravedne price molim te, nas uvijek na noz docekaju.
Dobro eto kako ti kazes, trebamo dopustiti da nam urade sta zele

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
- Kontakt:
prije nego sto je igrac zelje bio pogodjen stolicom, bakljom i pljunut, sam je pljunuo momka koji radi na odrzavanju stadiona i koji je tad mogao i morao biti na terenu da sanira travnjak, skine mreze s golova itd. Takodjer postoji 1000 snimaka ove situacije. Alba Zenica sprema tuzbu protiv Zeljeznicara, osiguravajuca kuca Condor sprema tuzbu protiv Jovana Blagojevica i Zeljeznicara, te takodjer privatne tuzbe protiv Sklosarskog i cetnika iz Beograda pa ce sud odrediti ko je kriv. Vrlo je moguće da Blagojevic dobije krivicnu prijavu zbog napada na sluzbeno lice. Dosta je bilo vas "carsijanera" sad cete da ga popusite momacki
-
- Kontakt:
tresu nam se gace
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- ScoutInternational
- Kontakt:
Premirani su sigurno bili. Ali to nije nikakvo opravdanje.Rooney88 je napisao/la:Mislis da ih jucer nisu premirali iz Sarajeva ili Sirokog? Ili oba?Toreador1992 je napisao/la:Realno i nasi su malo krivi , trebali su ponuditi 20-30 hiljada Celiku za 3 boda , mi bi te pare isplatili samo sto bi otisli u Evropu , ne treba vazda i posten biti. Ionaku su kokuzi.
@TikTak - Samo trebaju dovesti iskusan strucni kadar na kormilo. Vidjeti su na polu sezoni da su napravili gresku sa igrackim kadrom pa su popunili rupe. Tako da vjerujem da znaju sada gdje skripi.
Zadnja izmjena: ScoutInternational, dana/u 05 maj 2016, 15:33, ukupno mijenjano 3 puta.
-
- Kontakt:
Uh, onda smo najebali pravo.ckizenidostiko je napisao/la:prije nego sto je igrac zelje bio pogodjen stolicom, bakljom i pljunut, sam je pljunuo momka koji radi na odrzavanju stadiona i koji je tad mogao i morao biti na terenu da sanira travnjak, skine mreze s golova itd. Takodjer postoji 1000 snimaka ove situacije. Alba Zenica sprema tuzbu protiv Zeljeznicara, osiguravajuca kuca Condor sprema tuzbu protiv Jovana Blagojevica i Zeljeznicara, te takodjer privatne tuzbe protiv Sklosarskog i cetnika iz Beograda pa ce sud odrediti ko je kriv. Vrlo je moguće da Blagojevic dobije krivicnu prijavu zbog napada na sluzbeno lice. Dosta je bilo vas "carsijanera" sad cete da ga popusite momacki
Evo već ne znam kako ćemo spavati veceras.
Puste želje, puste....
|***Against Modern Football***|
Molim navijace drugih klubova da ne pisu na ovoj temi.
- plavousrcu
- Kontakt:
Eto i brzinskih suspenzija. Dobro smo prosli isko ovekujem kazne za svu petoricu. Mozda bi bilo bolje da su odmah svi suspendovani pa onda bi se mogli nadati da ce nekom od njih biti kazna jednu utakmicu i da ce biti u rosteru za Slaviju. Ovako cemo bez njih biti u Lukavici.
Mogu nas usporiti ali ne i zaustaviti. Igračima ništa ne može da se prigovori, obezbjeđenje sa policijom u Zenici dopušta i učestvuje u linču. Dobro bi bilo da Željezničar angažuje pravnog konsultanta/savjetnika koji će ove nebulozne optužbe argumentovano sahraniti na eventualnog ročištu, a Zenicu treba proglasiti neuslovnom za održavanje Premierligaških utakmica. Šteta što su Manijaci ostali na tribini za vrijeme nereda, teret koji je bio na igračima u zaštiti sebe i šefa struke, bi preuzeli navijači i time bi klub izbjegao ove neprijatnosti.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
-
- Kontakt:
Prije svega iskreno se nadam da je ovaj portal siguran i da ljudi sa portala podatke svojih forumasa ne daju kriminalcima i lokalnim mocnicima kao sto to rade pojedini drugi, koji za sitan novac i ulsijed straha to cine, gdje takodjer ne smijes pisati protiv ljudi koji trenutno koce rekonstrukciju stadiona a i pri tome zahvaljujuci istim tim podacima maltetiraju ljude na radnim mjestima i preko fb.
Sto se tice jucersanje utakmice sa Evropom 80% se mozemo pozdraviti, postoje neke matematicke sanse ali sve je to na dugom stapu, jer jednostavno zavisimo od drugih, medjutim ni tu ne treba ocajavati jer jednostavno imamo kostur ekipe za ligu 12. uz dva tri vrhunska pojacanja komotno mozemo napasti sampionsku titulu slijedece sezone, jer jednostavno skupo nas je kostala polusezona i na kraju ce nam se odbiti od glavu.
Treba biti realan i reci da smo na kraju sami sebi krivi, ovom putanjom treba nastaviti ici i sto se tice rekonstrukcije stadiona i igrackog kadra !
Pohvalio bih igrace jucer nakon utakmice, koji su dokazali i pokazali kako se bori za Zeljin grb, za svoje suigrace i trenera, komotno su se mogli obracunati i sa publikom, rastjerali bi ih sa stadiona
Veceras je sjednina upravnog odbora kluba pa ce vjerovatno i kazne unutar kluba slijediti.
Sto se tice jucersanje utakmice sa Evropom 80% se mozemo pozdraviti, postoje neke matematicke sanse ali sve je to na dugom stapu, jer jednostavno zavisimo od drugih, medjutim ni tu ne treba ocajavati jer jednostavno imamo kostur ekipe za ligu 12. uz dva tri vrhunska pojacanja komotno mozemo napasti sampionsku titulu slijedece sezone, jer jednostavno skupo nas je kostala polusezona i na kraju ce nam se odbiti od glavu.
Treba biti realan i reci da smo na kraju sami sebi krivi, ovom putanjom treba nastaviti ici i sto se tice rekonstrukcije stadiona i igrackog kadra !
Pohvalio bih igrace jucer nakon utakmice, koji su dokazali i pokazali kako se bori za Zeljin grb, za svoje suigrace i trenera, komotno su se mogli obracunati i sa publikom, rastjerali bi ih sa stadiona

