kazu narasla mu sisa na celu, malo manja nego hazmirovaPipiDugaCarapa je napisao/la:Zenički sputum uzrokovao je opekotine trećeg stepena, trenutno je u karantinu.Rinuka je napisao/la:ako je istina da ga je pljunuo neko iz zenice, trebalo bi ga izolovati da ne prosiri kakvu zarazu po SAfedeltafrotta je napisao/la:na vasu zalost zvanicni zapisnik kaze da je kjosevski prvo pljunut od strane ovog radnika pa ga je on zatim udario
Evo i fotografije koju je prije par trenutaka objavila zvanična stranica, uz poruku "Izdrzi Vedrane, neće ti noga narasti na čelu."
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Vedran nije bio inicijator problema i to je najvažnije u ovom trenutku, da se malo začepe usta raznoraznim likovima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Opet se udruzile sarajlijice, neprocjenjivo 
- Marsal
- Kontakt:
Po slovu zakona - jeste. I zato će najvjerovatnije krivično odgovarati.SlevinKelevra je napisao/la:
Pises gluposti i ides glavom kroz zid. Bilo je jasno da gubimo tekmu puno prije kraja, pa nije bilo nikakvih grubosti na terenu, startova i sl. Cak su se igraci korektno pozdravili na kraju. Jasno je da je ovaj lik uradio nesto ( a u zapisniku stoji da je pljunuo) kako bi dodatno isprovocirao (ne bi bilo prvi put u Zenici) i dobio je po nosu. Potez naseg igraca ne odobravam, i sigurno je da ce debelo popusiti, ali nije udario covjeka iz cista mira.
Uostalom, vidjeli smo reakciju tribina prema Mulalicu iako je covjek mirno sjedio i samo htio da izadje. Stoka
Dobit će Kjosevski 6-12 mjeseci uslova.Nakon utakmice imali smo priliku svjedočiti nemilim scenama na terenu i tribinama stadiona Bilino polje. Posla je imala i policija, a iz Ministarstva za unutrašnje poslove Zeničko-dobojskog kantona istaknuli su kako je sve dokumentirano i kako će se u narednim danima biti poduzete mjere i radnje protiv odgovornih.
"Vezano za jučerašnja dešavanja, sve što se desilo na stadionu dokumentirali su policijski službenici. Prema licima će biti poduzete odgovarajuće mjere i radnje u zavisnosti od povrede koja je počinjena. Da li je u pitanju prekršaj ili neka druga radnja, to će ovisiti od aktivnosti koje se trenutno poduzimaju. Sve je dokumentirano i protiv lica će biti poduzete mjere i radnje", rekla je Aldina Ahmić, glasnogovornica MUP-a ZDK-a.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nigdje nije snimljeno pljuvanje,zapisnik je lažan,.
Sva sreca pa i Zahirovic nije poceo udarati domacu publiku zbog psovki koje su mu neopravdano izrecene. Hvala Zaha sto si nas postedio, voli te tvoja Zenica 
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
sve je lazno, naravno.. igraci zelje trgali stolice sa tribina, pa se vratili na teren da ih gadjaju, potom lendric izvadio baklju iz zadnjeg dzepa i gadjao zenicku nejac, steta fenan se ponadao da ce lendric kresnuti okidac ispod njegove kopacke
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
[youtube][/youtube]
3:56 - Vedran Kosooki govori zašto je naknadno ubio zeničku fantomku.
3:56 - Vedran Kosooki govori zašto je naknadno ubio zeničku fantomku.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- rob do bagro
- Kontakt:
Veci su huligani vasi igraci od onih sosona na sjeveru sto su bili jucer, a vi cete u Zenici uvijek batine dobivati.fedeltafrotta je napisao/la:sve je lazno, naravno.. igraci zelje trgali stolice sa tribina, pa se vratili na teren da ih gadjaju, potom lendric izvadio baklju iz zadnjeg dzepa i gadjao zenicku nejac, steta fenan se ponadao da ce lendric kresnuti okidac ispod njegove kopacke
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:

Jadno je sto ti ocigledno podrzavas postupke igraca Zeljeznicara, da su ono uradili igraci Celika ja bih se u zemlju zakopao od sramotefedeltafrotta je napisao/la:sve je lazno, naravno.. igraci zelje trgali stolice sa tribina, pa se vratili na teren da ih gadjaju, potom lendric izvadio baklju iz zadnjeg dzepa i gadjao zenicku nejac, steta fenan se ponadao da ce lendric kresnuti okidac ispod njegove kopacke
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Dakle Vedranu se smijesi diciplinski postupak i N/FS i MUPa. Tako i treba.
Celik!3,2,2.
S huliganima samo oštro,nema mjesta takvima u sportu,.AllGunsBlazing je napisao/la: Dakle Vedranu se smijesi diciplinski postupak i N/FS i MUPa. Tako i treba.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Uzvratio je nesrazmjernom silom, ali je i djelovao u afektu.Marsal je napisao/la:
Po slovu zakona - jeste. I zato će najvjerovatnije krivično odgovarati.
Ma, nije mu ono na cast, ni kao osobi, ni kao igracu Zelje, al kad vec pricamo o tome, nek' se zna svaki detalj.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
dobit ce kaznu naravno, ali nije inicijator
- Marsal
- Kontakt:
Biće prvi golman osuđenik u PLBiH. Jedino će on imat papir da je izgino za Želju.chily-rz je napisao/la:S huliganima samo oštro,nema mjesta takvima u sportu,.AllGunsBlazing je napisao/la: Dakle Vedranu se smijesi diciplinski postupak i N/FS i MUPa. Tako i treba.
To mu može biti olakšica samo, mene je prije 7 godina opalio jedan orangutan jer sam mu opsovao mater. 6 mjeseci uslova.SlevinKelevra je napisao/la:
Uzvratio je nesrazmjernom silom, ali je i djelovao u afektu.
Ma, nije mu ono na cast, ni kao osobi, ni kao igracu Zelje, al kad vec pricamo o tome, nek' se zna svaki detalj.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pljunuo ga - rekla, kazala. Imal' to snimljeno? Morao je slagat nešto da pokuša opravdat svoj retardirani postupak.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- SlevinKelevra
- Kontakt:
To i kazem.Marsal je napisao/la: To mu može biti olakšica samo, mene je prije 7 godina opalio jedan orangutan jer sam mu opsovao mater. 6 mjeseci uslova.
Ili to, ili se Kjosevski 20 godina strpio da ne udara ljude sakom, jer je izgleda to njegova stvar... onako iz zayebancije.wobly92 je napisao/la:Pljunuo ga - rekla, kazala. Imal' to snimljeno? Morao je slagat nešto da pokuša opravdat svoj retardirani postupak.
Zadnja izmjena: SlevinKelevra, dana/u 05 maj 2016, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
Mene je sramota sto zivim u drzavi gdje neko opravdava onaj ciganski cin golmana Zelje. Pa da li ste vi normalni, cuj pljunuo ga pa je onda uredu
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.