Veceras je sjednina upravnog odbora kluba pa ce vjerovatno i kazne unutar kluba slijediti.
1921'
Baska mi imamo vremena razmisljati o djeci nasoj iz kadetske selekcije. Vidis da smo u belaju, a ti se ispario u Baku i fotkice lijepis po faceu.aleksandar_veliki je napisao/la:
Za ovo gore mogu garantovati zivotom, a mogu i forumasi s kojima sam cesto bio u fajtu pa smo se " pronasli" na faceu. Ima tu navijaca Sarajeva, Zelje, Slobode, Celika pa i Drine. Usput, mislim da biste malo paznje u diskusijama trebali posvetiti i ovim mladim momcima iz kadetske repke. ZLatna djeca, odgojena, mirna i s ponosom nas predstavljaju u Bakuu. Naravno savjet za dobrodoslicu, ne ocekuj da ce se banovati navijaci Zelje koji ne misle kao ti ili kao vecina s foruma.LockScroll je napisao/la:Prije svega iskreno se nadam da je ovaj portal siguran i da ljudi sa portala podatke svojih forumasa ne daju kriminalcima i lokalnim mocnicima kao sto to rade pojedini drugi, koji za sitan novac i ulsijed straha to cine, gdje takodjer ne smijes pisati protiv ljudi koji trenutno koce rekonstrukciju stadiona a i pri tome zahvaljujuci istim tim podacima maltetiraju ljude na radnim mjestima i preko fb.
Pohvalio bih igrace jucer nakon utakmice, koji su dokazali i pokazali kako se bori za Zeljin grb, za svoje suigrace i trenera, komotno su se mogli obracunati i sa publikom, rastjerali bi ih sa stadiona![]()
-
- Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:
Za ovo gore mogu garantovati zivotom, a mogu i forumasi s kojima sam cesto bio u fajtu pa smo se " pronasli" na faceu. Ima tu navijaca Sarajeva, Zelje, Slobode, Celika pa i Drine. Usput, mislim da biste malo paznje u diskusijama trebali posvetiti i ovim mladim momcima iz kadetske repke. ZLatna djeca, odgojena, mirna i s ponosom nas predstavljaju u Bakuu. Naravno savjet za dobrodoslicu, ne ocekuj da ce se banovati navijaci Zelje koji ne misle kao ti ili kao vecina s foruma.LockScroll je napisao/la:Prije svega iskreno se nadam da je ovaj portal siguran i da ljudi sa portala podatke svojih forumasa ne daju kriminalcima i lokalnim mocnicima kao sto to rade pojedini drugi, koji za sitan novac i ulsijed straha to cine, gdje takodjer ne smijes pisati protiv ljudi koji trenutno koce rekonstrukciju stadiona a i pri tome zahvaljujuci istim tim podacima maltetiraju ljude na radnim mjestima i preko fb.
Pohvalio bih igrace jucer nakon utakmice, koji su dokazali i pokazali kako se bori za Zeljin grb, za svoje suigrace i trenera, komotno su se mogli obracunati i sa publikom, rastjerali bi ih sa stadiona![]()

Jer nebi valjalo da mi gume izbuse na autu ili porazbijaju stakla na radnji kao nekima ili da me neko sacekuje pred haustorom

Ovo je ipak top forum bio i ostao, malo Zeljina tema poljuljana ali vratit cemo je na pravo mjesto

1921'
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Momcino stvarno te ne kontam,ne razumijem zasto vrijedjas nekoga na vjerskoj osnovi,po cemu je cetnik a ti nisi uz napomenu da TI skandiras u vezi Markala? Molim admina da odstrani ove,ne znam kako da ih nazovem,a da ne uvrijedim taj epitet,mozda bih ih samo nazvao najnizom klasom ljudi,jer nize od ovih ljudi ne vjerujem da postoje! I slazem se definitivno sa Blueboy1, mora se uliti strah drugim navijackim skupinama,jer time stitimo svoje igrace, oni na nas nece krenuti nikad, zna se kakve su lekcije dobijali na domacim terenima, sad pokusavaju kompenzirati sa napadima na igrace jer oni se ne bi trebali po "defaultu" braniti,e pa to mora stati,vrijeme je...ckizenidostiko je napisao/la:prije nego sto je igrac zelje bio pogodjen stolicom, bakljom i pljunut, sam je pljunuo momka koji radi na odrzavanju stadiona i koji je tad mogao i morao biti na terenu da sanira travnjak, skine mreze s golova itd. Takodjer postoji 1000 snimaka ove situacije. Alba Zenica sprema tuzbu protiv Zeljeznicara, osiguravajuca kuca Condor sprema tuzbu protiv Jovana Blagojevica i Zeljeznicara, te takodjer privatne tuzbe protiv Sklosarskog i cetnika iz Beograda pa ce sud odrediti ko je kriv. Vrlo je moguće da Blagojevic dobije krivicnu prijavu zbog napada na sluzbeno lice. Dosta je bilo vas "carsijanera" sad cete da ga popusite momacki
Sent from my K00G using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google [Bot], Lokomotifa, svemalim1 i 54 gosta.